Deals
Support

WS X299 SAGE/10G

Intel LGA 2066 CEB-moederbord met quad-GPU ondersteuning, DDR4 4200MHz, dubbele Intel® 10G LAN's, M.2, U.2, USB 3.1 Gen 2-connectoren en ASUS Control Center
  • Dubbele on-board Intel® 10G LAN (X550-AT2) poorten: verhoogde gegevensdoorvoer en verbeterde efficiëntie, ideaal voor het overzetten van ongecomprimeerde 4K-video en het maken van back-ups van grote bestanden.
  • Quad-GPU grafische power: biedt plaats aan maximaal vier dual-slot videokaarten en ondersteunt 4-weg NVIDIA® SLI™ of AMD CrossFireX™ GPU-configuraties.
  • 5-Way Optimization: met één klik het hele systeem tunen zorgt voor geoptimaliseerd overklokken en intelligente koeling voor een divers scala aan werkbelastingen.
  • Marktleidende koelingopties: uitgebreide regelaars voor ventilatoren en waterpompen, via Fan Xpert 4-software of de geprezen ASUS UEFI.
  • Ultra-efficiënt VRM-koellichaam: metalen rib-array ontwerp maximaliseert het oppervlak voor warmteafvoer om onafgeknepen prestaties mogelijk te maken.
  • ASUS Control Center: een softwarehulpprogramma dat handig, veilig en kostenbesparend gecentraliseerd IT-beheer biedt voor kleine en middelgrote bedrijven.
  • Ultrasnelle opslag: tot 32Gbps dubbele M.2, U.2, plus tot 10Gbps USB 3.1 Gen 2 met type A- en type-C poorten on-board en een frontpaneel connector.
Win11
OP product mainImage

1 2 x USB 3.1 Gen2
(1 x Type-A & 1 x Type-C)

2 Dubbele Intel® 10G LAN

3 4 x USB 3.1 Gen1

4 8-kanaals audio met DTS-ondersteuning

5 PCIe Gen3 x16
(x16-link)

6 PCIe Gen3 x16
(x8/x0-link)

7 PCIe Gen3 x16
(x16/x8-link)

8 PCIe Gen3 x8
(x16/x0-link)

9 PCIe Gen3 x16
(x16/x8-link)

10 PCIe Gen3 x8
(x16/x0-link)

11 Crystal Sound 3
● Voeding pre-regulator
● Interne audioversterker
● Aparte lagen voor linker/rechter spoor
● Hoogwaardige audiocondensatoren van Japanse makelij

12 PCIe Gen3 x16
(x16/x8-link)

13 DIGI+ Power Control

14 ASUS ProCool-connectoren

15 8 x DDR4 4200 MHz (overklok) ondersteuning

16 Intel® LGA-2066

17 1 x U.2-poorten

18 1 x M.2, tot 22110

19 ASUS Safeslot

20 ThunderboltEX 3 kaart-header

21 8 x SATA3-poorten

22 1 x M.2, tot 2280

23 1 x USB 3.1 Gen2-connector

Het nieuwe WS X299 Sage/10G-moederbord levert een mix van geweldige GPU-prestaties en tot Quad-SLI ondersteuning, serverniveau validatie en uitgebreide koelopties om het perfecte systeem te bouwen voor het trainen van neurale netwerken en het kraken van andere schaalbare rekenlasten. Het deelt dezelfde verfijnde esthetiek als de WS X299 Sage en voegt daaraan dubbele 10 Gigabit Ethernet-poorten toe met de Intel X550AT2 10GBASE-T controller, voor compromisloze netwerkprestaties. Dubbele PLX-chips breiden het aantal PCIe-lanes uit om extra uitbreidingsslots te bieden, wat u robuuste connectiviteitsopties geeft om uw systeem te configureren met de tools die u nodig hebt om uw werk gedaan te krijgen.

Werkstation-exclusief

Dubbele on-board 10G LAN

Met dubbele on-board 10G LAN-poorten, ondersteund door de geavanceerde Intel X550AT2 10GBASE-T Ethernet-controller, biedt de WS X299 Sage/10G serverniveau connectiviteit die hoge dichtheid, hoge bandbreedte en low latency access-layer netwerken ondersteunt. Met datasnelheden tot 10Gbps kan de WS X299 Sage/10G 4K video's en andere grote bestanden overzetten in een fractie van de tijd die conventionele netwerkapparatuur nodig heeft. De on-board controller rekent af met de noodzaak om een PCI Express-slot toe te wijzen aan een speciale netwerkkaart, waardoor waardevolle ruimte wordt uitgespaard voor andere componenten.

Meer info
10G LAN
10Gbps
Gigabit LAN
1 Gbps

Multi-GPU ondersteuning

De WS X299 Sage/10G biedt plaats aan maximaal vier 2-slots videokaarten en ondersteunt zowel NVIDIA® SLI™ en AMD CrossFireX™ 4-weg configuraties om multi-GPU-configuraties mogelijk te maken die het volledige vermogen van de nieuwste grafische technologieën benutten, inclusief NVIDIA® Quadro®. Met prestaties die 15.23 TFLOPS* overtreffen, is NVIDIA Quadro de perfecte aanvulling op de WS X299 Sage/10Gl; het levert de beste prestaties voor ontwerpen, modellering, medisch onderzoek en verwerkingsintensieve simulatie- en renderingapplicaties.

*In double-precision floating-point tests.
CPU: INTEL LGA 2066 I9-7980XE | MOEDERBORD: WS X299 SAGE/10G | GPU: NVIDIA QUADRO GP100x4 | DRAM: 2666UDIMMx8 |
BEST. SYSTEEM: HDD MET CENT 7.3 OS

ASUS Control Center

De WS X299 Sage/10G beschikt over het ASUS Control Center (ACC), een gecentraliseerd en geïntegreerd IT-beheer platform voor het bewaken en controleren van zakelijke ASUS-producten, waaronder servers, werkstations en digital signage. ACC maakt BIOS-updates op afstand, bewaking van meerdere systemen via mobiele apparaten en software-updates en -verzending met één klik mogelijk, waardoor serverbeheer eenvoudiger wordt voor elke IT-infrastructuur.

*Meer info over ASUS Control Center
Tunen op uw manier

5-Way Optimization

Met één klik overklokken en koelen

ASUS 5-Way Optimization maakt uw werkstation slim. Eén klik regelt complexe tuning en optimaliseert op dynamische wijze essentiële aspecten van het systeem, door overklok- en koelingprofielen te bieden die op maat zijn gemaakt voor het systeem.

Een geautomatiseerd tuning-hulpprogramma dat overklok- en koelingprofielen optimaliseert, voor een unieke systeemconfiguratie.

Ventilatoren blijven fluisterstil bij dagelijkse computertaken en leveren optimale luchtstroom wanneer het systeem hard aan het werk is met CPU- of GPU-intensieve taken.

Stresstestfunctie helpt bij het optimaliseren en overklokken voor CPU- of geheugenintensieve werkbelasting.

i9-7900X
Overklokt
4.4G*
Standaard
3.3G
CPU: Intel LGA 2066 i9-7900X | Moederbord: WS X299 SAGE/10G | DRAM: Corsair CMK64GX4M8X4000C19 | Voeding: Corsair AX1500ic
*Overklokt met behulp van 'specific core' tuning
i7-7740X
Overklokt
5.0G
Standaard
4.3G
CPU: Intel LGA 2066 i9-7900X | Moederbord: WS X299 SAGE/10G | DRAM: Corsair CMK64GX4M8X4000C19 | Voeding: Corsair AX1500ic
CPU-prestatieverbetering

Benut de volledige prestaties van uw werkstation dankzij het ASUS AI Suite 3-hulpprogramma. De TurboV Processing Unit (TPU) is de intelligentie achter ons geautomatiseerde systeem-tuning hulpprogramma. Het biedt de mogelijkheid om voltages af te stellen, systeemstatistieken te bewaken en overklokparameters aan te passen voor optimale prestaties.

Allround energie-efficiëntie

Dankzij de Energy Processing Unit (EPU) profiteert u van energiebesparing voor het hele systeem. De EPU optimaliseert automatisch het stroomverbruik en maximaliseert besparingen met de Away-modus — een slimme instelling die een extreem energiebesparend scenario creëert door het afsluiten van ongebruikte I/O controllers.

Flexibele koelingregelaars voor lucht of vloeistof

De WS X299 Sage/10G geeft u uitgebreide controle over ventilatoren, waterpompen en zelfs all-in-one (AIO) koelers - alles via Fan Expert 4 of onze door de media geprezen UEFI. Of er nu wordt gekoeld met lucht of water, de Auto-Tuning modus configureert op slimme wijze alle parameters met één enkele klik. Er is ook een Extreme Quiet (extreem stille) modus die alle ventilatorsnelheden tot onder het standaard minimum verlaagt — zodat het systeem fluisterstil blijft bij het uitvoeren van lichte taken.

Nauwkeurige digitale stroomregeling

Digi+ levert real-time controle over spanningsafname, schakelfrequentie en energie-efficiëntie instellingen, zodat de CPU-voltageregeling kan worden afgesteld voor ultieme stabiliteit en prestaties.

App-specifieke optimalisatie voor professionals

Professioneel contentproduceerder of hardcore gamer, iedereen merkt het voordeel van de ASUS-exclusieve Turbo Core-app. Deze intuïtieve tool laat gebruikers de CPU-overklokinstellingen definiëren, ventilatorprofielen toepassen, netwerkdata prioriteren en audio-instellingen optimaliseren op app-niveau ― zodat uw WS X299 Sage/10G-systeem perfect is geoptimaliseerd, wat u er ook mee doet.

Door de media geprezen UEFI BIOS

De soepelste, handigste muisbediende grafische BIOS is verbeterd om hem nog aantrekkelijker te maken. Pc-beginner of doorgewinterde overklokker, de EZ- en Advanced-modi helpen u gemakkelijk de weg te vinden.

EZ Tuning Wizard Pas snel een CPU-overklok toe om de systeemprestaties te verbeteren, of configureer een RAID-array voor het sneller ophalen van data en maken van back-ups.

My Favorites Vind snel tuning-opties en voeg favoriete tools toe aan de lijst.

Meer info
EZ Mode

Intuïtieve grafische ventilatorregeling: stel individuele ventilatoren simpel af door een curve te verslepen met de muis.

EZ XMP: verbeter DRAM-prestaties met één klik.

SATA-informatie: toont SATA-poort details die u apparaten gemakkelijk helpen te herkennen.

Snelle klokaanpassing: gebruik muisbediening om tijd en datum te wijzigen.

Advanced Mode

GPU POST: bekijk aanbevelingen voor multi-VGA configuraties en gedetailleerde informatie voor geselecteerde ASUS-videokaarten.

Secure Erase (Veilig wissen): verwijder alle data en zet uw SSD terug naar de fabrieksinstellingen.

Last Modified (Laatst Aangepast) Log: houd de laatste wijziging bij en bewaar favoriete profielen op een USB-stick.

SATA Port Renaming (SATA-poort hernoemen): hernoem SATA-poorten, voor eenvoudige identificatie.

Maak het geheugen sneller

Met geoptimaliseerde trace paden voor in tijd uitgelijnde signalering en minimale overspraak biedt derde generatie ASUS T-Topology verbeterde geheugenstabiliteit en -compatibiliteit, wat ondersteuning mogelijk maakt voor geheugensnelheden van DDR4-4200MHz en hoger.

CPU: Intel LGA 2066 i9-7900X |Moederbord: WS X299 SAGE/10G | DRAM: Corsair CMK64GX4M8X4200C19x8 |Voeding: AURUM PT-1200FM

Overklokontwerp – ASUS PRO Clock II-technologie

De WS X299 Sage/10G bevat een speciale base-clock (BCLK)-generator die de overklokmarges van CPU en geheugen uitbreidt. Deze aangepaste oplossing werkt nauw samen met de TPU om betere controle te krijgen over voltage en BCLK-overklokken, en biedt zo de flexibiliteit om elke laatste beetje aan prestaties uit de Intel® Core™ X-serie processors te halen.

BCLK bereik
OC
470MHz
Standaard
100MHz
*BCLK overklokbereik varieert afhankelijk van de CPU-mogelijkheden, koeling, moederbordondersteuning en tuning-opties.
CPU: Intel LGA 2066 i7-7740X | Moederbord: WS X299 SAGE/10G | DRAM: Corsair CMK64GX4M8X4133C19x4 | Voeding: AURUM PT-1200FM
Meer info
Koeler dankzij ontwerp

Flexibele koelingregelaars

De WS X299 Sage/10G beschikt over de meest uitgebreide koelingregelaars ooit, configureerbaar via Fan Xpert 4 of het UEFI BIOS.

Elke header kan worden ingesteld voor het bewaken van en reageren op drie door de gebruiker te configureren thermische sensoren, voor werklastgebaseerde koeling. Alles gemakkelijk beheerd via Fan Xpert 4 of UEFI.

Een speciale header die ruim 3A kan leveren aan hoogwaardige PWM- of DC-waterpompen.

Een speciale PWM/DC-header voor autonome waterkoelingopstellingen.

Elke on-board header ondersteunt automatische detectie van PWM- of DC-ventilatoren.

Inclusief een header voor ondersteuning van de ventilatoruitbreidingskaart.

Een speciale geïntegreerde schakeling beschermt elke ventilatorheader tegen overtemperatuur en overstroom.

Geavanceerd thermisch ontwerp voor gemaximaliseerde prestaties

De WS X299 Sage/10G is ontworpen voor het allround werkstation en beschikt over een robuuste thermische oplossing die de warmte van de VRM-, Ethernetcontroller en PLX-chips afvoert om ‘throttling’ te voorkomen. Een extra koellichaam-array dekt deze componenten af en heatpipes liggen binnen het pad van de maximale luchtstroom van de behuizing om optimale koeling voor uw werkstation te bieden, wat zorgt voor maximale prestaties en systeemstabiliteit.

ProCool voedingsconnector

ASUS ProCool is de opnieuw uitgevonden voedingsconnector. Vergeleken met traditionele voedingsconnectoren bieden ProCool-connectoren een veiligere verbinding met lage weerstand, wat betere warmteafvoer en verbeterde betrouwbaarheid mogelijk maakt.

Ultrasnelle connectiviteit

Dubbele on-board M.2

Ontketende opslagsnelheden tot 32Gbps

De WS X299 Sage/10G beschikt over dubbele on-board M.2-slots, beide werkend op x4 PCI Express 3.0 om een overvloedige 32Gbps aan bandbreedte te bieden.

VROC

Upgrade uw RAID

Intel Virtual RAID on CPU (VROC) rekent af met PCH-gebaseerde RAID-arrays die worden beperkt door de 32Gbps bottleneck van de DMI-bus, zodat u CPU PCIe-lanes kunt gebruiken om een bootable RAID-array te configureren die data op waanzinnige snelheden kan doorvoeren.

*Een VROC-key is nodig om VROC RAID-arrays mogelijk te maken. Voor informatie over de beschikbaarheid van VROC-keys kunt u contact opnemen met uw lokale Intel-vertegenwoordiger.

U.2-connectoren

Doe mee met de NVMe-revolutie

De revolutionaire specificatie die uw SSD's op topsnelheid laten razen. Sluit uw drive naar keuze gewoon aan en ervaar gegevensoverdrachtssnelheden tot 32Gbps - en maak een PCIe-slot vrij voor een andere uitbreidingskaart.

Intel Optane-geheugen

Intel Optane-geheugen gereed

Intel® Optane™ is een revolutionaire, niet-vluchtige geheugentechnologie, ondersteund door de WS X299 Sage/10G. Intel Optane-geheugenmodules versnellen aangesloten opslag om opstart- en laadtijden te verminderen, zodat alles sneller en meer responsief aanvoelt.

USB 3.1 Gen 2 frontpaneelconnector

Toekomstvaste connectiviteit

De USB 3.1-aansluiting op het frontpaneel van de WS X299 Sage/10G is klaar voor volgende-generatie pc-behuizingen en apparaten.

USB 3.1 Gen 2 Type-A & Type-C

Ultieme 10Gbps snelheid met USB 3.1 Gen 2 on-board

Met achterwaarts compatibele USB 3.1 Gen 2 Type-A™ en omkeerbare USB 3.1 Gen 2 Type-C™ poorten ervaren gebruikers ultieme verbindingsflexibiliteit en razendsnelle gegevensoverdracht tot 10Gbps.

Betrouwbare stabiliteit en validatie

Serverniveau geheugenvalidatie

De WS X299 Sage/10G ondersteunt tot 128GB quad-channel DDR4 RAM om de grotere datasets in professionele workloads gemakkelijk te verwerken. Strikte validatie met een breed scala aan geheugentypes en werkomstandigheden - inclusief factoren zoals tijd, temperatuur en spanningsbereik - zorgt ervoor dat de WS X299 Sage/10G de betrouwbaarheid en stabiliteit biedt waar professionals op vertrouwen om hun werk gedaan te krijgen.

SafeSlot

Bescherm uw videokaart-investering

SafeSlot is het door ASUS opnieuw uitgevonden PCIe-slot, ontworpen om de investering in uw videokaart te beschermen. Vervaardigd in een enkele stap, met behulp van een nieuw invoegmal-proces, voorziet SafeSlot de sleuf van verstevigend metaal. Het resultaat is een inherent sterkere sleuf, die vervolgens stevig wordt verankerd aan de printplaat door middel van extra soldeerpunten.

Intel® Core™ X-serie processors voor LGA 2066 socket Intel Core X-serie processors (6-cores en hoger): 4-kanaals (8-DIMM's), 44/28 PCI Express 3.0/2.0 lanes. Intel Core X-serie processors (4-cores): 2-kanaals (4-DIMM's), 16 PCI Express 3.0/2.0 lanes.

Intel® X299-chipset De Intel X299-chipset ondersteunt LGA 2066-socket Intel Core X-serie processors. Het biedt verbeterde prestaties door gebruik te maken van seriële point-to-point verbindingen, wat voor grotere bandbreedte en stabiliteit zorgt. Daarnaast biedt de X299 maximaal 10 USB 3.1 Gen 1-poorten, 8 SATA 6Gbps-poorten en 32Gbps M.2-ondersteuning, voor het sneller ophalen van gegevens.

comparison icon
Compare (0)
Moederborden / componenten
Moederbord