Deals
Support

Xonar DSX

Voeg de hifi spirit toe aan games, muziek en films


GX 2.5 voor realistische 3D-gaming audio-effecten
Voel tegenstanders achter u aan sluipen en hoor stemmen galmen in kerkers dankzij de ASUS-exclusieve GX 2.5 gaming audio engine, die tot 128 verschillende geluidseffecten tegelijk mogelijk maakt, voor een realistische 3D-geluidservaring. Het ondersteunt ook de nieuwste versie van EAX® en brengt surround gaming naar Windows 7 zonder extra software.


DTS® Connect-technologie voor een meeslepende 7.1-kanaals surround-ervaring
Bestaand uit DTS Neo: PC™ en DTS Interactive™ technologieën, brengt DTS® Connect 's werelds meest gewilde hifi-surround-geluid naar uw pc en verandert deze in een krachtig multimediacentrum en spelcomputer.


- Altijd surround - DTS Neo: PC™
Converteert elk stereosignaal in 7.1-kanaals - haal het meeste uit uw multi-channel luidsprekeropstelling!
- 's Werelds meest gewilde surround audio staat tot uw dienst - DTS Interactive™
Verandert elk geluid in sensationele 7.1 DTS Digitale Surround via de S/PDIF-uitgang - voed uw AV-ontvanger met de best beschikbare surround!


Echt 192KHz/24-bit pc hifi-plezier
Geniet van muziekbestandsconversie van de hoogste kwaliteit, zonder de sample rate te verlagen.


Verwisselbare operationele versterkers - stel uw eigen geluid af
Een ontwerp dat voorheen slechts werd aangetroffen op hoogwaardige audio-apparatuur is nu toegevoegd aan de Xonar DSX 7.1. Het stelt u in staat om uw geluid aan te passen zonder te solderen, en creëert zo eenvoudig uw favoriete luisterervaring.


Automatische jack-sensing frontpaneel uitvoer
De Intel® HDA-compatibele frontpaneel header schakelt de uitvoer automatisch tussen achterkant en voorkant van de behuizing zodra luidsprekers of een hoofdtelefoon worden aangesloten. U wordt nooit meer lastiggevallen voor het handmatig wijzigen van aansluitinstellingen!
comparison icon
Compare (0)
Moederborden / componenten
Geluidskaarten