G-SURF365

  G-SURF365

  Speciaal ontworpen voor Internetcafé, Onderwijs en Massaal genetwerkte systeemomgevingen

  - AMD AM2 Platform

  - Dual-Channel DDR2 800

  - Pin Fin Thermische Module

  - CPU Level Up

  - G-Guardian

  Product Image
  Speciaal ontworpen voor Internetcafé, Onderwijs en Massaal genetwerkte systeemomgevingen

  De Republic of Gamers bestaat uitsluitend uit het beste van het beste. Wij bieden de beste hardwaretechniek, de snelste prestaties, de meest innovatieve ideeën, en we nodigen de beste gamers uit om deel te nemen. In de Republic of Gamers is genade iets voor zwakkelingen, en is opscheppen alles. Wij geloven in het maken van statements en blinken uit in competities. Als jouw karakter bij deze trekjes past, wordt dan lid van onze eliteclub en laat je aanwezigheid voelen in de Republic of Gamers..


  Ondersteunt AMD Socket AM2 Athlon 64 X2 / Athlon 64 FX / Athlon 64 / Sempron
  Het moederbord ondersteunt AMD Socket AM2 single-core Athlon 64/ Sempron/dual-core Athlon 64 X2/ Athlon 64 FX processoren met 2MB / 1MB / 512KB L2-cache, gebaseerd op 64-bit architectuur. Is uitgerust met 2000 / 1600 MT/s HyperTransport Bus, ondersteuning dual-channel ongebufferd DDR2 800 geheugen en AMD Cool ´n´ Quiet! Technologie.

  AMD Cool ´n´ Quiet! Technologie
  Het moederbord ondersteunt AMD Cool 'n' Quiet! Technologie, dat de systeemwerking controleert en automatisch CPU-voltage en -frequentie aanpast voor een koele en stille omgeving..

  Dual-Core CPU
  Profiteer van het buitengewone CPU-vermogen van de nieuwste dual-core CPU. De geavanceerde processortechnologie bevat twee fysieke CPU-kernen met individueel toegewezen L2-caches om te voldoen aan de toenemende behoefte aan krachtigere processorcapaciteit.

  64-bit CPU ondersteuning
  64-bit computergebruik, de technologie die de 32-bit architectuur gaat vervangen, levert geavanceerde systeemprestaties, snellere geheugentoegang en verbeterde productiviteit. Dit moederbord biedt uitstekende compatibiliteit en flexibiliteit door zowel 64-bit als 32-bit architecturen te ondersteunen.

  NVIDIA® nForce™ 630a
  De NVIDIA® nForce™ 630a MCP levert Gigabit LAN, en NVIDIA® MediaShield opslagbeheer technologie maakt eenvoudige RAID-configuratie mogelijk (RAID 0, RAID 1) voor Seriële ATA 3Gb/s

  Dual channel DDR2 800
  DDR2 800-geheugen biedt fantastische prestaties voor 3D-graphics en andere geheugenintensieve applicaties op volgende-generatie geheugentechnologie.

  PCI Express Architectuur
  PCI Express is de nieuwste I/O-interconnecttechnologie die het bestaande PCI zal vervangen. Met een 4 keer zo hoge busbandbreedte als de AGP 8X-interface, presteert de PCI Express x16-bus veel beter in applicaties zoals 3D-spellen.

  Seriële ATA 3Gb/s
  Dit moederbord ondersteunt SATA harde schijven gebaseerd op de nieuwe SATA 3Gb/s opslagspecificatie. Maakt RAID 0, RAID 1, RAID 10 en JBOD-configuraties mogelijk voor twee SATA-connectoren.

  Gigbit LAN
  De on-board LAN-controller is een hoogst geïntegreerde Gb LAN-controller. Deze is uitgebreid met een ACPI-beheerfunctie om efficiënt energiebeheer te bieden voor geavanceerde besturingssystemen.

  High Definition Audio
  Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC! De on-board 6-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192 KHz/24-bit audio-output mogelijk, inclusief jack-sensing optie en retasking-functies technologie, die automatisch detecteert en identificeert welke soorten randapparaten zijn aangesloten op de audio I/O-poorten, en gebruikers waarschuwt in het geval van een onjuiste aansluiting, zodat er geen verwarring meer is over Line-in, Line-out en Mic-aansluitingen.


  CPU Level Up
  Een Simpele klik voor een instant upgrade
  Ooit gewenst dat u een duurdere CPU had? Upgrade uw CPU zonder extra kosten met ROG´s CPU Level Up! Kies eenvoudigweg de processor waar u naar wilde overklokken, en het moederbord doet de rest!
  Zie de nieuwe CPU-snelheid en profiteer ogenblikkelijk van die prestaties. Overklokken was nog nooit zo eenvoudig als dit
  .

  ASUS G-Guardian
  Beste Bescherming voor uw PC Randapparatuur & Geheugen
  G-Guardian is de beste bescherming voor uw geheugenmodules en PC-randapparatuur! Met G-Guardian op uw moederbord gemonteerd, hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over diefstal van uw toetsenbord, muis, webcam, headset en geheugenmodules
  .


  Pin-Fin Thermal Module
  Nieuwe Generatie Warmteafvoer Ontwerp: Tijd om af te Koelen
  Vergeleken met traditionele stacked-fin heatpipe oplossingen leidt het nieuwe generatie pin-fin thermische ontwerp tot betere thermische prestaties, die het “warmte-uitwisseling” oppervlakgebied vergroten en het "Boundary-layer" fenomeen doorbreken voor een effectieve luchtstroom. De Pin-Fin Thermische Module is het meest efficiënte thermische systeem voor op het moederbord.  Q-Fan
  ASUS Q-Fan technologie past op intelligente wijze de CPU-ventilatorsnelheden aan op basis van de systeembelasting en garandeert zo stille, koele en efficiënte werking.

  CrashFree BIOS 2
  ASUS CrashFree BIOS 2 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk die het BIOS-bestand bevat. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van de aanschaf van een vervangende BIOS-chip
  EZ Flash 2
  Update BIOS eenvoudig vanaf USB flash disk alvorens besturingssysteem te starten
  EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Start deze tool eenvoudigweg om het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken
  .
  C.P.R.(CPU Parameter Recall)
  Indien het systeem hangt vanwege een overklokfout, hoeft de behuizing niet te worden geopend om de CMOS-gegevens te wissen. Herstart simpelweg het systeem, waarna het BIOS de voorgaande instellingen toont zodat gebruikers de CPU-instellingen weer kunnen aanpassen.
  Gebruikt Uitsluitend 100% Hoge-kwaliteit Conductieve Polymeer Condensatoren!
  Dit moederbord gebruikt uitsluitend hoge-kwaliteit conductieve polymeer condensatoren on-board voor duurzaamheid, verlengde levensduur en verbeterde thermische capaciteit

  GreenASUS
  Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit is in lijn met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.