Xonar DG

Horen, domineren allemaal!
· Ingebouwde hoofdtelefoonversterker om elk geluidsdetail in games te versterken
· 3 hoofdtelefoonversterker-modi voor verschillende gebruiksscenario's - VOIP, pro-gaming, exciter
· Dolby® Headphone-technologie voor een meeslepende 5.1 surround-ervaring
· ASUS-exclusieve GX 2.5 gaming audio engine voor realistische 3D audio-effecten
OP product mainImage

Hoor alles, Domineer alles!


Geoptimaliseerd voor meeslepende gaming-actie via precisie-audio
De Xonar DGX-geluidskaart combineert Dolby® Headphone 5.1 high-definition surround met de ASUS-exclusieve GX 2.5 gaming audio engine en een on-board koptelefoonversterker. Dit resulteert in nauwkeurige en diepe audio die elke nuance en geluid volledig overbrengt, waardoor de nieuwe Xonar DGX 5.1 een ideale geluidskaart is voor gamers die zich volledig bewust willen blijven van hun spelomgeving.

Ingebouwde hoofdtelefoonversterker

Versterkt elk geluidsdetail in games3 hoofdtelefoonversterker-instellingen voor verschillende gebruiksscenario's
De Xonar DGX maakt gebruik van drie modi om tegemoet te komen aan verschillende gebruiksscenario's: spraak, pro-gaming en exciter modi. Geluidspositionering geeft gamers betere informatie over hun omgevingen en verbetert daarmee hun kansen, vooral in multiplayer first person shooters.-VOIP-modus:: speciaal voor chatten en headsets, zorgt voor duidelijke spraak en laat u extra genieten van muziek.
-Pro-gaming-modus: speciaal voor chatten en headsets, zorgt voor duidelijke spraak en laat u extra genieten van muziek.
-Exciter-modus: laat u meeslepen in de gameplay en dompel uzelf onder in krachtige bassen en een voller geluidsveld.


Dolby® Headphone-technologie voor een meeslepende 5.1-kanaals surround-ervaring

De Xonar DGX 5.1 gebruikt Dolby® Headphone-technologie om uw stereo-hoofdtelefoon naar een briljant nieuw surround sound niveau te tillen.GX 2.5 voor realistische 3D-gaming audio-effecten

De exclusieve ASUS GX 2.5 gaming audio engine op de Xonar DGX 5.1 maakt tot 128 verschillende geluidseffecten tegelijk mogelijk, voor een realistische 3D audio-omgeving. Het biedt ook volledige compatibiliteit met de nieuwste versie van EAX®.Automatische jack-sensing frontpaneel uitvoer

De Intel® HDA-compatibele frontpaneel header schakelt de uitvoer automatisch tussen achterkant en voorkant van de behuizing zodra luidsprekers/hoofdtelefoon worden aangesloten. U wordt nooit meer lastiggevallen met het handmatig wijzigen van de aansluitinstellingen!

comparison icon
Compare (0)