M4A78-E

  M4A78-E

  Brand New Design Optimized for AM3 CPU

 • O.C. DDR2 1300
 • AMD AM3 CPU ondersteuning
 • 8+1 Fasen Voedingsontwerp
 • EPU
 • Turbo V
 • Turbo Key
 • ASUS Anti-piekspanning Bescherming
 • Express Gate
 • ATI Hybrid CrossFireX™ Technologie ondersteuning
 • AMD 140W CPU Support
  Product Image
  CPU, Chipset en Graphics Functies
  AMD® Phenom™ X4/ Phenom™ X3/ Athlon™ X2/ Athlon™/ Sempron™ processors (socket AM2+/AM2) ;
  Compatibel met AMD® Phenom™ II/ Athlon™ X4/ Athlon™ X3/ Athlon™ X2 (AM3 CPU)

  Dit moederbord ondersteunt AMD® Socket AM2+ multi-core processoren. Het is voorzien van dual-channel DDR2 1066 geheugen ondersteuning, een gegevensoverdrachtsnelheid tot 5200MT/s via HyperTransport™ 3.0-gebaseerde systeembus, en AMD® Cool ´n´ Quiet™ Technologie. Dit moederbord ondersteunt tevens de nieuwste AMD® AM3 CPU's en AMD® CPU's volgens het nieuwe 45nm fabricageproces.

  AMD® 790GX / SB750
  De AMD® 790GX / SB750 Chipset is ontworpen om tot 5200MT/s HyperTransport™ 3.0 (HT3.0) interfacesnelheid en PCI Express™ 2.0 x16 graphics te ondersteunen. Is geoptimaliseerd met AMD´s nieuwste AM3 en multi-core CPU's om uitstekende systeemprestaties en overklokmogelijkheden te bieden.

  Dual-Channel DDR2 1066
  Dit moederbord ondersteunt native DDR2 1066 dat hogere gegevensoverdrachtsnelheden en meer bandbreedte biedt voor vergroting van de rekenefficiency van het geheugen, om zo de systeemprestaties te verbeteren in 3D graphics en andere geheugen vergende applicaties.


  SidePort Geheugen
  Dit moederbord is voorzien van SidePort Geheugen, individueel on-board DDR2-geheugen dat dienst doet als geheugenbuffer voor geïntegreerde graphics. Met laag CPU-gebruik biedt het SidePort Geheugen geïntegreerde versnelling van graphics om de grafische prestaties op efficiënte wijze te verbeteren.


  ATI CrossFireX™ Technologie
  ATI’s CrossFireX™ verbetert de beeldkwaliteit samen met de rendering snelheid, en maakt daarmee een eind aan de noodzaak om de schermresoluties te verlagen om de gewenste hoge beeldkwaliteit te behalen. CrossFireX™ maakt hogere anti-aliasing, anisotropische filtering, shading en texture instellingen mogelijk. Pas uw schermconfiguraties aan, experimenteer met de geavanceerde 3D-instellingen en controleer het effect via in real-time 3D-gerenderde previews binnen ATI's Catalyst™ Control Center.

  Hybrid CrossFireX™ ondersteuning
  Verbeterde Prestaties via on-board GPU en afzonderlijke videokaart
  ATI's Hybrid CrossFireX™ technologie is een unieke, hybride multi-GPU technologie die uw spelbeleving naar het volgende niveau brengt door de PC-prestaties te verbeteren. Dit wordt mogelijk door de geïntegreerde grafische processor van de chipset en een afzonderlijke GPU gelijktijdig te laten werken met gecombineerde output, voor razendsnelle frame rates die de grafische prestaties ontketenen.
  * Ga naar www.amd.com voor de Hybrid CrossFireX geselecteerde GPU's


  ASUS Voedingsoplossingen

  8+1 Fasen Voedingsontwerp
  Om het potentieel van de volgende-generatie AM3 CPU volledig te ontsluiten, hebben de ASUS M4-serie moederborden gebruik gemaakt van een gloednieuw 8-fasen VRM voedingsontwerp. Levert hoge voedingsefficiency en eersteklas overklokmogelijkheden. Verder kunnen hoogwaardige voedingscomponenten de systeemtemperatuur op effectieve wijze verlagen om verzekerd te zijn van langere levensduur van de componenten. Deze serie bevat tevens een extra 2 (of 1) fase voeding specifiek voor de geïntegreerde geheugen/HT-controller


  ASUS Anti-piekspanning Bescherming
  Dit speciale ontwerp voorkomt door spanningspieken veroorzaakte beschadigingen aan dure apparaten en het moederbord.
  ASUS Overklok Tools

  TurboV
  Voel de adrenaline rush van real-time overklokken – nu realiteit met de ASUS TurboV. Deze eenvoudige overklok tool laat u overklokken zonder het besturingssysteem te verlaten of opnieuw op te starten; en z'n gebruiksvriendelijke interface zorgt dat overklokken slechts enkele klikken verwijderd is. Bovendien bieden de ASUS overklokprofielen in TurboV de beste overklokinstellingen voor verschillende scenario's


  Turbo Key
  ASUS Turbo Key laat gebruikers de powerknop van de PC veranderen in een overklokknop. Na de eenvoudige set-up kan Turbo Key de prestaties verbeteren zonder werk of spel te onderbreken – met slechts één klik!!  Overige ASUS Kenmerken

  Gebruikt uitsluitend 100% Hoge-kwaliteit Conductieve Polymeer Condensatoren! !(VRM 5.000 uur levensduur @ 105°C, 500.000 uur @ 65°C)
  Dit moederbord gebruikt uitsluitend hoge-kwaliteit in Japan geproduceerde conductieve polymeer condensatoren on-board voor duurzaamheid, verlengde levensduur en verbeterde thermische capaciteit.

  ASUS Groen Ontwerp
  EPU
  De ASUS EPU (Energy Processing Unit) levert totaal systeemvoedingbeheer door de huidige PC-belasting te detecteren en de stroomvoorziening op intelligente wijze in real-time aan te passen. Levert automatisch het meest geschikte stroomverbruik voor de CPU, VGA-kaart, harde schijven en CPU/behuizing ventilatoren – en helpt zo stroom en geld te besparen!


  Express Gate

  Express Gate
  5 seconden opstarttijd tot online
  Express Gate is de één-stops toegangspoort tot instant fun! Het is een uniek, in het moederbord ingebouwd besturingssysteem. U kunt de populairste Instant Messengers (IM) zoals MSN, Skype, Google talk, QQ en Yahoo! Messenger gebruiken om contact te houden met vrienden, of snel even het weerbericht of uw e-mail controleren vlak voordat u het huis verlaat. Bovendien laat de gebruiksvriendelijke fotomanager u op elk moment uw foto's bekijken zonder Windows te hoeven starten!
  * Daadwerkelijke opstarttijd is afhankelijk van hardwareconfiguraties en productmodellen

  ASUS EZ DIY

  Q-Connector
  ASUS Q-Connector laat u kabels van het frontpaneel van de behuizing eenvoudig aansluiten of verwijderen op het moederbord. Deze unieke module rekent af met het lastige inpluggen van één systeempaneelkabel tegelijk, en voorkomt foutieve kabelaansluitingen.

  ASUS Stille Thermische Oplossingen
  ASUS Q-Fan 2
  ASUS Q-Fan2 technologie past op intelligente wijze de ventilatorsnelheden van zowel CPU als behuizing aan de systeembelasting aan en zorgt zo voor stille, koele en efficiënte werking.


  ASUS Stijlvolle heatsink
  De gestroomlijnde heatsink omvat een 0-dB thermische oplossing die gebruikers een geluidloze PC-omgeving biedt. De prachtig gevormde vinnen vormen voor moederbordgebruikers niet alleen een upgrade van het visuele genot, maar het speciale Streamline Airflow Guiding ontwerp verlaagt tevens de temperatuur van de North Bridge chipset via bijzonder efficiënte warmteuitwisseling. Gecombineerd met bruikbaarheid en esthetiek, geeft ASUS' gestroomlijnde heatsink gebruikers een extreem stille koelingervaring met een elegant uiterlijk!

  RoHS

  GreenASUS
  Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit is in lijn met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.