J3455M-E

  J3455M-E

  Laag vermogen, ventilatorloos moederbord voor Intel Celeron® SoC J3455-processors, met 5X Protection en HDMI/D-Sub ondersteuning

  • Bewezen kwaliteit - 5X Protection. Meer dan 1000 compatibele apparaten. Meer dan 7.000 uur getest.
  • AI Suite 3: Alles-in-één toegang tot innovatieve ASUS-functies
  • Fan Xpert: Eigen CPU en behuizingsventilatorregelingen
  • Nieuwe UEFI BIOS en EZ Mode: vriendelijker, gemakkelijker en intuïtiever met nuttige info toegevoegd
   Product Image
   • Bewezen kwaliteit
   • Gaming & Multimedia
   • Beste UEFI BIOS
   • Ultieme koeling
   • Eenvoudige pc-zelfbouw
   • Intel CPU-kenmerken
   Bewezen kwaliteit. Blijvend vertrouwen.
   Strenge compatibiliteit en validatie
   Bescherming Hardwarematige waarborgen om zeker te zijn van
   duurzaamheid op lange termijn.
   Compatibele apparaten Inclusief geheugenmodules, videokaarten en meer.
   Validatie-uren Uitvoerig getest op extreme betrouwbaarheid, compatibiliteit en veiligheid.

   Wij zijn 's werelds grootste fabrikant van moederborden, en vermaard om onze ontwerpgedachte die altijd om gebruikers draait - zoals u. Onze technici passen veeleisende normen toe om kwaliteit te garanderen gedurende de hele levensduur van het product, en kiezen de beste componenten voor realistische bescherming. Onze moederborden zijn bewezen compatibel met meer dan 1.000 componenten en apparaten, en ondergaan minstens 7.000 uur aan strenge validatietests. Dat geeft gebruikers de gemoedsrust dat ASUS-moederborden geschikt zijn voor alle omgevingen en toepassingen. Wie een pc wil bouwen met de beste basis, bouwt hem met een ASUS-moederbord.

   ASUS 5X Protection
   hardwarematige waarborgen om zeker te zijn van duurzaamheid op lange termijn

   Onze 'wees-de-beste' instelling onderstreept de keuze voor elke component die in het ASUS-moederbord gaat. Wij richten ons onophoudelijk op kwaliteit, om op lange termijn betrouwbaarheid en prestaties van het systeem te waarborgen.

   • LANGuard voor geavanceerde LAN-bescherming

    ASUS LANGuard heeft geavanceerde signaalkoppelingstechnologie en hoogwaardige, op het oppervlak gemonteerde condensators om de doorvoer te verbeteren, terwijl overspanningsbeveiligde en elektrostatisch beschermde onderdelen (ESD Guards) het moederbord beschermen tegen bllikseminslag en statische elektriciteit.

   • Verbeterde DRAM overstroombeveiliging

    On-board zelfherstellende zekeringen voorkomen overstroom en kortsluitingschade. Dit strekt zich verder uit van de I/O-poorten naar het DRAM, om de levensduur van het systeem en het aangesloten apparaat te waarborgen.

   • 5K-uur solid-state condensators die 2,5x langer meegaan

    Solid-state condensators zijn bestand tegen extreme temperaturen tot 105°C, en dat tot wel 5.000 uur - dat is 2,5 keer zo lang als traditionele condensators. Deze uitzonderlijke duurzaamheid betekent dat ze in de realiteit uitstekend bestand zijn tegen meer gangbare pc-bedrijfstemperaturen, zodat ASUS-moederborden langer door blijven werken.

   • Roestvast staal voor I/O achterzijde gaat 3X langer mee

    De achterzijde I/O-panelen van ASUS-moederborden zijn gemaakt van sterk en corrosiebestendig roestvast staal, wat is gebonden met een dunne laag chroomoxide om de corrosiewerende eigenschappen te verbeteren. ASUS' RVS I/O-achterpanelen hebben een gebruiksduur die driemaal (3x) zo lang is als reguliere panelen, en hebben 72 uur durende sproeizout duurtesten ondergaan.

   • ESD Guards voor bescherming tegen elektrostatische ontlading

    Elektrostatische ontlading (Electrostatic Discharge of ESD) kan onverwacht plaatsvinden en de schadelijke gevolgen ervan worden gemakkelijk onderschat. ASUS ESD Guards zijn getest volgens zeer hoge normen, en geschikt voor maximaal +/- 10kV voor luchtontlading en +/-6kV voor contact ontlading. We maken gebruik van een actief beschermend circuitontwerp om het systeem te beschermen tegen elektrostatische interferentie en schade, wat zorgt voor een langere levensduur van componenten.

   Toetsenbord- en muisaansluitingen: Aanvullende op circuit geplaatste ESD Transient Voltage Suppression (TVS) diodes.
   D-Sub aansluitingen: Extra op-circuit geplaatste ESD TVS-diodes ter bescherming van
   D-Sub functionaliteit.
   USB 3.0 aansluitingen: Op circuit geplaatste TVS-diodes voor oppervlaktemontage and dual-inline pakketten.
   LAN-poort: LANGuard bescherming op het LAN-circuit.
   USB 2.0 aansluitingen: Varistorbescherming op rug van audio-output circuits.
   Bewezen compatibiliteit

   De vrijheid hebben om de onderdelen te kiezen die in de machine gaan, is de kern van zelfbouw pc's. Ons uitgebreide certificeringsprogramma richt zich op het leveren van de allerbeste compatibiliteit met de meest uiteenlopende componenten en apparaten. Dit geeft de vrijheid om zonder frustratie te bouwen en te upgraden. Vandaag compatibel, maar ook nog in de verre toekomst - dat is de ASUS-manier.

   Getest - 1000+ compatibele geheugenmodules, videokaarten en meer.

   Elk ASUS-moederbord is compatibel met duizenden apparaten. Onze technici monteren en beoordelen honderden geheugenmodules, tientallen videokaarten, talloze opslagapparaten, voedingen, netwerkapparaten, schermen, optische drives, randapparaten en nog veel meer. We doen dit om gebruikers volledig vertrouwen te geven in onze producten en hun uitmuntende compatibiliteit.

   1000+ compatibele apparaten en componenten
   Complete &
   Openbare QVL
   Bekijk onze Qualified Vendor List (QVL) online

   Wij hebben zoveel vertrouwen in de superieure compatibiliteit van onze moederborden dat we onze complete QVL (Qualified Vendors List, lijst van erkende leveranciers) voor iedereen toegankelijk publiceren - wat meer keus geeft bij het zorgeloos zelf bouwen van een pc. We laten niets weg op onze QVL: elke compatibele component staat op de lijst, voor iedereen zichtbaar. Raadpleeg simpelweg de QVL om te controleren of een bepaald onderdeel of een apparaat compatibel is met het moederbord, voor directe geruststelling.

   Ontworpen - Geweldige compatibiliteit met ASUS-producten

   Als wordt gekozen voor een ASUS-moederbord, is de kans groot dat voor de rest van de componenten ook ASUS wordt gekozen. ASUS ontwerpt producten van de grond af, zodat videokaarten, geluidskaarten en optische drives feilloos werken met het moederbord.

   Betrouwbaarheid van top tot teen

   Onze moederborden gaan uitzonderlijk lang mee. We controleren dit door elk moederbord ruim 7000 uur te onderwerpen aan strenge tests. Een spervuur van inbrand-, milieu-, compatibiliteits-, software- en veiligheidstests bevestigt de uitzonderlijke robuustheid van onze moederborden - met betrouwbaarheid die de industrienormen overtreft.

   Uitvoerig getest op extreme betrouwbaarheid, compatibiliteit en veiligheid

   Elk moederbord is onderworpen aan uitgebreide betrouwbaarheidstests onder zware belasting, van vervoer tot de dagelijks gebruik, om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat worden afgeleverd. Getest worden onder andere temperatuur en vochtigheid, inbranden, aan/uitzetten, stroomverbruik, invoer en thermische schok, plus nog veel meer. Elk gecertificeerd compatibel onderdeel ondergaat een tot 24 uur durende verouderingstest om dagelijkse storingsvrije werking te waarborgen - ongeacht wat erin wordt geplaatst of bevestigd, en ongeacht het gebruik!

   • Temperatuur en luchtvochtigheid Test Onderdelen bestand tegen extreme omstandigheden
   • Thermische Meting Koel en stabiel onder de zwaarste belasting
   • Plaatsingstest Gegarandeerde I/O betrouwbaarheid
   • Tot 24 uur verouderingsproef om betrouwbaarheid te waarborgen
   • Energieverbruik test Waarborgt energiezuinigheid volgens wereldwijde normen
   Meer dan 7.000 uur getest
   • Temperatuur en gelijkstroommarge
   • Thermische schok test
   • Triltest indien niet in gebruik
   • Inbrandtest
   • Installatietest
   • Valtest
   • Stoottest
   • Zout- en sproeitest
   Games of multimedia - wees er altijd klaar voor!
   Weergaloze audio laat gamers
   helemaal opgaan in het spel
   Crystal Sound 2

   Crystal Sound 2 maakt korte metten met het optimaliseren van audio-instellingen voor de manier waarop gebruikers willen luisteren, of het nu gaat om gaming, chatten, films kijken of ontspannen met hun favoriete muziek. On-board fysieke afscherming, een professioneel ontworpen design en hoogwaardige componenten, inclusief Japans fabrikaat audiocondensatoren en operationele versterkers (op-amps) resulteren in uitzonderlijk helder en natuurgetrouw geluid. Ontdek een geheel nieuwe dimensie in superieure audio en sta klaar om te heersen!

   Audio-afscherming Zorgt voor nauwkeurige analoge/digitale scheiding en sterk verminderde multilaterale interferentie
   Speciaal ontwerp lay-out Afzonderlijke lagen voor linker- en rechterkanalen om de kwaliteit van de gevoelige audiosignalen te bewaken.
   Hoogwaardige audiocondensators van Japanse makelij Bieden warm, natuurlijk en meeslepend geluid met uitzonderlijke helderheid en natuurgetrouwheid
   • 4K/Ultra HD visuele uitmuntendheidNative ondersteuning voor 4K/UHD (Ultra High-Definition) resoluties tot 3840 x 2160 via HDMI of DisplayPort — dat is vier keer zoveel pixels als 1080p (1920 x 1080), wat ongelooflijke visuele helderheid, details en realisme oplevert.
   Door de media erkend als meest intuïtieve UEFI BIOS

   De soepelste, handigste muisbediende grafische BIOS is verbeterd om hem nog aantrekkelijker te maken. Pc-beginner of doorgewinterde overklokker, de EZ- en Advanced-modi helpen de weg te vinden, snel en gemakkelijk.

   Map to MyFavorite: Vind snel tuning-opties en voeg favoriete tools toe aan de MyFavorites (Mijn Favorieten) lijst!
   Vaak gebruikte set-up info weergave Geeft de CPU- en moederbordtemperatuur, CPU-uitgangsspanning, ventilatorsnelheid van CPU en behuizing en SATA-informatie
   Opstart prioriteitsintelling Gemakkelijke toegang tot de opstart prioriteitsintelling in de EZ Mode
   Real-time hardware monitor Profiteer van direct informatie over kritieke systeemonderdelen!
   EZ Mode
   • Ventilatorprofiel: Gedetailleerde ventilatorregelingen voor CPU en behuizing, voor onmiddellijke koeling.
   • SATA-informatie: Geeft details weer over elke SATA-poort, om apparaten gemakkelijk te kunnen herkennen.
   Advanced-modus
   • Shortcut (Snelkoppeling): Pas de eigen sneltoets log aan door op F4 te drukken of rechts te klikken om snelkoppelingen te creëren voor veelgebruikte instellingen.
   • Quick Notes (Snelle Notities): Typ opmerkingen en ideeën in het BIOS. Bespaart tijd en is handig.
   • Last Modified (Laatst Aangepast) Log: Eenvoudig bijhouden van instellingen en favoriete profielen opslaan op een USB-stick.
   Actief stil en koel met Fan Xpert

   ASUS Fan Xpert laat gebruikers op intelligente wijze de ventilatorsnelheid van zowel CPU als behuizing aanpassen op basis van verschillende omgevingstemperaturen, veroorzaakt door wisselende klimaatomstandigheden in verschillende geografische regio's en door de systeembelasting. Een ingebouwde keus uit handige profielen zorgt voor flexibele controle over ventilatorsnelheden, om een stille en koele omgeving te bereiken.

   Zelfbouw was nog nooit zo gemakkelijk!

   Wij begrijpen hoe computers worden gebruikt. Van montage, systeeminstellingen en controle tot firmware en hardware-updates - bij ons draait het er allemaal om dat het leven van gebruikers gemakkelijker wordt. Daarom zullen we nooit ophouden met het ontwikkelen van nieuwe en spannende DHZ-mogelijkheden om pc-zelfbouw gemakkelijk, leuk en probleemloos te maken!

   Meer info
   ASUS Q-Design
   Eenvoudige zelfbouw begint vandaag
   Q-design
   • Q-Slot - Moeiteloos verwijderen PCI Express-component De grote, gevleugelde clip is gemakkelijk te bereiken en eenvoudig te bedienen. Druk enkel licht op de Q-Slot clip en de videokaart wipt er gewoon uit. Het installeren of verwijderen van zelfs de grootste videokaarten is een fluitje van een cent!
   • Q-DIMM - Gemakkelijk geheugen verwijderen Zelfs bij het werken met een kleinere behuizing hoeft alleen de enkelzijdige clip omlaag te worden gedrukt om de RAM-modules in of uit te duwen of te trekken - het kan niet eenvoudiger!
   AI Suite 3
   Alles-in-één toegang tot innovatieve ASUS-functies

   ASUS AI Suite 3 biedt een geheel nieuwe gebruikerservaring via een duidelijkere, aantrekkelijkere interface met ondersteuning voor grotere beeldschermen. Het brengt alle exclusieve ASUS-functies samen in één gebruiksvriendelijk pakket, wat gebruikers supervisie geeft over overklokken, energieverbruik, ventilatorsnelheden, voltages en meer. Deze alles-in-één app biedt gevarieerde en gebruiksvriendelijke functionaliteit, zonder te hoeven schakelen tussen verschillende hulpprogramma’s.

   Push Notice
   Houd onderweg de pc-status in de gaten.

   Als u zich wel eens afvraagt hoe het met uw pc gaat als u er niet bij bent, houdt Push Notice u daarvan op de hoogte - in real-time! Wanneer de status van de pc verandert, stuurt Push Note direct een waarschuwing naar de tablet of smartphone. Bekeken webpagina's of memo's kunnen ook naar een slim toestel worden gestuurd. Alles onder controle, waar men zich ook bevindt.

   EZ Flash 2
   Gemakkelijk BIOS updaten vanaf USB, buiten het besturingssysteem om

   Snel het BIOS updaten vanaf een USB-stick voordat het besturingssysteem start. Het kost slechts een paar klikken, zonder diskette of een besturingssysteemgebaseerde flash utility.

   Sluiten
   Intel CPU-kenmerken
   • Energie-efficiëntie plus hoge-resolutie graphics, dankzij de geïntegreerde Intel Celeron® quad-core SoC-processor J3455 met HD Graphics ondersteuning.

    Dit moederbord beschikt over een geïntegreerde Intel Celeron® quad-core J3455-processor en Intel HD Graphics. Deze revolutionaire 14nm ultralage spanning SoC (System on a Chip) combineert uitstekende rekenkracht en geavanceerde HD graphics ondersteuning in een klein, energiezuinig ontwerp. Ondanks minimale vermogenseisen heeft hij nog steeds de rekenkracht om de nieuwste DirectX® 12 HD graphics weer te geven. Hij beschikt over ondersteuning voor 4K/UHD (ultra-high-definition) resoluties tot 3840 x 2160, en heeft ook geïntegreerde USB 3.0-ondersteuning.