M2V-X

  M2V-X

  De Meest Rendabele AM2 Oplossing met AMD Live!™ Gereed

  - AMD AM2 Platform
  - Dual-channel DDR2 800/667/533
  - ASUS EZ Flash 2
  - ASUS CrashFree BIOS 3
  - ASUS Q-Fan2

   Product Image

   De Meest Rendabele AM2 Oplossing met AMD Live!™ Gereed


   De M2V-X biedt een omgeving voor superieure prestaties qua CPU, geheugen en systeembus, en is rijkelijk voorzien van opties zoals EZ Flash2 en CrashFree BIOS 3. De M2V-X is een fantastisch samengaan van de nieuwste AMD AM2-processor met 64-bit architectuur en VIA's K8T890-chipset en geeft extra schwung aan uw leven.

   Ondersteunt AMD Socket AM2 Athlon 64 X2 / Athlon 64 FX / Athlon 64 / Sempron

   Het moederbord ondersteunt AMD Socket AM2 single-core Athlon 64/ Sempron en dual-core Athlon 64 X2/ Athlon 64 FX processoren met 2MB/1MB/512KB L2-cache, gebaseerd op 64-bit architectuur. Het is uitgerust met 2000/1600 MT/s HyperTransport Bus, dual-channel ongebufferd DDR2 800 geheugen ondersteuning en AMD Cool 'n' Quiet!-technologie.

   Dual-Core CPU
   De geavanceerde processortechnologie bevat twee fysieke CPU-kernen met individueel toegewezen L2-caches om te voldoen aan de toenemende behoefte aan krachtigere verwerkingscapaciteit.

   AMD Cool ´n´ Quiet! Technologie
   Ondersteunt AMD Cool 'n' Quiet! technologie, dat de systeemwerking controleert en automatisch CPU-voltage en -frequentie aanpast voor een koele en stille omgeving.

   Dual-Channel DDR2 800
   DDR2 is de volgende-generatie geheugentechnologie die het huidige DDR gaat vervangen. Met een topsnelheid van 800MHz biedt DDR2-geheugen fantastische prestaties voor 3D-graphics en andere geheugenintensieve applicaties.

   6-kanaals Audio
   De M2V gebruikt een on-board Audio CODEC die u laat genieten van hoge-kwaliteit 6-kanaals audio zonder geavanceerde geluidskaarten te hoeven kopen.

   Coax S/PDIF-out
   Dit moederbord biedt gemakkelijke connectiviteit naar externe thuisbios-audiosystemen via coax S/PDIF-out aansluitingen (SONY-PHILIPS Digital Interface). Dit maakt digitale audio-overdracht mogelijk zonder conversie naar analoog formaat, met behoud van de beste signaalkwaliteit.

   EZ Flash 2
   Update BIOS eenvoudig vanaf USB flash disk alvorens besturingssysteem te starten
   EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Start deze tool eenvoudigweg om het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken.


   ASUS CrashFree BIOS 3
   Herstel eenvoudig beschadigde BIOS-gegevens vanaf USB flash disk. ASUS CrashFree BIOS 3 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk die het BIOS-bestand bevat. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van de aanschaf van een vervangende BIOS-chip.
   ASUS O.C. Profile
   Het moederbord is uitgerust met ASUS O.C. Profile, dat gebruikers op gemakkelijke wijze meerdere BIOS-instellingen laat opslaan of laden. De BIOS-instellingen kunnen worden opgeslagen in de CMOS of in een apart bestand, zodat gebruikers de vrijheid hebben om hun favoriete overklokinstellingen te delen en te distribueren.
   ASUS Q-Fan2
   Past ventilatorsnelheden van zowel CPU als behuizing aan op basis van systeembelasting
   ASUS Q-Fan2-technologie past op intelligente wijze de ventilatorsnelheden van zowel CPU als behuizing aan de systeembelasting aan en zorgt zo voor stille, koele en efficiënte werking


   ASUS MyLogo2
   Personaliseer uw systeem via aanpasbaar opstartlogo. U kunt uw favoriete foto converteren naar een 256-kleuren opstartlogo voor een kleurrijkere en meer levendige afbeelding op uw scherm.

   C.P.R.(CPU Parameter Recall)
   Bescherm uw BIOS-gegevens tijdens overklokken.
   Indien het systeem hangt vanwege een overklokfout, hoeft de behuizing niet te worden geopend om de CMOS-gegevens te wissen. Herstart simpelweg het systeem, waarna het BIOS de voorgaande instellingen toont zodat gebruikers de CPU-instellingen weer kunnen aanpassen
   .