M3A76-CM

  M3A76-CM

 • Tot 5200 MT/s (HT3.0)
 • Max. 8GB Dual-channel DDR2 1066 geheugen
 • 5000 hr VRM solid Cap
 • Express gate
 • Gb LAN
 • 8-kanaals audiopoorten
 • Ondersteunt DirectX 10
  • Product Image
   AMD Phenom™FX / Phenom™/ Athlon™64 FX / Athlon™64 X2/Athlon™64 processoren
   Dit moederbord ondersteunt AMD® AM2+ multi-core processoren met unieke L3-cache en levert betere overklokmogelijkheden met lager stroomverbruik. Is voorzien van dual-channel DDR2 1066 geheugen ondersteuning, en verhoogt de gegevensoverdrachtsnelheid tot 5200MT/s via HyperTransport™ 3.0-gebaseerde systeembus. Dit moederbord ondersteunt tevens AMD® CPU's volgens het nieuwe 45nm fabricageproces.

   HyperTransport 3.0 ondersteuning
   Biedt 2,6 keer meer bandbreedte dan HT1.0, de systeemefficiency radicaal verbeterend voor een vloeiendere, snellere computeromgeving   Dual-Channel DDR2 1066
   Dit moederbord ondersteunt native DDR2 1066. Het biedt hogere gegevensoverdrachtsnelheden en meer bandbreedte voor vergroting van de gegevensoverdrachtsnelheid van het geheugen, om zo de systeemprestaties te verbeteren in 3D graphics en andere geheugen vergende applicaties.
   *DDR2 1066 wordt uitsluitend ondersteund door enkele AM2+ CPU's. Zie www.asus.com voor de ondersteunde CPU-modellen.


   64-bit CPU ondersteuning
   64-bit computergebruik, de volgende-generatie technologie die de huidige 32-bit architectuur gaat vervangen, levert geavanceerde systeemprestaties, snellere geheugentoegang en verbeterde productiviteit. Dit moederbord biedt uitstekende compatibiliteit en flexibiliteit door zowel 64-bit als 32-bit architecturen te ondersteunen.


   AMD 760G
   De AMD 760G North Bridge is de nieuwste AMD-chipset ontworpen voor 5200MT/s HyperTransport™ 3.0 (HT 3.0) interfacesnelheid en externe graphics in PCI Express™ 2.0 standaard. Is voorzien van geïntegreerde ATI HD3000 graphics en is volledig DirectX 10.0 compliant.

   Hybrid CrossFireX ondersteuning
   Verbeterde Prestaties via on-board GPU en afzonderlijke videokaart
   ATI's Hybrid CrossFireX™ technologie is een unieke, hybride multi-GPU technologie die uw spelbeleving naar het volgende niveau brengt door de PC-prestaties te verbeteren. Dit wordt mogelijk door de geïntegreerde grafische processor van de chipset en een afzonderlijke GPU gelijktijdig te laten werken met gecombineerde output, voor razendsnelle frame rates die de grafische prestaties ontketenen.


   PCIe 2.0 ondersteuning
   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste PCIe 2.0-apparaten voor dubbele snelheid en bandbreedte, ter verbetering van de systeemprestaties.
   DVI Interface
   DVI (Digital Visual Interface) biedt hoge visuele kwaliteit bij digitale weergaveapparatuur zoals LCD-monitoren.

   SATA 3Gb/s en RAID ondersteuning
   Dit moederbord ondersteunt volgende-generatie SATA harde schijven gebaseerd op de nieuwe SATA 3Gb/s opslagspecificatie. Ondersteunt tevens RAID 0, RAID 1, RAID 0+1 en JBOD-configuraties (alleen in Windows Vista).

   Express Gate
   5 seconden opstarttijd tot online
   Met slechts 5 seconden om vanaf het opstarten online te zijn, is Express Gate de één-stops toegangspoort tot instant fun! Het is een uniek, in het moederbord ingebouwd besturingssysteem. U kunt de populairste Instant Messengers (IM) zoals MSN, Skype, Google talk, QQ en Yahoo! Messenger gebruiken om contact te houden met vrienden, of snel even het weerbericht of uw e-mail controleren vlak voordat u het huis verlaat. Bovendien laat de gebruiksvriendelijke fotomanager u op elk moment uw foto's bekijken zonder Windows te hoeven starten!

   * Daadwerkelijke opstarttijd is afhankelijk van hardwareconfiguraties en productmodellen

   Gigabit Lan
   De on-board LAN-controller is een in hoge mate geïntegreerde Gb LAN-controller. Deze is uitgebreid met een ACPI-beheerfunctie om efficiënt energiebeheer te bieden voor geavanceerde besturingssystemen.

   High Definition Audio
   Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC! De on-board 8-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192 KHz/24-bit audio-output mogelijk, inclusief jack-detectie optie die automatisch detecteert en identificeert welke soorten randapparaten zijn aangesloten op de audio I/O-poorten, en gebruikers waarschuwt in het geval van een onjuiste aansluiting, zodat er geen verwarring meer is over Line-in, Line-out en Mic-aansluitingen.

   ASUS Q-Fan
   ASUS Q-Fan technologie past op intelligente wijze de CPU ventilatorsnelheden aan de systeembelasting aan en zorgt zo voor stille, koele en efficiënte werking.

   Max. 12 USB 2.0-poorten
   USB 2.0 is de nieuwste connectiviteitsstandaard voor de volgende generatie componenten en randapparaten. Achterwaarts compatibel met huidige USB 1.1-randapparatuur, levert USB 2.0 met 480 MB/s tot 40 keer hogere overdrachtssnelheden, voor eenvoudige connectiviteit en ultrasnelle gegevensoverdracht.

   CrashFree BIOS 3
   ASUS CrashFree BIOS 3 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk met daarop het BIOS-bestand. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van de aanschaf van een vervangende BIOS-chip


   EZ Flash2
   EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Start deze tool eenvoudigweg om het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken


   C.P.R.(CPU Parameter Recall)
   Indien het systeem hangt vanwege een overklokfout, hoeft de behuizing niet te worden geopend om de CMOS-gegevens te wissen. Herstart simpelweg het systeem, waarna het BIOS de voorgaande instellingen toont zodat gebruikers de CPU-instellingen weer kunnen aanpassen.


   MyLogo2
   Personaliseer uw systeem via aanpasbaar opstartlogo
   U kunt uw favoriete foto converteren naar een 256-kleuren opstartlogo voor een kleurrijkere en levendigere afbeelding op uw scherm
   .


   Green ASUS
   Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit is in lijn met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.