E3-PRO V5

  E3-PRO V5

  Uitmuntende ATX C232 met 5X Protection II voor betrouwbare stabiliteit, LED-verlichte audio-afscherming en DDR4-ondersteuning.

  • 5X Protection II - Geavanceerde hardwarematige waarborgen voor allround bescherming
  • DDR4 geheugencompatibiliteit
  • Razendsnelle M.2 ondersteuning
  • Epische gaming-audio met LED-verlichte afscherming
  • In media geprezen UEFI BIOS met EZ Flash 3
  • Eenvoudige pc-zelfbouw met veilig moederbord montageontwerp
  • Fan Xpert 2+ geavanceerde ventilatorregelingen, voor ultieme koeling en stille prestaties
  Product Image
  1 USB 3.0-poorten
  2 LAN
  3 Audio
  4

  PCI Express 3.0 (GEN3)
  CFX-ondersteuning

  5

  Gaming-audio

  • LED-verlicht ontwerp
  • Audio-afscherming
  • Speciale audio PCB-lagen
  • Hoogwaardige audiocondensators van Japanse makelij
  6 DIGI+VRM
  7 DDR4 2133 ondersteuning
  8 Intel®Xeon®ondersteuning
  • LGA 1151 socket
  • ondersteuning Intel®Xeon®
   E3 1200 V5-serie, Core/Pentium/Celeron CPU
  9 32Gb/s M.2 ondersteuning
  10 Intel® C232-chipset
  11 SATA 6Gb/s-poorten
  12 2 x front USB 3.0
  Betrouwbare stabiliteit
  Tegen piekspanning beschermde netwerken
  Overspanningbescherming
  Stabiele voeding
  Overstroombescherming
  RVS I/O achterzijde
  Geavanceerde hardwarematige waarborgen

  Marktleidende 5X Protection II maakt gebruik van de beste componenten, een uitstekend circuitontwerp en strenge normen om de kwaliteit en duurzaamheid van het moederbord op lange termijn te waarborgen via allround bescherming. Voor gebruikers betekent dit uitzonderlijke bescherming en stabiliteit voor de build - het resultaat van tientallen jaren technische ervaring van 's werelds toonaangevende moederbordenmerk.

  LANGuard
  Opgevoerde doorvoer. 2,5x hogere piekspanningtolerantie.
  ASUS LANGuard biedt netwerkbescherming op hardwareniveau met behulp van signaalkoppelingstechnologie en hoogwaardige, anti-EMI opbouwcondensators, voor een meer betrouwbare verbinding en betere doorvoer. Daarnaast zorgen elektrostatisch-bewaakte en tegen piekspanning beschermde componenten voor een grotere tolerantie tegen statische elektriciteit en een betere bescherming tegen spanningspieken.
  * ESD-resultaat afhankelijk van individuele LANGuard

  EMI cover

  Op oppervlak gemonteerde
  condensators

  Overspanningbescherming
  Circuitbeschermend voedingsontwerp van wereldklasse
  Een exclusief circuitontwerp met ingebouwde spanningsregelaars om de chipset, connectiviteitspoorten en audio codecs te beschermen tegen schade veroorzaakt door onverwacht hoge spanningsniveaus door instabiele of inferieure voedingen.

  DRAM overstroombeveiliging

  Preventie van schade door kortsluiting
  On-board zelfherstellende zekeringen voorkomen overstroom en kortsluitingschade. Dit strekt zich verder dan de I/O-poorten uit naar het DRAM, om de levensduur van zowel het systeem als erop aangesloten apparaten te waarborgen.

  DIGI+ VRM

  Nauwkeurige controle voor stabiele stroom
  ASUS-exclusieve DIGI+ VRM zorgt voor slimme stroomvoorziening naar de processor op basis van de real-time vraag. Dit vermindert energieverspilling en verbetert de systeemstabiliteit.

  RVS I/O achterzijde

  3x zo hoge corrosiebestendigheid voor grotere duurzaamheid
  Corrosiebestendig RVS I/O-panelen aan de achterzijde, gebonden met chroomoxide, hebben een levensduur die drie keer (3x) zo lang is als bij gewone panelen.
  Uitmuntende prestaties
  DDR4-ondersteuning

  Maak het geheugen sneller

  Versnel dankzij DDR4 de geheugenfrequenties tot een ongelooflijke 2133MHz! Om de beste compatibiliteit te waarborgen werkt ASUS samen met vrijwel elke leverancier van DDR4-geheugen.

  Profiteer van de voordelen van DDR4 met de ASUS 100-serie. (DDR4 versus DDR3)

  2x

  hogere schrijf/
  leessnelheden

  2x

  grotere
  capaciteit

  20%

  lager
  stroomverbruik

  Door de media geprezen UEFI BIOS
  De soepelste, handigste muisbediende grafische BIOS is verbeterd om hem nog aantrekkelijker te maken. Pc-beginner of doorgewinterde overklokker, de EZ- en Advanced-modi helpen de weg te vinden, snel en gemakkelijk.
  EZ Flash 3
  Update naar het nieuwste BIOS via het internet, en vanuit het BIOS.
  S.M.A.R.T.
  Controleer de 'Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology (SMART) logboeken van opslagapparaten om de betrouwbaarheid te meten, en zelfs te bepalen of ze op het punt staan defect te raken.
  Q-Fan Control
  Configureer de werkingssnelheid van de ventilator handmatig, of gebruik de gemakkelijke, vooraf geconfigureerde ventilatorprofielen om te kiezen uit Standard (Standaard), Silent (Stil), Turbo of Full Speed (Volle Snelheid) modi!
  My Favorites (Mijn Favorieten)
  Vind snel tuning-opties en voeg favoriete tools toe aan de lijst.
  EZ Mode
  • Intuïtieve grafische ventilatorregeling: stel individuele ventilatoren simpel af door een curve te verslepen met de muis.
  • EZ XMP: verbeter DRAM-prestaties met één klik.
  • SATA-informatie: bekijk SATA-poort gegevens voor gemakkelijke apparaatherkenning.
  • Snelle klokaanpassing: gebruik muisbediening om tijd en datum te wijzigen.
  Advanced-modus
  • Last Modified (Laatst Aangepast) Log: bijhouden van laatste wijziging en opslaan van favoriete profielen op een USB-stick.
  • SATA Port Renaming (SATA-poort Hernoemen): hernoem SATA-poorten, voor eenvoudige identificatie.
  Uiterst hoge overdrachtssnelheid
  M.2
  Met x2 PCI Express 3.0/2.0 bandbreedte ondersteunt M.2 gegevensoverdrachtssnelheden tot 16Gbit/s. Het is de perfecte keus voor een besturingssysteem of applicatie drive, en zorgt dat de hele pc of professionele apps een stuk sneller worden.
  Directe frontpaneel USB 3.0-ervaring
  We hebben USB 3.0 precies geplaatst waar het nodig is - twee supersnelle poorten op het frontpaneel. Ervaar tot 10x hogere gegevensoverdrachtssnelheden dan USB 2.0 met instant plug & play-connectiviteit, dus geen toeren meer uithalen om bij die moeilijk te bereiken poorten aan de achterkant te komen!
  Gaming-audio

  Wapens in de aanslag! Win op het slagveld.

  Prachtige LED-verlichte tracés verlichten de build en zetten de ruisgeïsoleerde, zorgvuldig afgeschermde on-board audio zonder interferentie in de schijnwerper zoals u het nog nooit hebt meegemaakt!
  1
  LED-verlicht ontwerp
  Verlicht de build met een prachtig verlicht audiotracé.
  2
  Geluidsisolatie
  Audio-afscherming zorgt voor nauwkeurige analoge/digitale scheiding en sterk verminderde multilaterale interferentie.
  3 Afzonderlijke lagen voor linker- en rechter-tracks zorgen ervoor dat beide kanalen consistente, gelijke kwaliteit leveren.
  4
  Audioplezier
  Hoogwaardige audiocondensators van Japanse makelij bieden warm, natuurlijk en meeslepend geluid met buitengewone helderheid en natuurgetrouwheid.
  Eenvoudige pc-zelfbouw
  Q-Slot
  Moeiteloos verwijderen van PCI Express-componenten
  De grote gevleugelde clip is gemakkelijk te bereiken en eenvoudig te bedienen. Druk enkel licht op de Q-Slot clip en de videokaart wipt er gewoon uit. Het installeren of verwijderen van zelfs de grootste videokaarten is een fluitje van een cent!
  Q-DIMM
  Gemakkelijk geheugen verwijderen
  Zelfs bij gebruik van een kleinere behuizing hoeft slechts de enkelzijdige clip omlaag te worden gedrukt om de RAM-modules in of uit te duwen of te trekken - het kan niet eenvoudiger!
  Geoptimaliseerde koeling
  Fan Xpert 2+
  Geavanceerde ventilatorregeling

  Met on-board thermische sensoren en hardwarematige 4-pins/3-pins PWM/DC-modus detectie, zorgt Fan Xpert 2+ ervoor dat elke ventilator de beste balans behaalt tussen koelprestaties en een laag geluidsniveau!

  • Auto Tuning-modus: scant en detecteert alle ventilatorkenmerken, voor aanpassing via 1 klik.
  • Extreme Quiet-modus: verlaagt de CPU-ventilatorsnelheid tot onder het standaard minimum, voor extra stille en energiebesparende werking tijdens lichte belasting.
  • RPM Vaste Modus (RPM Fixed Mode): verlaagt het geluidsniveau tot bijna 0dB stilte, zodat de ventilatorsnelheid kan worden afgesteld.
  Alles op één plek geregeld
  • Push Notice

  • Media Streamer

  • Media Streamer

  • Mobo Connect

  • PC Cleaner

  • Push Notice

  • Media Streamer

  • AI Suite III

  • Mobo Connect

  • PC Cleaner

  • Push Notice
   Houd onderweg de pc-status in de gaten.

   Als u zich wel eens afvraagt hoe het met uw pc gaat als u er niet bij bent, houdt Push Notice u daarvan op de hoogte - in real-time! Wanneer de status van de pc verandert, stuurt Push Note direct een waarschuwing naar de tablet of smartphone. Bekeken webpagina's of memo's kunnen ook naar een slim toestel worden gestuurd. Alles onder controle, waar men zich ook bevindt.

  • Media Streamer
   Uw digitale pc hub, ideaal voor bestanden delen en thuisbios

   Geniet van multimedia content op de pc - waar dan ook! Speel muziek af vanaf de pc of vanuit de cloudopslag, waaronder ASUS WebStorage, Dropbox, Google Drive en OneDrive, onder het genot van een kopje koffie in het café, of relax met vrienden en stream jullie favoriete film naar een Smart TV. Met ASUS Media Streamer gaat het entertainment overal mee naartoe.

  • AI Suite 3
   Alles-in-één toegang tot innovatieve ASUS-functies

   ASUS AI Suite 3 biedt een geheel nieuwe gebruikerservaring via een duidelijkere, aantrekkelijkere interface met ondersteuning voor grotere beeldschermen. Het brengt alle exclusieve ASUS-functies samen in één gebruiksvriendelijk pakket, wat gebruikers supervisie geeft over overklokken, energieverbruik, ventilatorsnelheden, voltages en meer. Deze alles-in-één app biedt gevarieerde en gebruiksvriendelijke functionaliteit, zonder te hoeven schakelen tussen verschillende hulpprogramma’s.

  • Mobo Connect
   Alles-in-één bediening van pc en slimme apparaat

   Werk tegelijk op de pc en een slim apparaat, via één set van toetsenbord en muis. Schakel via een eenvoudige sneltoets snel tussen de pc en het slimme apparaat. Het laadt zelfs tegelijkertijd het mobiele apparaat op.

  • PC Cleaner
   Werk sneller, start vlotter en soepeler

   De computer wordt traag? PC Cleaner ruimt ongebruikte en ongewenste bestanden en programma's op die ruimte innemen op opslagstations, wat afrekent met vertraging. Het versnelt ook met één klik het opstarten van de pc!

  Intel CPU en chipset kenmerken
  Intel C232-chipset
  De Intel® C232 is een single-chipset ontwerp met ondersteuning voor de Intel Xeon® E3 1200 v5-serie en 6e generatie Intel LGA1151 Core™ / Pentium® / Celeron® processors. Het biedt verbeterde prestaties door gebruik te maken van seriële point-to-point verbindingen, wat voor grotere bandbreedte en stabiliteit zorgt. Daarnaast biedt het native ondersteuning voor maximaal zes USB 3.0-poorten, zes SATA 6Gbit/s-poorten en PCIe 3.0 lane snelheid voor het sneller ophalen van gegevens.
  Gereed voor Intel LGA1151 Xeon E3 1200 v5-serie processors
  Dit moederbord ondersteunt Intel® Xeon® E3 1200 v5-serie processors in de LGA1151-uitvoering, met geïntegreerd geheugen en PCI Express-controllers voor ondersteuning van 2-kanaals (4 DIMM's) DDR4-geheugen en 16 PCI Express 3.0 / 2.0-lanes, voor geweldige grafische prestaties.
  Klaar voor 6e generatie Intel LGA1151 Core/Pentium/Celeron processors
  Dit moederbord ondersteunt 6e-generatie Intel LGA1151 Core™ / Pentium® / Celeron® processors, met geïntegreerde graphics, geheugen en PCI Express-controllers voor ondersteuning van on-board grafische uitvoer met eigen chipsets, 2-kanaals (4 DIMM’s) DDR4-geheugen en 16 PCI Express 3.0/2.0-lanes, voor geweldige grafische prestaties.
  • Betrouwbare stabiliteit
  • UEFI BIOS
  • UEFI BIOS
  • Gaming-audio
  • Eenvoudige pc-zelfbouw