M2N DH

  M2N DH

  - Ondersteuning AMD® Socket AM2 Athlon 64 FX/
  Athlon 64 X2/ Athlon 64 / Sempron
  - AMD Live!™ Gereed
  - Uitstekende uitbreidingsmogelijkheden: 1 x PCI-E x 16; 2 x PCI-E;
  3 x PCI
  - ASUS WiFi-AP Solo
  - Asus DH Remote™
  - ASUS MP3-In™
  - ASUS Q-Connector
  - High-Definition Audio

   De digital home ATX AM2/NVIDA oplossing

   Digital Home

   De opkomst van de digitale woning is te vergelijken met een tsunami die klaar staat om de PC-industrie over te nemen. Om te genieten van het gedigitaliseerde gemak heeft u een ASUS Digital Home-serie moederbord nodig, een systeem dat specifiek voor dit doel is ontworpen. Het ASUS Digital Home-serie moederbord stelt gebruikers in staat de computer op afstand te bedienen, een draadloos netwerk op te zetten om te profiteren van draadloze Skype-telefonie, mobiele apparaten zelfs op te laden als de computer uitgeschakeld is, en automatisch een back-up te maken van de database. Geniet van het comfort van de digitale woning die u verdient.

   Industriestandaard   Ondersteunt AMD Socket AM2 Athlon 64 X2/Athlon 64 FX/Athlon 64/Sempron

   De M2N32 WS Professional ondersteunt AMD socket AM2 single-core Athlon 64/Sempron en dual-core Athlon 64 X2/Athlon 64 FX processoren met 2MB/1MB/512KB L2-cache, gebaseerd op 64-bit architectuur. Is uitgerust met 2000/1600 MT/s HyperTransport Bus, dual-channel ongebufferd DDR2 800-geheugen ondersteuning en AMD Cool 'n' Quiet!-technologie.

   Dual-Core CPU
   De geavanceerde processortechnologie bevat twee fysieke CPU-kernen met individueel toegewezen L2-caches om te voldoen aan de toenemende behoefte aan krachtigere verwerkingscapaciteit.

   Dual-Channel DDR2 800
   DDR2 is de volgende-generatie geheugentechnologie die het huidige DDR gaat vervangen. Met een topsnelheid van 800MHz, biedt DDR2-geheugen fantastische prestaties voor 3D-graphics en andere geheugenintensieve applicaties.

   AMD Cool 'n' Quiet! Technology
   De M2N-DH ondersteunt AMD Cool 'n' Quiet! Technologie, dat de systeemwerking controleert en automatisch CPU-voltage en –frequentie aanpast voor een koele, stille omgeving.

   NVIDIA Essential Vista
   NVIDIA nForce®-gebaseerde moederborden zijn essentieel voor het versnellen van de Windows Vista-beleving doordat ze een verrijkte 3D-gebruikersinterface bieden, verbeterde productiviteit en levendige foto's, alsmede door het leveren van onverzettelijke prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid.


   Digital Home kenmerken

   Asus DH Remote™

   Eindelijk is hij er, de gemakkelijke afstandsbediening voor uw PC!

   Even voorstellen: de DH Remote™, een gemakkelijke PC-afstandsbediening die gebruikers vanuit hun luie stoel ongeëvenaarde controle geeft over hun PC’s. Met een druk op een knop kunnen gebruikers snel hun PC’s aan of uit zetten, de computer in slaapstand zetten en het geluidsvolume van de machine verlagen. Bovendien laat revolutionaire ASUS-technologie gebruikers draadloze apparaten gebruiken zoals Skype en draadloze Access Points terwijl de computer nog in slaapstand is. Uiteraard geeft hij u tevens alle functies van een meer traditionele afstandsbediening, zoals volumecontrole, afspelen, pauze, fast-forward of rewind. Gebruikers kunnen de knoppen tevens aanpassen om te voldoen aan specifieke behoeften. Met de DH Remote™ in uw hand doet u op afstand meer met uw PC!


   ASUS WiFi-AP Solo
   Waarom een draadloze AP kopen terwijl u dit ook on-board kunt hebben?

   De WiFi AP Solo zorgt voor een nieuw veelzijdigheidsniveau voor uw PC, waarmee het mogelijk wordt een compleet draadloos thuisnetwerk te creëren in ofwel AP-, ofwel draadloze client-modus. Gebruikers kunnen LAN-games spelen, verbinding maken met het Internet, toegang krijgen tot printers en deze delen, en Skype overal gebruiken waar men bereik heeft. De WiFi-AP Solo™ biedt deze functies zelfs indien de PC in slaapstand is, zodat gebruikers Skype kunnen gebruiken als een echte vervanger voor traditionele telefoniediensten. WiFi-AP Solo is een on-board functie, zodat gebruikers zich de kosten van een extra WiFi AP besparen.


   ASUS MP3-In™
   Verander uw mp3-speler in een stereosysteem!

   U kunt uw PC uitzetten, en toch nog gebruik maken van uw computerspeakers voor een van uw draagbare muziekspelers. Betere geluidskwaliteit zonder verdere kosten voor stereoapparatuur.
   Unieke ASUS-kenmerken

   ASUS O.C. Profile

   Het moederbord is uitgerust met het ASUS O.C. Profile, dat gebruikers op gemakkelijke wijze meerdere BIOS-instellingen laat opslaan of laden. De BIOS-instellingen kunnen worden opgeslagen in de CMOS of in een apart bestand, zodat gebruikers de vrijheid hebben om hun favoriete overklokinstellingen te delen en te distribueren.

   CrashFree BIOS 2 The CrashFree BIOS2 feature now includes the BIOS auto-recovery function in a support CD. Users can reboot their system through the support CD when a bootable disk is not available, and go through the simple BIOS auto-recovery process. ASUS motherboards now enable users to enjoy this protection feature without the need to pay for an optional ROM.
   ASUS EZ Flash 2 EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Druk eenvoudigweg op de voorgeprogrammeerde sneltoets om deze tool te starten en het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken.

   ASUS Q-Fan 2 ASUS Q-Fan 2-technologie past op intelligente wijze de ventilatorsnelheden van zowel CPU als behuizing aan de systeembelasting aan en zorgt zo voor stille, koele en efficiënte werking.

   ASUS Q-Connector De ASUS Q-Connector zorgt dat u kabels van het frontpaneel van de behuizing in één eenvoudige stap via één complete module kunt aansluiten of verwijderen. Deze unieke adapter rekent af met het lastige inpluggen van één kabel tegelijk, zodat aansluiten voortaan snel en nauwkeurig gaat.

   Overige kenmerken

   PCI Express Architectuur

   PCI Express is de nieuwste I/O-interconnecttechnologie die het bestaande PCI zal vervangen. Met een 4 keer zo hoge busbandbreedte als de AGP 8X-interface, presteert de PCI Express x16-bus veel beter dan AGP 8X in applicaties zoals 3D-spellen. PCI Express x1 presteert dankzij z’n buitengewoon hoge bandbreedte van maximaal 500MB/s bovendien beter dan de PCI-interface.
   SATA 3Gb/s RAID

   De NVIDIA nForce® 430 chipsets zijn uitgevoerd met vier Seriële ATA 3Gb/s-poorten met high-performance RAID-functies in RAID 0, 1, 0+1, 5 en JBOD. Dit moederbord is de ideale oplossing voor het verbeteren van harddiskprestaties en voor gegevensbackupbescherming zonder de extra kosten van uitbreidingskaarten.

   High Definition Audio Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC! De on-board 6-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192 KHz/24-bit audio-output mogelijk, inclusief jack-sensing functie.

   S/PDIF-out on Back I/O Port Dit moederbord biedt gemakkelijke connectiviteit naar externe thuisbios-audiosystemen via een optische of coax S/PDIF-out aansluiting (SONY-PHILIPS Digital Interface). Dit maakt digitale audio-overdracht mogelijk zonder conversie naar analoog formaat, met behoud van de beste signaalkwaliteit.