H61M-PRO

  H61M-PRO

  Micro-ATX H61 met gemakkelijke UEFI BIOS en hogere USB 3.0 overdrachtssnelheid

  • UEFI BIOS - Flexibele & Gemakkelijke BIOS-interface
  • USB 3.0 Boost - Snellere USB 3.0 met UASP in Windows 8
  • Network iControl - Real-time Netwerk Bandbreedtecontrole
  • Anti-Surge - Full-time Power Guardian - Voor een risicoloos systeem
  • AI Suite II - Een-stops toegang tot innovatieve ASUS-functies
   Product Image

   Windows 8 Exclusieve Functies

   Fast Boot

   Directe OS login
   ASUS heeft nieuwe hardware- en software-ontwerpen uitgebracht om de opstarttijd van het systeem te verkorten tot 2 seconden*, voor een soepelere gebruikservaring die afrekent met irritante vertragingen bij Windows 8 en zelfs bij eerdere Windows-versies. Sneller op- en herstarten van het systeem betekent een sneller startende Windows en hogere efficiency - geen wachten meer.

   Windows 8 Experience
   ASUS Boot Setting

   Meerdere opstartopties
   Dankzij ASUS Windows 8 hardwareoptimalisatie biedt ASUS Boot Setting betere flexibiliteit in het aanpassen van het opstartproces van uw pc. Ook kunt u met één klik direct naar het BIOS gaan via een gebruiksvriendelijke interface, en snel de gewenste opstartmethode voor het systeem selecteren: ga binnen enkele seconden naar het besturingssysteem, of kies voor regulier opstarten. Wat u ook kiest, de instellingen worden opgeslagen en steeds opgevolgd, zonder dat u tijdens het opstarten elke keer opnieuw een keus moet maken.

   Kenmerken CPU, Chipset en Graphics

   LGA1155 socket voor Intel® 3e/2e Generatie Core™ i7/Core™ i5/Core™ i3/ Pentium® / Celeron® processoren

   Dit moederbord ondersteunt Intel® 3e/2e Generatie Core™ i7/Core™ i5/Core™ i3/ Pentium® / Celeron® processoren in LGA1155-uitvoering, met geïntegreerd geheugen en PCI Express-controllers voor ondersteuning van 2-kanaals (2 DIMM’s) DDR3-geheugen en 16 PCI Express 3.0 of 2.0-lanes. Dit zorgt voor fantastische grafische prestaties. Intel® 3e/2e Generatie Core™ i7/Core™ i5/Core™ i3/ Pentium® / Celeron® processoren behoren tot de krachtigste en energiezuinigste CPU's ter wereld.

   Intel® H61 Express Chipset

   De Intel® H61 Express Chipset is het nieuwste single-chipset ontwerp met ondersteuning voor de nieuwe 1155 Socket Intel® Core™ i7 / Core™ i5 / Core™ i3 2e generatie processoren. Het biedt verbeterde prestaties door gebruik te maken van seriële point-to-point verbindingen, wat voor grotere bandbreedte en stabiliteit zorgt.

   Dual-Channel DDR3 2200 (overklokt) / 2133 (overklokt) / 2000 (overklokt) / 1866 (overklokt) / 1600/1333/1066 ondersteuning

   Het moederbord ondersteunt DDR3-geheugen dat gegevensoverdrachtsnelheden biedt van DD3 2200 (overklokt)/2133 (overklokt)/2000 (overklokt)/1866 (overklokt)/1600/1333/1066MHz en daarmee voldoet aan de hogere bandbreedtebenodigdheden van de nieuwste 3D graphics, multimedia en Internet applicaties. De dual-channel DDR3-architectuur vergroot de bandbreedte van uw systeemgeheugen en verbetert zo de systeemprestaties.

   * Als gevolg van het CPU-gedrag draait de DDR3 2133/1866MHz geheugenmodule standaard op DDR3 2000/1800MHz-frequentie

   PCIe 3.0 Gereed

   De nieuwste PCI Express busstandaard levert verbeterde codering en verdubbelt de prestaties van de huidige PCIe 2.0. De totale bandbreedte voor een x16-verbinding bereikt een maximum van 32GB/s, het dubbele van de 16GB/s van PCIe 2.0 (in x16-modus). PCIe 3.0 biedt gebruikers ongeëvenaarde datasnelheden, gecombineerd met het gemak en de naadloze overgang die geboden wordt door achterwaartse compatibiliteit met PCIe 1.0 en PCIe 2.0 apparatuur. Het is een onmisbare functie voor PC-gebruikers die hun grafische prestaties willen verbeteren en optimaliseren, en die bovendien de nieuwste, meest toekomstvaste technologie willen hebben.

   *PCIe 3.0 snelheid wordt ondersteund door Intel® 3e generatie Core™ processoren.

   ASUS Exclusieve Functi

   Network iControl

   Real-time netwerkbandbreedtecontrole
   Met één klik op de aan/uit-knop krijgt de momenteel gebruikte applicatie voorrang op andere programma's wat betreft data en netwerkbandbreedte. Bovendien kunt u uw favoriete software eenvoudig prioriteit geven door profielen te configureren via de intuïtieve gebruikersinterface. Binnen het profiel kunnen programma's vooraf worden ingepland om te draaien in een specifieke tijdsperiode, om netwerkopstoppingen en lange wachttijden tijdens het downloaden te voorkomen. Auto PPPoE netwerkverbinding biedt in één stap instellingen voor verbeterd online gemak. Alles bij elkaar genomen is het een intuïtief centrum voor netwerkbandbreedtecontrole.

   AI Suite II

   Alles-in-één toegang tot innovatieve ASUS-functies
   Via zijn gebruiksvriendelijke interface brengt ASUS AI Suite II alle exclusieve ASUS-functies samen in één gebruiksvriendelijk softwarepakket. Het biedt gebruikers supervisie, energiebeheer, regeling van ventilatorsnelheid, voltage- en sensoraflezingen. Deze alles-in-een software biedt gevarieerde en gebruiksvriendelijke functies, zonder heen en weer te hoeven schakelen tussen verschillende hulpprogramma’s.

   UEFI BIOS(EZ Mode)
   Volwaardige tuning van prestaties, met gemakkelijke BIOS-interface

   Het in de media enthousiast ontvangen UEFI BIOS biedt de eerste muisgestuurde grafische BIOS, ontworpen met instelbare modi en native ondersteuning voor harde schijven groter dan 2,2 TB. Gebruikers kunnen ook prioriteiten slepen en laten vallen via de exclusieve EZ-modus, terwijl de Advanced Modus uitvoerige instellingen biedt.

   Nieuwe upgrade! Snelle en eenvoudige info voor verbeterde systeemcontrole

   • F12 BIOS snapshot sneltoets voor delen van UEFI set-up info en probleemoplossing
   • Nieuwe F3 Snelkoppeling voor vaakst geraadpleegde info
   • ASUS DRAM SPD (Serial Presence Detect) Informatie voor toegang tot geheugeninfo, detectie van defecte DIMM's en hulp bij lastige POST-situaties
   ASUS FanXpert
   Actief stil & koel
   ASUS Fan Xpert laat gebruikers op intelligente wijze de ventilatorsnelheid van zowel CPU als behuizing aanpassen op basis van verschillende omgevingstemperaturen, veroorzaakt door wisselende klimaatomstandigheden in verschillende geografische regio's en door de systeembelasting. Een ingebouwde keus uit handige profielen zorgt voor flexibele controle over ventilatorsnelheden, om een stille en koele omgeving te bereiken.


   ASUS Anti-Surge Protection
   Bescherm uw apparatuur - Het Anti-Surge Protection ontwerp detecteert overspanningomstandigheden en voorkomt verspreiding van spanningspieken in real-time. Het schakelt tevens op actieve wijze de toevoer van overspanning uit om het systeem te beschermen.
   • Real-time overspanning detectie.
   • Actieve bescherming tegen potentiële schade aan uw moederborden en systemen.

   EPU

   RoHS

   GreenASUS en ErP Ready

   Het moederbord is klaar voor de Europese Unie’s Energy-related Products (ErP). ErP vereist van producten dat deze voldoen aan bepaalde energie efficiency-eisen met betrekking tot het energieverbruik. Dit is in overeenstemming met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en energiezuinige producten, via productontwerpen en innovatie die de CO2 footprint van het product verminderen en daarmee de invloed op het milieu verzachten.

   H61M-PRO Productoverzicht