M2N-SLI Deluxe

  M2N-SLI Deluxe

  AMD Live!™ Gereed

  - Ondersteuning AMD® Socket AM2 CPU
  - AMD Live™ Gereed!
  - NVIDIA nForce 570 SLI Technologie
  - Advanced Thermal Design: Heat-pipe Thermal solution
  - Dual channel DDR2 800
  - ASUS Crystal Sound:
  ASUS Array Mic
  Noise Filter

  Superieur genieten van uw beeld en geluid met AI Lifestyle-serie Moederborden  AI Lifestyle

  De AI Lifestyle-serie moederborden brengen lifestyle en persoonlijk computergebruik samen. Ze bieden betere systeemprestaties voor grafisch-intensieve applicaties zoals 3D-spellen en leveren audiomogelijkheden op het scherpst van de snede die de kwaliteit van het geluidsignaal dramatisch verbeteren. Het doordachte ontwerp maakt snelle en eenvoudige systeem set-up mogelijk. Voor het creëren van een vreedzame omgeving zijn verschillende nieuwe en verbeterde innovaties toegevoegd om geluidsniveau en temperatuur te verlagen. Verander uw manier van leven niet voor een computer. Laat de ASUS Lifestyle-serie in plaats daarvan de kwaliteit van uw leven verbeteren.


  NVIDIA Kenmerken

  NVIDIA nForce® 570 SLI™ MCP
  NVIDIA nForce® 570 SLI™ MCP (Media en Communicatie Processoren) – Voor Uitstekende Spelprestaties.
  De NVIDIA nForce® 570 SLI™ MCP is uitgerust met AMD Socket AM2-processor ondersteuning, 1GHz HyperTransport link en revolutionaire NVIDIA SLI™. Samen met 6 via de SATA 3Gb/s RAID-controller mogelijk gemaakte Seriële ATA-poorten, dubbele Gigabit LAN-controllers en High-Definition Audio Interface, levert de NVIDIA nForce® 570 SLI™ MCP buitengewone prestaties en volledige bevrediging van uw behoeften.


  NVIDIA SLI™ Technologie
  Ultieme Spelprestaties met NVIDIA SLI™ technologie
  NVIDIA® SLI (Scalable Link Interface) profiteert van de verhoogde bandbreedte van de PCI Express-busarchitectuur en bevat intelligente hardware en software die twee GPU’s efficiënt laat samenwerken om wereldschokkende, schaalbare prestaties te leveren. Voor sommige applicaties bijna 2x zo hoge prestaties! (van www.NVIDIA.com)

  NVIDIA Essential Vista
  NVIDIA nForce®-gebaseerde moederborden zijn essentieel voor het versnellen van de Windows Vista-beleving doordat ze een verrijkte 3D-gebruikersinterface bieden, verbeterde productiviteit en levendige foto's, alsmede door het leveren van onverzettelijke prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid.

  CPU Kenmerken

  AMD Socket AM2
  Ondersteunt AMD Socket AM2 Athlon 64 X2/Athlon 64 FX/Athlon 64/Sempron
  De M2N-SLI Deluxe ondersteunt AMD socket AM2 single-core Athlon 64/Sempron en dual-core Athlon 64 X2/Athlon 64 FX-processoren met 2MB/1MB/512KB L2-cache, gebaseerd op 64-bit architectuur. Is uitgerust met 2000/1600 MT/s HyperTransport Bus, dual-channel ongebufferd DDR2 800-geheugen ondersteuning en AMD Cool 'n' Quiet!-technologie.

  Dual-Core CPU

  De geavanceerde processortechnologie bevat twee fysieke CPU-kernen met individueel toegewezen L2-caches om te voldoen aan de toenemende behoefte aan krachtigere processorcapaciteit..

  Dual-Channel DDR2 800
  DDR2 is de volgende-generatie geheugentechnologie die het huidige DDR gaat vervangen. Met een topsnelheid van 800MHz, biedt DDR2-geheugen fantastische prestaties voor 3D-graphics en andere geheugenintensieve applicaties.  ASUS AI Lifestylesstyle Kenmerken

  AI Gear
  Om systeemprestaties en stil computergebruik uit te balanceren, laat AI Gear gebruikers kiezen uit profielen om de CPU-frequentie en het CPU Core-voltage aan te passen, en minimaliseert zo systeemgeluid en stroomverbruik. Gebruikers kunnen de modus in real-time wijzigen vanuit het besturingssysteem om dit aan te passen aan hun behoeften.
  AI Nap
  Dankzij AI Nap kunnen gebruikers hun PC’s onmiddellijk in slaapstand brengen zonder lopende taken te beëindigen. Het systeem blijft werken met minimaal vermogen en geluidsniveau terwijl de gebruiker tijdelijk afwezig is. Bestanden worden gedownload en applicaties gedraaid in de stilste toestand terwijl u slaapt. Klik eenvoudigweg op toetsenbord of muis om het systeem snel binnen enkele seconden te wekken.

  ASUS Crystal Sound

  Deze optie verbetert spraakgeoriënteerde applicaties zoals Skype, online spellen, videogesprekken en opnames.


  ASUS Array Mic
  The bundled Superbeam Array Microphone receives only the sound coming from the reception cone and ignores the sound coming from other directions. This mechanism eliminates a large number of interferences including neighboring speakers and reverberations. It also uses advanced de-reverberation techniques to reduce echo and minimize its effect on the speech engine. This feature can enhance speech-centric application like Skype, online game, video conference and recording.


  Geluidsfilter
  Deze optie detecteert herhaaldelijk en stationair geluid zoals computerventilatoren, airconditioners en andere achtergrondgeluiden en elimineert deze vervolgens tijdens de opname in de binnenkomende audiostream.

  Ventilatorloos Ontwerp

  Biedt een koele omgeving zonder alle bagage

  Koelingventilatoren vormen een populaire thermische oplossing, maar zorgen tevens voor geluidsoverlast en kans op storingen. Het ventilatorloze concept van ASUS-moederborden is specifiek ontwikkeld om een koele omgeving te bieden zonder al deze bagage. ASUS heeft zich speciale inspanningen getroost om de thermische vraagstukken rond het moederbord aan te pakken, en dan vooral waar het gaat om de gebieden die de CPU, voeding, VGA en chipsets huisvesten. De heat pipe en heatsinks zijn op maat gemaakt om warmte op de meest efficiënte wijze af te voeren.
  Maximaliseren van spelprestaties

  ASUS O.C. Profiel
  Het moederbord is uitgerust met het ASUS O.C. Profiel dat gebruikers op gemakkelijke wijze meerdere BIOS-instellingen laat opslaan of laden. De BIOS-instellingen kunnen worden opgeslagen in de CMOS of in een apart bestand, zodat gebruikers de vrijheid hebben om hun favoriete overklokinstellingen te delen en te distribueren.

  Precision Tweaker

  Dit biedt manieren om de systeemprestaties centimeter-voor-centimeter en stap-voor-stap te verbeteren om zo maximale prestaties te behalen! Alles draait hier om het meeste uit uw machine halen en trots te zijn op uw maatwerkcomputer.

  * vDIMM – Bepaal zelf hoeveel stroom naar de geheugenmodules gaat. ASUS geeft u 15-staps voltagecontrole naar de DIMM

  * vCore - Ontdek "exact" hoeveel stroom uw CPU nodig heeft. Stem fijnmazig af in stappen van 0,0125 volt!

  * SFS - SFS (Stepless Frequency Selection) zorgt voor:

  - FSB-tuning van 200MHz tot 400MHz in stappen van 1MHz
  - PCI Express-frequentie tuning van 100MHz tot 200MHz in stappen van 1MHz  AI NOS™

  Applicaties zoals 3D-spellen en videobewerking vergen een enorme hoeveelheid systeembronnen.

  Injecteer wat extra "brandstof" in uw CPU! De gepatenteerde AI NOS™ (Non-delay Overclocking System) technologie detecteert op intelligente wijze de systeembelasting en verbetert automatisch de prestaties voor de meest veeleisende taken. In tegenstelling tot andere dynamische overkloktechnieken reageert AI NOS™ veel sneller en bevredigt zo uw oneindige behoefte aan snelheid.  PEG Link
  Deze nieuwste technologie, PEG (PCI Express Graphics) Link Modus, is een unieke optie die gebruikers de prestaties van de videokaart laat verbeteren voor superieure videokwaliteit. PEG Link laat gebruikers de GPU- en VGA-geheugendoorvoer verhogen via het moederbord BIOS, op dezelfde wijze als systeembus en geheugenbus worden getweakt. PEG Link Modus maakt krachtige videoprestaties mogelijk op DX8- en DX9-applicaties. ASUS-technici hebben met de grootste zorg de parameters afgesteld voor elke individuele PCI Express-kaart om systeemstabiliteit te bieden tijdens hoge-snelheid grafische operaties.


  ASUS EZ DIY

  ASUS Q-Connector
  De ASUS Q-Connector zorgt dat u kabels van het frontpaneel van de behuizing in één eenvoudige stap via één complete module kunt aansluiten of verwijderen. Deze unieke adapter rekent af met het lastige inpluggen van één kabel tegelijk, zodat aansluiten voortaan snel en nauwkeurig gaat.

  ASUS CrashFree BIOS 3
  De ASUS CrashFree BIOS 3 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk die het BIOS-bestand bevat. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van het aanschaffen van een vervangende BIOS-chip.

  ASUS EZ Flash 2
  EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijke BIOS update hulpprogramma. Druk eenvoudigweg op de voorgeprogrammeerde sneltoets om deze tool te starten en het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken.

  ASUS Music Alarm
  Word wakker met de muziek van uw keuze, in plaats van door het irritante geluid van een wekker. Het ASUS Muziek Alarm maakt u op persoonlijke wijze wakker met uw favoriete CD-muziek, zelfs als het systeem is uitgeschakeld.

  Eigenschappen Interface

  Dual Gigabit LAN
  Het geïntegreerde dual Gigabit LAN-ontwerp laat een PC dienst doen als netwerk gateway voor het beheer van gegevensverkeer tussen twee afzonderlijke netwerken. Dit maakt snelle gegevensoverdracht mogelijk van WAN naar LAN zonder enige toegevoegde arbitratie of latentie.

  High Definition Audio

  Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC! De on-board 8-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192 KHz/24-bit audio-output mogelijk, inclusief jack-sensing optie, retasking-functies en multistreaming-technologie die gelijktijdig verschillende audiostreams naar verschillende bestemmingen verstuurt. U kunt nu via de koptelefoon praten met partners tijdens het spelen van multi-channel netwerkspellen. Alles vindt plaats op één computer.  SATA on the Go

  De M2N-SLI Deluxe ondersteunt de volgende-generatie harde schijven gebaseerd op de Seriële ATA (SATA) 3Gb/s opslagspecificatie, en levert daarmee verbeterde schaalbaarheid en verdubbelde busbandbreedte voor hoge-snelheid gegevensherstel en -opslag. De aan de achterzijde I/O geplaatste externe SATA-poort biedt intelligente set-up en hot-plug functies. Maak eenvoudig back-ups van foto’s, video’s en andere entertainmentbestanden op externe apparaten.


  Dual RAID
  De NVIDIA nForce 570 SLI™ chipsets zijn uitgevoerd met zes Seriële ATA-connectoren met high-performance RAID-functies in RAID 0, 1, 0+1, 5 en JBOD. De JMicron JMB363-controller biedt nog eens twee Seriële ATA-connectoren voor RAID 0, 1 en JBOD-functies. Dit moederbord is de ideale oplossing voor het verbeteren van harddiskprestaties en voor gegevensbackupbescherming zonder de extra kosten van uitbreidingskaarten.

  IEEE 1394a interface
  De IEEE 1394-interface biedt een hoge-snelheid digitale interface voor audio/video-apparatuur zoals digitale televisie, digitale video camcorders, opslagrandapparatuur & andere draagbare PC-apparaten.

  GreenASUS
  Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit komt overeen met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd