H97-PLUS

  H97-PLUS

  Mainstream H97 ATX levert blijvende 5X bescherming, hoge helderheid Crystal Sound 2 en M.2 voor multitasking en multimediagebruik

  • Bewezen kwaliteit - 5x Bescherming. Meer dan 1000 compatibele apparaten. Meer dan 7.000 uur getest.
  • Crystal Sound 2 - Weergaloze audio die je helemaal laat opgaan in het spel
  • Versnel het systeem met razendsnelle 10Gb/s M.2
  • In media geprezen UEFI BIOS met nieuwe EZ Tuning Wizard
  • Fan Xpert 2+ - Ultieme koeling en stilte
  • ASUS HomeCloud - Een digitale pc hub, ideaal voor bestanden delen en thuisbios
  Product Image
  • Bewezen kwaliteit
  • Gaming & Multimedia
  • Beste UEFI BIOS
  • Ultieme koeling
  • M.2 10/Gbs
  • Eenvoudige pc-zelfbouw
  • ASUS HomeCloud
  Bewezen kwaliteit. Blijvend vertrouwen.
  Strenge compatibiliteit en validatie
  Bescherming Hardwarematige waarborgen om zeker te zijn van
  duurzaamheid op lange termijn.
  Compatibele apparaten Inclusief CPU's, geheugenmodules,
  videokaarten en meer.
  Validatie-uren Uitvoerig getest op extreme betrouwbaarheid, compatibiliteit en veiligheid.

  Wij zijn 's werelds grootste fabrikant van moederborden, en vermaard om onze ontwerpgedachte die altijd om gebruikers draait - zoals jij. Onze technici passen veeleisende normen toe om kwaliteit te garanderen gedurende de hele levensduur van het product, en kiezen de beste componenten voor realistische bescherming. Onze moederborden zijn bewezen compatibel met meer dan 1.000 componenten en apparaten, en ondergaan minstens 7.000 uur aan strenge validatietests. Dat geeft gebruikers de gemoedsrust dat ASUS-moederborden geschikt zijn voor alle omgevingen en toepassingen. Wie een pc wil bouwen met de beste basis, bouwt hem met een ASUS-moederbord.

  ASUS 5X Bescherming
  Hardwarematige waarborgen om zeker te zijn van duurzaamheid op lange termijn.

  Onze 'wees-de-beste' instelling onderstreept de keuze voor elke component die in een ASUS-moederbord gaat. Wij richten ons onophoudelijk op kwaliteit, om op lange termijn betrouwbaarheid en prestaties van het systeem te waarborgen.

  • Nauwkeurige digitale stroomregeling met ASUS DIGI+ VRM

   Voltage regulator modules (VRM's) behoren tot de meest essentiële moederbordcomponenten. Een goede VRM levert op slimme wijze CPU-vermogen op basis van de werkelijke behoeften op een bepaald moment. ASUS was de eerst met een digitaal stroomontwerp met snellere detectie en response, om exact het gewenste APU-vermogen te leveren. Deze grote nauwkeurigheid vermindert energieverspilling en verbetert natuurlijk de systeemstabiliteit dankzij een meer consistente toevoer.

  • Verbeterde DRAM overstroombeveiliging

   On-board zelfherstellende zekeringen voorkomen overstroom en kortsluitingschade. Dit strekt zich verder uit van de I/O-poorten naar het DRAM, om de levensduur van het systeem en het aangesloten apparaat te waarborgen.

  • 5K-uur solid-state condensators die 2,5x langer meegaan

   Solid-state condensators zijn bestand tegen extreme temperaturen tot 105°C, en dat tot wel 5.000 uur - dat is 2,5 keer zo lang als traditionele condensators. Deze uitzonderlijke duurzaamheid betekent dat ze in de realiteit uitstekend bestand zijn tegen meer gangbare pc-bedrijfstemperaturen, zodat ASUS-moederborden langer door blijven werken.

  • Roestvast staal voor I/O achterzijde gaat 3X langer mee

   De achterzijde I/O-panelen van ASUS-moederborden zijn gemaakt van sterk en corrosiebestendig roestvast staal, wat is gebonden met een dunne laag chroomoxide om de corrosiewerende eigenschappen te verbeteren. ASUS' RVS I/O-achterpanelen hebben een gebruiksduur die driemaal (3x) zo lang is als reguliere panelen, en hebben 72 uur durende sproeizout duurtesten ondergaan.

  • ESD Guards voor bescherming tegen elektrostatische ontlading

   Elektrostatische ontlading (Electrostatic Discharge of ESD) kan onverwacht plaatsvinden en de schadelijke gevolgen ervan worden vaak onderschat. ASUS ESD Guards zijn getest volgens zeer hoge normen, en geschikt voor maximaal +/- 10kV voor luchtontlading en +/-6kV voor contact ontlading. We maken gebruik van een actief beschermend circuitontwerp om het systeem te beschermen tegen elektrostatische interferentie en schade, wat zorgt voor een langere levensduur van componenten.

  Toetsenbord- en muisaansluitingen: Additionele op circuit geplaatste ESD Transient Voltage Suppression (TVS) diodes.
  VGA-connectoren: Extra op-circuit geplaatste ESD TVS-diodes ter bescherming van
  D-Sub functionaliteit.
  USB 3.0/2.0-aansluitingen: Op circuit geplaatste TVS-diodes voor oppervlaktemontage and dual-inline pakketten.
  LAN-poort: ESD TVS-diode bescherming op het LAN-circuit.
  Audio-aansluitingen: Varistorbescherming op rug van audio-output circuits.
  Bewezen compatibiliteit

  De vrijheid hebben om de onderdelen te kiezen die in de machine gaan, is de kern van zelfbouw pc's. Ons uitgebreide certificeringsprogramma richt zich op het leveren van de allerbeste compatibiliteit met de meest uiteenlopende componenten en apparaten. Dit geeft de vrijheid om zonder frustratie te bouwen en te upgraden. Vandaag compatibel, maar ook nog in de verre toekomst - dat is de ASUS-manier.

  Getest - 1000+ compatibele CPU's, geheugenmodules, videokaarten en meer.

  Alle Serie 9-moederborden zijn compatibel met duizenden apparaten. Onze technici monteren en beoordelen zowel server als consumenten CPU's, honderden geheugenmodules, tientallen videokaarten, talloze opslagapparaten, voedingen, netwerkapparaten, schermen, optische drives, randapparaten en nog veel meer. We doen dit om gebruikers volledig vertrouwen te geven in onze producten en hun uitmuntende compatibiliteit.

  1000+ compatibele apparaten en componenten
  Complete &
  Openbare QVL
  Bekijk onze Qualified Vendor List (QVL) online

  Wij hebben zoveel vertrouwen in de superieure compatibiliteit van onze Serie 9-moederborden dat we onze complete QVL (lijst van erkende leveranciers) voor iedereen toegankelijk maken - voor meer keus bij het zorgeloos zelf bouwen van een pc. Er zitten geen gaten in onze QVL: elke compatibele component staat op de lijst, voor iedereen zichtbaar. Raadpleeg simpelweg de QVL om te controleren of een bepaald onderdeel of een apparaat compatibel is met het moederbord, voor directe geruststelling.

  Ontworpen - Geweldige compatibiliteit met ASUS-producten

  Als wordt gekozen voor een ASUS-moederbord, is de kans groot dat voor de rest van de componenten ook ASUS wordt gekozen. ASUS ontwerpt producten van de grond af, zodat videokaarten, geluidskaarten en optische drives feilloos werken met het moederbord.

  Betrouwbaarheid van top tot teen

  Onze moederborden gaan geweldig lang mee. We controleren dit door elk moederbord ruim 7000 uur te onderwerpen aan strenge tests. Een spervuur van inbrand-, milieu-, compatibiliteits-, software- en veiligheidstests bevestigt de uitzonderlijke robuustheid van onze moederborden - met betrouwbaarheid die de industrienormen overtreft.

  Uitvoerig getest op extreme betrouwbaarheid, compatibiliteit en veiligheid.

  Elk moederbord is onderworpen aan uitgebreide betrouwbaarheidstests onder zware belasting, van vervoer tot de dagelijks gebruik, om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat worden afgeleverd. Getest worden onder andere temperatuur en vochtigheid, inbranden, aan/uitzetten, stroomverbruik, invoer en thermische schok, plus nog veel meer. Elk gecertificeerd compatibel onderdeel ondergaat een tot 24 uur durende verouderingstest om dagelijkse storingsvrije werking te waarborgen - ongeacht wat erin wordt geplaatst of bevestigd, en ongeacht het gebruik!

  • Temperatuur en luchtvochtigheid Test Onderdelen bestand tegen extreme omstandigheden
  • Thermische meting Koel en stabiel onder de zwaarste belasting
  • Plaatsingstest Gegarandeerde I/O betrouwbaarheid
  • Tot 24 uur verouderingsproef om betrouwbaarheid te waarborgen
  • Energieverbruik test Waarborgt energiezuinigheid volgens wereldwijde normen
  Meer dan 7.000 uur getest
  • Temperatuur en gelijkstroommarge
  • Thermische schok test
  • Triltest indien niet in gebruik
  • Inbrandtest
  • Installatietest
  • Valproef
  • Stoottest
  • Zoutspraytest
  Games of multimedia - hij is er altijd klaar voor!
  Weergaloze audio om
  helemaal op te gaan in het spel
  Crystal Sound 2

  Crystal Sound 2 maakt korte metten met het optimaliseren van audio-instellingen voor de manier waarop gebruikers willen luisteren, of het nu gaat om gaming, chatten, films kijken of ontspannen met hun favoriete muziek. On-board fysieke afscherming, een professioneel ontworpen design en hoogwaardige componenten, inclusief Japans fabrikaat audiocondensators en operationele versterkers (op-amps) resulteren in uitzonderlijk helder en natuurgetrouw geluid. Ontdek een geheel nieuwe dimensie in superieure audio en sta klaar om te heersen!

  Audio-afscherming Zorgt voor nauwkeurige analoge/digitale scheiding en sterk verminderde multilaterale interferentie
  Uniek de-pop circuit Vermindert poppend geluid naar alle audio-uitgangen bij opstarten
  Audioversterker Verbetert de hoogste kwaliteit geluid voor hoofdtelefoon en luidsprekers
  Hoogwaardige audiocondensators van Japanse makelij Bieden warm, natuurlijk en meeslepend geluid met uitzonderlijke helderheid en natuurgetrouwheid
  Speciaal ontwerp lay-out Afzonderlijke lagen voor linker- en rechterkanalen om de kwaliteit van de gevoelige audiosignalen te bewaken.
  • Werk met maximaal 3 schermen Sluit tot drie onafhankelijke monitoren tegelijk aan met behulp van video-uitgangen zoals DisplayPort, Mini DisplayPort, HDMI, DVI of VGA. Kies uitgangen en stel de schermen in op mirror-modus of collage-modus.
  • 4 K/Ultra HD visuele uitmuntendheid Native ondersteuning voor 4K/UHD (Ultra High-Definition) resoluties van maximaal 4096 x 2160 via HDMI of DisplayPort — dat is vier keer zoveel pixels als 1080p (1920 x 1080), wat ongelooflijke visuele helderheid, details en realisme oplevert.
  Door de media geprezen UEFI BIOS

  De soepelste, handigste muisbediende grafische BIOS is verbeterd om hem nog aantrekkelijker te maken. Pc-beginner of doorgewinterde overklokker, de EZ- en Advanced-modi helpen de weg te vinden, snel en gemakkelijk.

  Map to MyFavorite: Vind snel tuning-opties en voeg favoriete tools toe aan de MyFavorites (Mijn Favorieten) lijst!
  EZ Tuning Wizard - overklokken en RAID: Selecteer hardware en gebruik scenario's om de systeemprestaties af te stellen of de RAID-configuratie te stroomlijnen, voor sneller ophalen en back-uppen van gegevens!
  EZ XMP Verbeter DRAM-prestaties met één klik!
  Intuïtieve grafische ventilatorregeling Stel individuele ventilatoren simpelweg zorgvuldig af door een curve te verslepen met de muis!
  Real-time hardware monitor Profiteer van direct informatie over kritieke systeemonderdelen!
  EZ Mode
  • Ventilatorprofiel: Gedetailleerde ventilatorinformatie CPU en behuizing, voor onmiddellijke koeling!
  • SATA-informatie: Geeft details weer over elke SATA-poort, voor gemakkelijke herkenning van apparaten!
  • Snelle klokaanpassing: Gebruik muisbediening om tijd en datum te wijzigen!
  • EZ XMP: Verbeter DRAM-prestaties met één klik!
  Advanced-modus
  • Shortcut (Snelkoppeling): Druk op Enter om snelkoppelingen te creëren naar favoriete instellingen, of selecteer een bestaande snelkoppeling en druk op F4 om er direct heen te gaan!
  • Quick Notes (Snelle Notities): Maak notities en leg BIOS-gerelateerde ideeën snel en gemakkelijk vast!
  • Last Modified (Laatst Aangepast) Log: Bijhouden laatste wijziging en favoriete profielen opslaan op een USB-stick!
  • SATA Port Renaming (SATA-poort Hernoemen): Hernoem SATA-poorten, voor eenvoudige identificatie!
  Ultieme koeling en stilte met Fan Xpert 2+

  Fan Xpert 2+ is een uiterst geavanceerde ventilatorbeheer-tool die 4-pins en 3-pins (PWM/DC) behuizingsventilator regelingen op één plaats samenbrengt, om de 3-pins behuizingventilators te regelen met dezelfde precisie als wat wordt geboden door 4-pins connectors - voor stillere ventilatoren en efficiëntere werking. Het scant ook de eigenschappen van elke ventilator en levert aangepaste instellingen voor elke ventilator op basis van de specifieke ruimtetemperaturen. Met Fan Xpert 2+ behaalt elke ventilator de beste balans tussen koeling, prestaties en stille werking.

  Bekijk de video
  • RPM Vaste Modus (RPM Fixed Mode)
   Ontworpen voor gebruikers die geluidsniveaus willen verlagen tot vrijwel 0dB, met zeer specifieke ventilatorsnelheidregeling. Reageert op systeembelasting, voor nog betere response.
  • Auto Tuning Mode
   Scant ventilatorparameters via exclusieve automatische snelheidsdetectie om met één klik aangepaste instellingen te bieden voor elke ventilator. Dit zorgt voor de beste koeling van componenten, beter dan uitsluitend op basis van het aantal ventilatoren in de behuizing.
  • Informatieve ventilatorregelingen
   Levert complete informatie die geavanceerde controle geeft over elke ventilator.
  Uiterst snel, altijd!
  170% snellere overdrachtssnelheden met
  USB 3.0 Boost

  ASUS USB 3.0 Boost-technologie ondersteunt UASP (USB Attached SCSI Protocol) USB 3.0 in Windows 8. Dankzij USB 3.0 Boost-technologie wordt de transmissiesnelheid van een USB-apparaat aanzienlijk verbeterd naar tot wel 170%, bovenop de al indrukwekkend hoge USB 3.0 prestaties. ASUS-software versnelt automatisch datasnelheden voor compatibele USB 3.0-randapparaten zonder enige interactie van de gebruiker.

  Versnel het systeem met M.2

  Met twee native PCI Express 2.0 bandbreedte, ondersteunt M.2 gegevensoverdrachtssnelheden tot 10 Gbit/s. Het is de perfecte keus voor een besturingssysteem drive, en zorgt dat de hele pc een stuk sneller wordt. Het ondersteunt Intel® Rapid Storage-technologie om te zorgen voor nog snellere toegang tot gegevens, automatisch verversen van toepassingen en in slechts enkele seconden ontwaken uit slaapstand! *

  *Zie de modelspecificaties voor Intel® Rapid Storage-technologie ondersteuning

  Zelfbouw was nog nooit zo gemakkelijk!

  Wij begrijpen hoe een computer wordt gebruikt. Van montage, systeeminstellingen en controle tot firmware en hardware-updates - bij ons draait het er allemaal om dat het leven van gebruikers gemakkelijker wordt. Daarom zullen we nooit ophouden met het ontwikkelen van nieuwe en spannende DHZ-mogelijkheden om pc-zelfbouw gemakkelijk, leuk en probleemloos te maken!

  Meer info
  ASUS Q-Design
  Eenvoudige zelfbouw begint vandaag
  Q-design
  • Q-Slot - Moeiteloos PCI Express-component verwijderen De grote, gevleugelde clip is gemakkelijk te bereiken en eenvoudig te bedienen. Druk enkel licht op de Q-Slot clip en de videokaart wipt er gewoon uit. Het installeren of verwijderen van zelfs de grootste videokaarten is een fluitje van een cent!
  AI Suite 3
  Alles-in-één toegang tot innovatieve ASUS-functies

  ASUS AI Suite 3 biedt een geheel nieuwe gebruikerservaring via een duidelijkere, aantrekkelijkere interface met ondersteuning voor grotere beeldschermen. Het brengt alle exclusieve ASUS-functies bijeen in één gebruiksvriendelijk pakket, voor controle over overklokken, energieverbruik, ventilatorsnelheden, voltages en meer. Deze alles-in-één app biedt gevarieerde en gebruiksvriendelijke functionaliteit, zonder te hoeven schakelen tussen verschillende hulpprogramma’s.

  Push Notice
  Houd onderweg de pc-status in de gaten.

  Als u zich wel eens afvraagt hoe het met uw pc gaat als u er niet bij bent, houdt Push Notice u daarvan op de hoogte - in real-time! Wanneer de status van de pc verandert, stuurt Push Note direct een waarschuwing naar tablet of smartphone. Bekeken webpagina's of memo's kunnen ook naar een slim toestel worden gestuurd. Alles onder controle, ongeacht de locatie.

  EZ Flash 2
  Gemakkelijk BIOS updaten vanaf USB, buiten het besturingssysteem om

  Snel het BIOS updaten vanaf een USB-stick voordat het besturingssysteem start. Het kost slechts een paar klikken, zonder diskette of een besturingssysteemgebaseerde flash utility.

  Sluiten
  ASUS HomeCloud
  Jouw pc, jouw wereld

  ASUS HomeCloud creëert een wereld zonder grenzen. Toegang op afstand tot de pc, multimedia content streamen naar elke bestemming en alles beheren vanaf een willekeurige locatie — ongeacht waar het is opgeslagen. Gebruik de ingebouwde Wake-on-WAN-functie om de pc op afstand te wekken en te bedienen met één enkel slim apparaat, overal en altijd. Het verandert de harde schijf zelfs in een privé cloud, zodat gebruikers zich nooit meer zorgen hoeven te maken over opslagbeperkingen. Met HomeCloud wordt een pc de toegangspoort tot de wereld.

  Een digitale pc hub, ideaal voor bestanden delen en thuisbios
  Media Streamer

  Geniet van multimedia content op de pc - ongeacht de locatie! Speel muziek vanaf de pc onder het genot van een kopje koffie in het café, of relax met vrienden en stream jullie favoriete film naar een Smart TV. Met ASUS Media Streamer gaat het entertainment overal mee naartoe.

  Intel CPU en chipset kenmerken
  • Intel® LGA1150 4e, nieuwe 4e & 5e generatie Core™ i7/Core™ i5/Core™ i3/Pentium®/Celeron® processors gereed

   Dit moederbord ondersteunt Intel® 4e, nieuwe 4e en 5e generatie Core™ i7/i5/i3/Pentium®/Celeron® processors in LGA1150-uitvoering, met geïntegreerde iGPU, geheugen en PCI Express-controllers voor ondersteuning van on-board grafische uitvoer met eigen chipsets, 2-kanaals (4 DIMM’s) DDR3-geheugen en 16 PCI Express 3.0/2.0-lanes. Dit zorgt voor fantastische grafische prestaties.

  • Intel® H97 Express-chipset Intel® LGA1150 4e, nieuwe 4e & 5e generatie Core™ i7/Core™ i5/Core™ i3/Pentium®/Celeron® processors. Het biedt verbeterde prestaties door gebruik te maken van seriële point-to-point verbindingen, wat voor grotere bandbreedte en stabiliteit zorgt. Daarnaast biedt de H97 maximaal 6 USB 3.0-poorten, 6 SATA 6Gb/s-poorten en 10Gbit/s M.2-ondersteuning, voor het sneller ophalen van gegevens. Bovendien ondersteunt de Intel® H97 Express-chipset tevens iGPU-functies, zodat gebruikers kunnen profiteren van Intels nieuwste geïntegreerde grafische prestaties.

  • Intel® Smart Response-technologie
   SSD-snelheid met HDD-capaciteit

   Maakt gebruik van een geïnstalleerde snelle SSD (min. 18,6GB beschikbare capaciteit), als cache voor vaak geraadpleegde data. Belangrijke voordelen zijn onder andere verminderde belasting en kortere wachttijden, evenals lager stroomverbruik omdat de harde schijf niet meer onnodig ronddraait. Deze technologie combineert SSD-prestaties met harde schijf-capaciteit; werkt tot 6x zo snel als een systeem met alleen een harde schijf.

  • Intel® Smart Connect-technologie
   Automatisch vernieuwen van applicatie en kortere wachttijden

   De computer kan webupdates met verse content ontvangen voor bepaalde applicaties, zelfs als het systeem in slaapstand is. Dit betekent minder lang wachten op het bijwerken van applicaties en synchronisatie met de cloud, wat leidt tot een efficiëntere computerervaring.

  • Intel® Rapid Start-technologie
   Haal de pc direct uit slaapstand

   Laat de computer snel, binnen enkele seconden, verder gaan vanuit de weinig stroom verbruikende slaapstand. Door het systeemgeheugen op te slaan op de daarvoor bestemde SSD wordt de computer sneller wakker en blijft het energieverbruik toch laag.

   * Exacte specificaties en functies variëren per model. Raadpleeg de specificatiepagina.