Deals
Support

PRIME Z370-A II

Intel LGA-1151 ATX-moederbord met M.2 koellichaam, DDR4 4000MHz, dubbele M.2, Intel Optane-geheugen gereed, SATA 6Gb/s, USB 3.1 Gen 2 Type-C
 • Klaar voor Socket 1151 voor 9e / 8e Gen. Intel® Core™, Pentium® Gold en Celeron® processors
 • Verbeterde voedingsoplossing: hoogwaardige componenten bieden betere energie-efficiëntie
 • 5-Way Optimization: met één klik het hele systeem tunen zorgt voor geoptimaliseerd overklokken en intelligente koeling voor CPU- of GPU-intensieve taken
 • ASUS OptiMem: zorgvuldige routing van traces en vias om de signaalintegriteit te behouden, voor verbeterd overklokken van geheugen
 • Marktleidende koelingopties: uitgebreide regelaars voor ventilatoren en waterpompen, via Fan Xpert 4 software of de geprezen ASUS UEFI
 • Volgende generatie connectiviteit: uitmuntende flexibiliteit met Intel Optane-geheugen gereed, Thunderbolt 3 en dubbele M.2 ondersteuning
 • M.2 koelplaat: uiterst efficiënte koeling verlaagt M.2 SSD-temperaturen met tot wel 20°C, voor niet afgeknepen overdrachtssnelheden en grotere betrouwbaarheid
 • ASUS Aura Sync: regelbare on-board RGB-verlichting die eenvoudig kan worden gesynchroniseerd met een almaar groeiend portfolio van Aura-geschikte hardware
Win11
OP product mainImage

1 2 x USB 3.1 Gen 2
(1A1C)

2 DisplayPort

3 DVI-D

4 HDMI

5 2 x USB 2.0

6 2 x USB 3.1 Gen 1

7 Intel® LAN

8 8-kanaals audio

9 PCI Express 3.0
2-weg SLI™ & 3-weg
CrossFireX™

10
Crystal Sound 3
 • Realtek® S1220A Codec
 • Hoogwaardige audiocondensatoren van Japanse makelij
 • DTS® Headphone:X™

11 Dr. MOS

12 DDR4 4000 (overklokt)/
2666/2400/2133 ondersteuning

13 Intel® LGA 1151 Socket

14 2 x M.2 PCIE x4-modus ondersteuning (2280 & 22110)
Intel® Optane™-geheugen gereed

15 Intel® Z370-chipset

16 2 x front USB 3.1 Gen1

17 6 x SATA 3.0-poorten

18 2 x front USB 3.1 Gen1
4 x front USB 2.0

Prime

ASUS Prime Z370-serie moederborden bieden de solide basis die nodig is voor uw eerste build, plus tal van mogelijkheden om mee te groeien met uw ambities. We hebben al het goede dat zit verpakt in de nieuwste Intel-processors versmolten met essentiële ASUS-ontwerpen en -technieken, zodat u profiteert van marktleidende technologieën - waaronder geautomatiseerde systeem-tuning, uitgebreide koelingregelaars, meeslepende on-board audio en ondersteuning voor de ASUS Fan Extension Card. Bouw slim en makkelijk met de ASUS Prime Z370.

Vermogensafgifte verbeteringen

DR. MOS

De CPU VRM van de Prime Z370-A II maakt gebruik van Dr. MOS vermogensfasen die high-side en low-side MOSFET's en drivers in één combineren en zo het vermogen en de efficiëntie leveren waar Intels nieuwste processors om vragen.

ProCool voedingsconnector

Vergeleken met traditionele voedingsingangen zijn de ProCool-sockets gebouwd volgens strikte specificaties, om te zorgen voor een vlak contact met de PSU-stroomkabels. Dit verlaagt de impedantie, wat hotspots en connectorfouten helpt te voorkomen.

Tunen op uw manier

5-Way Optimization

Met één klik overklokken en koelen, klaar!

ASUS 5-Way Optimization maakt de pc slim. Eén klik regelt complexe tuning en optimaliseert op dynamische wijze essentiële aspecten van het systeem, door overklok- en koelingprofielen te bieden die op maat zijn gemaakt voor het systeem.

Een geautomatiseerd tuning-hulpprogramma dat overklok- en koelingprofielen optimaliseert, voor een unieke systeemconfiguratie.

Ventilatoren blijven fluisterstil bij dagelijkse computertaken en leveren optimale luchtstroom wanneer het systeem hard aan het werk is met CPU- of GPU-intensieve taken.

Stresstestfunctie helpt bij het optimaliseren en overklokken voor CPU- of geheugenintensieve werkbelasting.

Overklokte CPU
Overklokt
5.0G
Standaard
3.7G
CPU: Intel LGA 1151 i7-8700K | Moederbord: PRIME Z370-A II | DRAM: G.Skill 3333 8Gx2 | Voeding: Corsair AX1500i | Waterkoeling: Corsair H115i | OS: Windows 10
CPU-prestatieverbetering

Benut de volledige prestaties van de pc via het ASUS AI Suite 3 hulpprogramma. De TurboV Processing Unit (TPU) is de intelligentie achter ons geautomatiseerde systeem-tuning hulpprogramma. Het biedt de mogelijkheid om voltages af te stellen, systeemstatistieken te bewaken en overklokparameters aan te passen voor optimale prestaties.

Allround energie-efficiëntie

Dankzij de Energy Processing Unit (EPU) profiteren gebruikers van energiebesparing voor het hele systeem. De EPU optimaliseert automatisch het stroomverbruik en maximaliseert besparingen met de Away-modus — een slimme instelling die een extreem energiebesparend scenario creëert door het afsluiten van ongebruikte I/O controllers.

Flexibele koelingregelaars voor lucht of vloeistof

De PRIME Z370-A II geeft u uitgebreide controle over ventilatoren, waterpompen en zelfs all-in-one (AIO) koelers - alles via Fan Expert 4 of onze door de media geprezen UEFI. Of er nu wordt gekoeld met lucht of water, de Auto-Tuning modus configureert op slimme wijze alle parameters met één enkele klik. Er is ook een Extreme Quiet (extreem stille) modus die alle ventilatorsnelheden tot onder het standaard minimum verlaagt — zodat het systeem fluisterstil blijft bij het uitvoeren van lichte taken.

Nauwkeurige digitale stroomregeling

Digi+ levert real-time controle over spanningsafname, schakelfrequentie en energie-efficiëntie instellingen, zodat de CPU-voltageregeling kan worden afgesteld voor ultieme stabiliteit en prestaties.

App-specifieke optimalisatie voor professionals en gamers

Professioneel ontwerper of hardcore gamer, iedereen merkt het voordeel van de ASUS-exclusieve Turbo App. Deze intuïtieve tool laat gebruikers de CPU-overklokinstellingen definiëren, ventilatorprofielen toepassen, netwerkdata prioriteren en audio-instellingen optimaliseren op app-niveau ― zodat uw PRIME Z370-A II systeem perfect is geoptimaliseerd, wat u er ook mee doet.

Maak het geheugen sneller

ASUS OptiMem behoudt de signaalintegriteit van het geheugen door geheugentraces en vias naar de optimale PCB-laag te leiden, terwijl onze T-topologie lay-out zorgdraagt voor in tijd uitgelijnde signalering door tracelengtes tussen geheugenslots in balans te brengen. Deze verbeteringen leiden tot meer speling voor overklokken en tot verbeterde stabiliteit, zodat geheugensnelheden van DDR4-4000 en verder mogelijk worden met alle slots in gebruik.

Verbeterde stabiliteit en overklokken
met alle slots bezet
DDR4 – 4000MHz
CPU: Intel LGA 1151 i7-8700K | Moederbord: PRIME Z370-A II | DRAM: G.Skill F4-4000C18Q-32GTZx4 | Voeding: Corsair AX1500i | Waterkoeling: Corsair H115i | OS: Windows 10

Overklokontwerp - ASUS Pro Clock-technologie

De PRIME Z370-A II heeft een speciale base-clock (BCLK)-generator die de overklokmarges van CPU en geheugen uitbreidt. Deze aangepaste oplossing werkt samen met de TPU om betere controle te krijgen over voltage en BCLK-overklokken, door de flexibiliteit te bieden om elke laatste beetje aan prestaties uit de Intel Core 8e generatie processors te halen.

BCLK bereik
OC
432MHz
Standaard
100MHz
CPU-frequentie
OC
5.5G
Standaard
3.7G
*BCLK overklokbereik varieert afhankelijk van de CPU-mogelijkheden, koeling, moederbordondersteuning en tuning-opties.
CPU: Intel LGA 1151 i7-8700K | Moederbord: PRIME Z370-A II | DRAM: G.Skill 4000-8Gx2 | Voeding: Corsair AX1500i | Waterkoeling: Corsair H115i GTX | OS: Windows 10
Meer info

Koeler ontwerp

De PRIME Z370-A II beschikt over de meest uitgebreide koelingregelaars ooit, configureerbaar via Fan Xpert 4 of het UEFI BIOS.

Elke header kan worden ingesteld om drie thermische sensoren te bewaken en erop te reageren, en via Fan Xpert 4 kunt u zelfs een sensor toewijzen om de temperatuur van ondersteunde ASUS-videokaarten te controleren - voor optimale koeling tijdens GPU- of CPU-intensieve werkbelasting.

Een speciale PWM/DC-header voor autonome waterkoelingopstellingen.

Elke on-board header ondersteunt automatische detectie van PWM- of DC-ventilatoren.

Bevat drie extra DC- of PWM-ventilatorheaders, plus drie thermische sonde headers.

Een speciale geïntegreerde schakeling beschermt elke ventilatorheader tegen overtemperatuur en overstroom.

ASUS ventilatorhouder

De gloednieuwe ASUS-ventilatorhouder maakt het eenvoudig om de luchtstroom naar het VRM-gebied van uw Prime Z370-serie moederbord te vergroten. Schroef er gewoon een 40/50mm ventilator op, monteer de beugel op het koellichaam en sluit de ventilator aan op een header om de koeling gericht op te voeren. Met de ventilatorhouder en ventilator op hun plaats worden VRM-temperaturen verlaagd met tot wel 25oC - perfect voor uw overklokavonturen.

Door de media geprezen UEFI BIOS

De soepelste, handigste muisbediende grafische BIOS is verbeterd om hem nog aantrekkelijker te maken. Pc-beginner of doorgewinterde overklokker, de EZ- en Advanced-modi helpen de weg te vinden, snel en gemakkelijk.

EZ Tuning Wizard Snel een CPU-overklokactie toepassen om de systeemprestaties te verbeteren, of configureer een RAID-array voor sneller ophalen en back-up maken van data

My Favorites Vind snel tuning-opties en voeg favoriete tools toe aan de lijst.

Meer info
EZ-modus

Intuïtieve grafische ventilatorregeling: stel individuele ventilatoren simpel af door een curve te verslepen met de muis.

EZ XMP: verbeter DRAM-prestaties met één klik.

SATA-informatie: toont SATA-poort details die u apparaten gemakkelijk helpen te herkennen.

Snelle klokaanpassing: gebruik muisbediening om tijd en datum te wijzigen.

Advanced-modus

GPU POST: bekijk aanbevelingen voor multi-VGA configuraties en gedetailleerde informatie voor geselecteerde ASUS-videokaarten.

Secure Erase (Veilig wissen): herstel SSD's naar de fabriekstoestand.

Last Modified (Laatst Aangepast) Log: houd de laatste wijzigingen bij en bewaar favoriete profielen op een USB-stick.

SATA Port Renaming (SATA-poort hernoemen): hernoem SATA-poorten, voor eenvoudige identificatie.

Ultrasnelle connectiviteit

M.2

Verhoog de snelheid met on-board M.2 tot 32Gbps

Met x4 PCI Express 3.0/2.0 bandbreedte ondersteunt M.2 gegevensoverdrachtssnelheden tot 32Gbps. Het is de perfecte keus voor een besturingssysteem- of applicatie-drive, met snelle toegang tot gegevens.

M.2 koelplaat

Houd uw SSD koeler

De Prime Z370-A II heeft een uiterst efficiënt koellichaam om de M.2 SSD-temperaturen met tot wel 20°C te verlagen - en dat betekent optimale opslagprestaties en verbeterde SSD-levensduur.

Intel Optane-geheugen

Intel Optane-geheugen gereed

Intel Optane™ is een revolutionaire, niet-vluchtige geheugentechnologie, ondersteund door de PRIME Z370-A II. Intel Optane-geheugenmodules versnellen aangesloten opslag om opstart- en laadtijden te verminderen, zodat alles sneller en meer responsief aanvoelt.

USB 3.1 Gen 2 Type-A & Type-C

Ultieme 10Gbps snelheid met USB 3.1 Gen 2 on-board

Met achterwaarts compatibele USB 3.1 Gen 2 Type-A™ en omkeerbare USB 3.1 Gen 2 Type-C™ poorten ervaren gebruikers ultieme verbindingsflexibiliteit en razendsnelle gegevensoverdracht tot 10Gbps.

ThunderboltEX 3-kaart

Ervaar de razendsnelle ThunderboltTM 3 snelheden en connectiviteit op elke wijze

De Prime Z370-A II biedt volledige ondersteuning voor een ThunderboltEX 3* kaart. Een Intel-gecertificeerde Thunderbolt™ 3 uitbreidingskaart maakt adembenemende bi-directionele snelheden tot 40Gbps mogelijk via een enkele kabel - tot 4x sneller dan andere pc gegevensoverdrachtsprotocollen. Buiten pure bandbreedte ondersteunt de Thunderbolt 3 ook het in serie schakelen van maximaal zes apparaten, met gebruik van een omkeerbare Type C-connector voor compatibiliteit met de nieuwste USB 3.1 Gen 2 Type-C apparaten. Ook voldoet het aan de USB Power Delivery-specificaties, voor snel en met hoog vermogen opladen tot 36W.

*ThunderboltEX 3 kaart apart verkrijgbaar.

Intel Ethernet

Meer doorvoer, minder CPU-gebruik

De PRIME Z370-A II is voorzien van het allernieuwste Intel Ethernet. Intels LAN biedt twee grote voordelen: het vermindert de CPU overhead en biedt uitzonderlijk hoge TCP- en UDP-doorvoer, voor snellere, meer vloeiende gegevensoverdracht.

Lagere CPU-werklast
Hoge TCP & UDP doorvoer
Meer info

Turbo LAN

Netwerkoptimalisatiesoftware voor aanpasbare pakket prioritering

Turbo LAN met cFosSpeed ​​traffic-shaping-technologie stelt u in staat om toepassingsprioriteit te configureren via een intuïtieve interface, en het vermindert netwerk lag.

Betrouwbare stabiliteit en compatibiliteit

SafeSlot

Bescherming videokaart-investering

SafeSlot is het opnieuw door ASUS uitgevonden PCIe-slot, ontworpen om superieure retentie en schuifspanningsweerstand te bieden. Vervaardigd in een enkele stap, met behulp van een nieuw invoegmal-proces, voorziet SafeSlot de sleuf van verstevigend metaal. Het resultaat is een inherent sterkere sleuf, die vervolgens stevig wordt verankerd aan de printplaat door middel van extra soldeerpunten.

Gemaakt voor de lange duur

ASUS is 's werelds meest toonaangevende moederbordfabrikant, vermaard om onze unieke Design Thinking aanpak. Onze uitgebreide tests overtreffen de industrienormen, ondersteund door hoogwaardige componenten voor een uitzonderlijke ‘real-world’ bescherming. Onze moederborden zijn bewezen compatibel met meer dan 1.000 componenten en apparaten, en elk nieuw model ondergaat ten minste 8.000 uur aan strenge validatietests. Dat geeft gebruikers de gemoedsrust dat ASUS-moederborden geschikt zijn voor alle omgevingen en toepassingen. Kiezen voor ASUS levert ook de vrijheid op om te kiezen uit uitmuntende componentopties, voor probleemloze DHZ-ervaringen.

5X

Protection III

Hardwarematige waarborgen om zeker te zijn van duurzaamheid op de lange termijn.

520+

DDR4-compatibiliteit

Industrieleidende DDR4-geheugencompatibiliteit voor de beste flexibiliteit en zekerheid.

1000+

compatibele apparaten

Compatibiliteit met een reeks CPU's, geheugenmodules, videokaarten en meer.

8000+

validatie-uren

Uitvoerig testen van de nieuwste componenten, voor verbeterde betrouwbaarheid, compatibiliteit en veiligheid.

Meer info

Prime-serie moederborden worden vervaardigd met marktleidende 5X Protection III. Dit maakt gebruik van de beste componenten, een uitstekend circuitontwerp en veeleisende normen om de kwaliteit en duurzaamheid van het moederbord op lange termijn te waarborgen. Dit leidt tot uitzonderlijke bescherming en stabiliteit voor de build - het resultaat van tientallen jaren technische ervaring van 's werelds leidende moederbordenmerk.

SafeSlot Core

Versterkt PCIe-slot voorkomt beschadiging

SafeSlot Core is het ASUS-exclusieve PCIe-slot. Met een versterkt ontwerp dat aan het moederbord is verankerd via een speciale haak, biedt SafeSlot Core 1,6x sterkere retentie en 1,3x grotere schuifweerstand dan standaard uitbreidingsslots.

Onze Prime Z370-moederborden hebben tevens versterkte soldeerpunten rond zowel de PCIe- als de DIMM-pinnen.

LANGuard

Opgevoerde doorvoer, 2,5x zo hoge piektolerantie

ASUS LANGuard biedt netwerkbescherming op hardwareniveau. Het maakt gebruik van signaalkoppelingstechnologie en hoogwaardige anti-EMI opbouwcondensatoren, om een ​​meer betrouwbare verbinding en betere doorvoer te waarborgen.

Overspanningbescherming

Circuitbeschermend voedingsontwerp van wereldklasse

Een exclusief circuitontwerp met ingebouwde spanningsregelaars beschermt het moederbord tegen schade veroorzaakt door onverwacht hoge spanningsniveaus vanwege instabiele of inferieure voedingen.

DIGI+ VRM

Nauwkeurige controle voor stabiele stroom

ASUS-exclusieve DIGI+ VRM zorgt voor slimme stroomvoorziening naar de processor op basis van de real-time vraag. Dit vermindert energieverspilling en verbetert de systeemstabiliteit.

DRAM overstroombeveiliging

Preventie van schade door kortsluiting

On-board zelfherstellende zekeringen voorkomen overstroom en kortsluitingschade. Dit strekt zich uit tot verder dan de I/O-poorten, naar het DRAM, om de levensduur van zowel het systeem als erop aangesloten apparaten te waarborgen.

RVS I/O achterzijde

3x zo hoge corrosiebestendigheid voor grotere duurzaamheid

Corrosiebestendige RVS I/O-achterpanelen, gebonden met chroomoxide, hebben een 3x zo lange levensduur dan gewone panelen.

ESD Guards

Bescherming tegen elektrostatische ontlading

ASUS ESD Guards verlengen de levensduur van componenten en voorkomen schade door elektrostatische ontlading, door bescherming te bieden voor maximaal +/- 10kV luchtontlading en +/- 6kV contactontlading.

1000+

Compatibele apparaten en componenten

De superieure compatibiliteit van de Prime Z370-A II wordt bewezen door onze uitgebreide lijst met ondersteunde apparaten - die duizenden compatibele componenten bevat - en onze Qualified Vendor List (QVL) die de geheugencompatibiliteit identificeert. Dat betekent meer keuzemogelijkheden voor zorgeloze pc-bouwervaringen.

8000+

VALIDATIE-UREN

Temperatuur- en vochtigheidstesten
Waarborgt dat componenten bestand zijn tegen extreme omstandigheden.
Thermische meettesten
Waarborgt dat het systeem koel en stabiel blijft onder de zwaarste belasting.
Plaatsingstesten
Elke poort en connector ondergaat herhaalde installatiecycli.
Verouderingstesten
Verouderingstest tot 48 uur waarborgt betrouwbaarheid.
Stroomverbruiktesten
Gecontroleerd op energie-efficiëntie van wereldklasse.
Temperatuur en gelijkstroommarge testen
Waarborgt dat het moederbord kan omgaan met spanningsfluctuaties veroorzaakt door wisselende temperaturen.
Thermische schok testen
Waarborgt het vermogen om temperatuurveranderingen te overleven tijdens het transport.
Schoktesten indien niet in gebruik
Gebouwd om schokken te weerstaan tijdens het transport.
Inbrandtesten
Elke component wordt gecontroleerd om probleemloze werking te waarborgen.
Installatietesten
Connectorplaatsing wordt extra gecontroleerd om moeiteloze installatie te waarborgen.
Valtesten
Valtesten van verschillende hoogtes waarborgen duurzaamheid.
Zout- en sproeitesten
Getest voor I/O betrouwbaarheid, langere levensduur en roestbestendigheid.
Upgrade naar ongeëvenaarde audio

Uitmuntende audio

Realtek codec en unieke ontwerpkenmerken voor ongerepte, krachtige audio

De Prime Z370-A II maakt gebruik van een unieke audio codec, ontworpen in nauwe samenwerking met Realtek - de Realtek S1220A. Het beschikt ook over een ongekende 120dB signaal/ruisverhouding voor de stereo line-out en een 113dB SRV voor de line-in, voor het leveren van ongerepte geluidskwaliteit. Daarnaast past een nieuwe impedantie-sensing circuit automatisch de gain aan om het optimale volumebereik voor de hoofdtelefoon te waarborgen.

DTS Headphone:XTM Surround sound

Meeslepende 3D surround sound-technologie zorgt voor ongelooflijke audio-ervaringen.

Crystal Sound 3

Weergaloze audio om helemaal op te gaan in games

Pre-regelaar voeding

Vermindert power-input ruis om consistente prestaties te garanderen.

Audio-afscherming

Hiermee worden analoge/digitale signaaldomeinen gescheiden, waardoor de multilaterale interferentie aanzienlijk wordt verminderd.

Afzonderlijke laag voor linker- en rechtertracks

Zorgt voor minimale overspraak tussen audiopaden.

Geïntegreerde versterker

Geschikt voor het aansturen van hoge-impedantie hoofdtelefoons, zonder roll-off bij hoge of lage frequenties.

De-pop circuit

Vermindert poppend geluid naar alle audio-uitgangen bij opstarten.

Hoogwaardige audiocondensators van Japanse makelij

Hoogwaardige onderdelen zorgen voor een meeslepende geluidssignatuur met buitengewone getrouwheid.

Visuele schoonheid, virtuele werelden

Aura Sync

Outshine the competition

Een goed afgestemd systeem voor echte liefhebbers verdient een bijpassende esthetiek. ASUS Aura Sync biedt volledige RGB-controle met een verscheidenheid aan functionele voorinstellingen voor zowel de ingebouwde RGB LED's als LED-strips die worden aangesloten op de on-board RGB-headers.* Alles kan worden gesynchroniseerd met een almaar groeiend portfolio van Aura-geschikte ASUS-hardware.

Statisch
Ademend
Strobe
Regenboog
Kleurencyclus
Komeet
Flash &
dash
Golf
Oplichtende
jojo
Sterren
nacht
Muziek
effect
CPU
temperatuur

* De Aura RGB-strip header ondersteunt 5050 RGB LED-strips met een maximaal nominaal vermogen van 3A (12V). Voor maximale helderheid mag de striplengte de 3m niet overschrijden.
** LED-strips en Aura-compatibele apparaten worden apart verkocht.

Beyond VR Ready

Voltooi uw onderdompeling

De Prime Z370-A II is niet alleen VR-gereed - het gaat veel verder dan dat. De ASUS Beyond VR Ready-markering betekent dat de Prime Z370-A II is getest met tal van in hun klasse leidende componenten, om ervoor te zorgen dat productiviteit-, gaming- en entertainmentbehoeften zijn afgestemd voor maximale prestaties. ASUS Beyond VR Ready opent een nieuwe manier om een droomsyteem te configureren en te bouwen met het volste vertrouwen.

VR

Intel Z370-chipset De Intel® Z370 is een single-chipset ontwerp met ondersteuning voor 8e generatie Intel® Core™ LGA1151-processors. Het biedt verbeterde prestaties door gebruik te maken van seriële point-to-point verbindingen, wat voor grotere bandbreedte en stabiliteit zorgt. Daarnaast biedt de Z370 een maximum van 10 USB 3.1 Gen 1-poorten, zes SATA 6Gbps-poorten, 32Gbps M.2 en PCIe 3.0 lane snelheid ondersteuning, voor het sneller ophalen van gegevens. De Intel Z370 ondersteunt ook geïntegreerde graphics, zodat gebruikers profiteren van het allernieuwste in grafische prestaties.

Gereed voor Socket 1151 voor 9e / 8e Gen. Intel® Core™, Pentium® Gold en Celeron® processors Dit moederbord ondersteunt Socket 1151 voor 9e Gen. en 8e Gen. Intel® Core™, Pentium® Gold en Celeron® processors, met geïntegreerde graphics, geheugen- en PCI Express-controllers voor ondersteuning van on-board grafische uitvoer met speciale chipsets, dual-channel (4-DIMM's) DDR4-geheugen en 16 PCI Express 3.0/2.0 lanes voor geweldige prestaties.

comparison icon
Compare (0)
Moederborden / componenten
Moederbord