C8HM70-I/HDMI

  C8HM70-I/HDMI

  USB 3.0, SATA6Gb/s en Windows 8 ondersteuning op Intel® HM70 chipset MINI ITX-platform

  · Intel® Celeron 847 on-board
  · Intel® HM70 chipset
  · USB3.0 - De nieuwste gegevensoverdrachttechnologie
  · SATA 6 Gb/s - Native poorten, native snelheid en toegankelijkheid
  ·Windows 8 Ready –Verzekerd van Compatibilitei
   Product Image

   Kenmerken CPU, Chipset en Graphics

   Celeron 847

   Dit moederbord biedt ondersteuning voor de Intel Celeron 847, een Ultra Low Voltage (ULV) dual-core processor voor instapniveau pc's, met geïntegreerd geheugen en PCI Express-controllers voor ondersteuning van 2-kanaals DDR3-geheugen.

   HM70

   Mobile Intel® HM70 Express-chipset biedt geïntegreerde USB 3.0 op een single-chip Intel® microarchitectuur. Zijn hoge-snelheid opslaginterface ondersteunt tot 6 Gb/s overdrachtssnelheid voor verbeterde datatoegang. Met Windows 8 ondersteuning.

   USB 3.0 ondersteuning

   Ervaar ultrasnelle gegevensoverdracht op 4,8Gbps met USB 3.0 – de nieuwste connectiviteitsstandaard. Gemaakt om eenvoudig verbinding te maken met volgende-generatie componenten en randapparatuur, zet USB 3.0 gegevens 10x sneller over en is het tevens achterwaarts compatibel met USB 2.0-componenten.

   Dual-Channel DDR3 1333/1066 ondersteuning

   Het moederbord ondersteunt DDR3-geheugen dat gegevensoverdrachtsnelheden biedt van 1333/1066MHz en daarmee voldoet aan de hogere bandbreedtebenodigdheden van de nieuwste 3D graphics, multimedia en Internet applicaties. De dual-channel DDR3-architectuur vergroot de bandbreedte van uw systeemgeheugen en verbetert zo de systeemprestaties.

   ASUS UEFI BIOS (EZ Mode)


   Ondersteunt harde schijven groter dan 2,2TB
   ASUS UEFI BIOS biedt native ondersteuning voor harde schijven groter dan 2,2TB in 64-bit, inclusief volledig benutten van opslagruimte, wat zorgt voor meer opwindend computergebruik dan bij traditionele BIOS-versies.

   Exclusieve ASUS Interface
   EZ Mode - geeft eenvoudige toegang tot selecteerbare, geoptimaliseerde systeemmodi, heldere weergaven van systeeminfo en drag & drop opstartprioritisering Advanced Mode - voor ervaren liefhebbers van prestaties, die gecompliceerde systeeminstellingen verlangen

   AI Suite II

   Via zijn snelle gebruiksvriendelijke interface brengt ASUS AI Suite II alle exclusieve ASUS-functies samen in één gebruiksvriendelijk softwarepakket. Het biedt gebruikers controle over overklokken, energiebeheer, ventilatorsnelheid, spanning en sensoraflezing. Deze alles-in-een software biedt gevarieerde en gebruiksvriendelijke functies, zonder heen en weer te hoeven schakelen tussen verschillende hulpprogramma’s.

   EZ-Flash 2

   Update het BIOS eenvoudig vanaf een USB flash disk, voordat het besturingssysteem start
   EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Start deze tool eenvoudigweg om het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken.

   8-kanaals high-definition audio

   De on-board 8-kanaals HD audio (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) CODEC maakt hoge kwaliteit 192KHz/24-bit audio-uitvoer en jack-detect functie mogelijk die automatisch detecteert en identificeert welke soorten randapparaten zijn aangesloten op de audio I/O-connectoren, en waarschuwt gebruikers bij onjuiste aansluiting, wat betekent dat er geen verwarring meer is over Line-in, Line-out en Mic-aansluitingen.

   GreenASUS en ErP Ready

   Het moederbord is klaar voor de Europese Unie’s Energy-related Products (ErP). ErP vereist van producten dat deze voldoen aan bepaalde energie efficiency-eisen met betrekking tot het energieverbruik. Dit is in overeenstemming met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en energiezuinige producten, via productontwerpen en innovatie die de CO2 footprint van het product verminderen en daarmee de invloed op het milieu verzachten.