M3A

  M3A

  Een Gloednieuw AMD Platform-Maak uw PC Sneller!

  - AMD® AM2+ Quad-Core CPU/AM2 CPU ondersteuning
  - AMD 770 / SB600-chipset
  - HyperTransport 3.0 en PCIe 2.0 Gereed
  - Dual-channel DDR2 1066
  - ASUS Q-Shield
  Product Image
  Een Gloednieuw AMD PlatformMaak uw PC Sneller!

  AMD® AM2+ Quad-Core CPU/AM2 CPU ondersteuning
  Het Eerste Full Speed AMD Phenom™ Quad-Core Gereed Moederbord
  Dit moederbord ondersteunt AMD® Socket AM2+ multi-core processoren met unieke L3-cache en levert betere overklokmogelijkheden met lager stroomverbruik. Is voorzien van dual-channel DDR2 1066 geheugen ondersteuning en versnelt gegevensoverdrachtsnelheden tot 5200MT/s via de HyperTransport™ 3.0-gebaseerde systeembus..

  AMD 770 chipset
  De AMD 770-chipset is ontwikkeld voor ondersteuning van maximaal 5200MT/s HyperTransport™ 3.0 (HT 3.0) interfacesnelheid en PCI Express™ 2.0 x16 graphics. Is geoptimaliseerd met AMD®’s nieuwste AM2+ en multi-core CPU’s voor het bieden van uitstekende systeemprestaties en overklokmogelijkheden


  HyperTransport 3.0 Ondersteuning
  Nieuwste Systeembus Technologie
  Biedt 2,6 keer meer bandbreedte dan HT1.0 en verbetert de systeemefficiency zo radicaal, voor een aangename, snellere computeromgeving.


  Native DDR2 1066 Ondersteuning
  Het Eerste Native DDR2-1066 AMD-platform
  Dit moederbord is het 1e AMD-platform met native DDR2 1066 ondersteuning. Het biedt snellere gegevenstoegang en meer bandbreedte voor meer efficiënte geheugenberekeningen – prestaties verbeterend voor 3D graphics en andere geheugenintensieve applicaties.

  Fasen Voedingsontwerp
  Langere Levensduur & Hogere Efficiency!
  Ontketent ultieme geheugenprestaties via onafhankelijke voeding naar core componenten, terwijl snelle transitie response en stabiliteit wordt geboden voor de CPU onder zware belasting of overklokmodi.


  PCIe 2.0 ondersteuning
  Dubbele Snelheid; Dubbele Bandbreedte
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste PCIe 2.0-apparaten voor dubbele snelheid en bandbreedte, ter verbetering van de systeemprestaties.


  ASUS Q-Shield
  Eenvoudige en Comfortabele Installaties
  Het speciaal ontworpen ASUS Q-Shield werkt zonder de gebruikelijke "vingers" – wat installatie comfortabel en eenvoudig maakt. Dankzij betere elektrische geleiding beschermt het uw moederbord op ideale wijze tegen statische elektriciteit en schermt het af tegen Elektromagnetische Interferentie (EMI).  AMD Cool ´n´ Quiet! Technologie
  Ondersteunt AMD Cool ´n´ Quiet! technologie, dat de systeemwerking controleert en automatisch CPU-voltage en -frequentie aanpast voor een koele en stille omgeving.
  AI Gear 2
  Energiebesparing voor Milieuvriendelijk Computergebruik
  Gebruikers kunnen profielen kiezen om CPU-frequentie en vCore-voltage aan te passen en zo het systeemgeluid en stroomverbruik te minimaliseren – wat ze in staat stelt CPU-vermogen te besparen voor milieuvriendelijk computergebruik.

  AI Nap
  Minimaliseer geluid en stroomverbruik bij tijdelijke afwezigheid
  Dankzij AI Nap kan het systeem blijven werken op minimaal vermogen en geluidsniveau terwijl u tijdelijk afwezig bent. Klik eenvoudigweg op de muis of druk op een toets om het systeem te wekken en terug te keren naar de besturingssysteemomgeving.

  Noise Filter
  Verwijder achtergrondgeluid tijdens opnemen
  Deze functie detecteert herhaaldelijke en stationaire geluiden (non-spraak signalen) zoals computerventilatoren, airconditioners en andere achtergrondgeluiden en verwijdert deze vervolgens uit de binnenkomende audiostream tijdens het opnemen.

  Precision Tweaker
  Bereik maximale systeemprestaties!
  Dit biedt manieren om de systeemprestaties centimeter-voor-centimeter en stap-voor-stap te verbeteren om zo maximale prestaties te behalen! Alles draait hier om het meeste uit uw machine halen en trots te zijn op uw maatwerkcomputer.

  C.P.R. (CPU Parameter Recall)
  Bescherm uw BIOS-gegevens tijdens overklokken.
  Indien het systeem hangt vanwege een overklokfout, hoeft de behuizing niet te worden geopend om de CMOS-gegevens te wissen. Herstart simpelweg het systeem, waarna het BIOS de voorgaande instellingen toont zodat gebruikers de CPU-instellingen weer kunnen aanpassen.

  MyLogo2
  Personaliseer uw systeem via aanpasbaar opstartlogo
  U kunt uw favoriete foto converteren naar een 256-kleuren opstartlogo voor een kleurrijkere en meer levendige afbeelding op uw scherm.

  ASUS Q-Fan 2
  ASUS Q-Fan2 technologie past op intelligente wijze de ventilatorsnelheden van zowel CPU als behuizing aan de systeembelasting aan en zorgt zo voor stille, koele en efficiënte werking.
  Seriële ATA 3Gb/s RAID
  Het moederbord ondersteunt volgende-generatie SATA harde schijven gebaseerd op de nieuwe SATA 3Gb/s opslagspecificatie. De on-board NVIDIA nForce® 560 SLI™ MCP maakt RAID 0, RAID 1 & RAID 0+1 configuraties mogelijk voor vier SATA-connectoren.

  ASUS Q-Connector
  De ASUS Q-Connector zorgt dat u kabels van het frontpaneel van de behuizing in één eenvoudige stap via één complete module kunt aansluiten of verwijderen. Deze unieke adapter rekent af met het lastige inpluggen van één kabel tegelijk, zodat aansluiten voortaan snel en nauwkeurig gaat.

  ASUS CrashFree BIOS 3
  ASUS CrashFree BIOS 3 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk die het BIOS-bestand bevat. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van de aanschaf van een vervangende BIOS-chip.

  ASUS EZ Flash 2
  EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Start deze tool eenvoudigweg om het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken.

  GreenASUS
  Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit is in lijn met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.