M2NPV-MX

  M2NPV-MX

  AMD Live!™ Gereed

  - AMD Live!™ Gereed
  - NVIDIAR GeForce 6150 + nForce 430
  - Dual-channel DDR2 800/667/533
  - PCI Express architecture
  - Geïntegreede GeForce6 GPU
  - DubbeleVGA Ouput: DVI-D & RGB


  ASUS Paradepaardje microATX Moederbord op AMD volgende-generatie CPU-platform

  M2NPV-MXDe biedt rijke multimediamogelijkheden voor entertainment en geavanceerde specificaties voor prima prestaties. Z'n ongeëvenaarde geïntegreerde videokwaliteit, dubbele VGA-out (DVI-D & RGB), HD-audio, HDTV-out interface (met TV-out module)

  Ondersteunt AMD Socket AM2 Athlon 64 X2 / Athlon 64 FX / Athlon 64 / Sempron
  Het moederbord ondersteunt AMD socket AM2 single-core Athlon 64/ Sempron en dual-core Athlon 64 X2/ Athlon 64 FX processoren met 2MB/1MB/512KB L2-cache, gebaseerd op 64-bit architectuur. Het is uitgerust met 2000/1600 MT/s HyperTransport Bus, dual-channel ongebufferd DDR2 800-geheugen ondersteuning en AMD Cool 'n' Quiet! technologie.

  AMD Cool 'n' Quiet! Technology
  De M2NPV-MX ondersteunt AMD Cool 'n' Quiet! Technologie, dat de systeemwerking controleert en automatisch CPU-voltage en –frequentie aanpast voor een koele, stille omgeving.

  NVIDIA GeForce ™6150/nForce ™430
  De NVIDIA® GeForce™ 6150 GPU North Bridge ondersteunt Microsoft® DirectX 9.0 Shader Model 3.0, dubbele VGA-out ( DVI-D en RGB), NVIDIA® PureVideo-technologie met ongeëvenaarde geïntegreerde videokwaliteit en PCI Express-interface. De NVIDIA® nForce™ 430 MCP South Bridge levert NVIDIA® Gigabit LAN met ActiveArmor Firewall voor veilige netwerken, en NVIDIA® MediaShield opslagbeheertechnologie die eenvoudige RAID-configuratie mogelijk maakt ( RAID 0, RAID 1, RAID 0+1, RAID 5 en JBOD ) voor Seriële ATA 3Gb/s.


  Dual channel DDR2 800
  DDR2 is de volgende-generatie geheugentechnologie die het huidige DDR gaat vervangen. Met een topsnelheid van 800MHz, biedt DDR2-geheugen fantastische prestaties voor 3D-graphics en andere geheugenintensieve applicaties.
  Gigbit LAN
  De NVIDIA Gb LAN-controller levert overdrachtsnelheden die tot tien keer sneller zijn als conventionele 10/100 Ethernetverbindingen. Gigabit LAN is de netwerkstandaard voor de nabije toekomst en is ideaal voor het verwerken van grote hoeveelheden data zoals video, audio en spraak.

  PCI Express Architecture
  PCI Express is de nieuwste I/O-interconnecttechnologie die het bestaande PCI zal vervangen. Met een 4 keer zo hoge busbandbreedte als de AGP 8X-interface, presteert de PCI Express x16-bus veel beter in applicaties zoals 3D-spellen.

  Serial ATA 3Gb/s
  Dit moederbord ondersteunt volgende-generatie SATA harddisks gebaseerd op de nieuwe SATA 3Gb/s opslagspecificatie. De on-board NVIDIA nForce 430 MCP South Bridge maakt RAID 0, RAID 1, RAID 0+1, RAID 5 en JBOD configuraties mogelijk voor vier SATA-connectoren.

  High Definition Audio
  SoundMAX is de best presterende, meest betrouwbare en gebruiksvriendelijke PC-audio oplossing voor zakelijke professionals, audiofielen, musici en gamers. Luister naar de kristalheldere kwaliteit van al uw audio - MP3-weergave, thuisbios, geavanceerde spellen, VOIP en meer, en maak u geen zorgen - SoundMAX high-definition audio staat klaar om uw audiobeleving te verbeteren!

  C.P.R.(CPU Parameter Recall)
  Indien het systeem hangt vanwege een overklokfout, hoeft de behuizing niet te worden geopend om de CMOS-gegevens te wissen. Herstart simpelweg het systeem, waarna het BIOS de voorgaande instellingen toont zodat gebruikers de CPU-instellingen weer kunnen aanpassen.

  ASUS CrashFree BIOS 2
  De CrashFree BIOS2-optie bevat thans de BIOS autoherstel-functie via een support CD. Gebruikers kunnen indien geen bootdisk beschikbaar is hun systeem opnieuw opstarten door middel van de support CD, en vervolgens door het eenvoudige BIOS-autoherstelproces lopen. ASUS-moederborden laten gebruikers nu profiteren van deze beschermingsoptie zonder dat geld hoeft te worden uitgegeven aan een optionele ROM.
  ASUS EZ Flash 2
  EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Druk eenvoudigweg op de voorgeprogrammeerde sneltoets om deze tool te starten en het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken.

  GreenASUS
  Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie's ‘Restriction on the use of Hazardous Substances' (RoHS). Dit komt overeen met ASUS' visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.