MAXIMUS III FORMULA

  MAXIMUS III FORMULA

  Voel het....Beleef het....Wéés het Spel!!

  Ondersteunt de Intel® Core™ i7 en Intel® Core™ i5 processoren in LGA1156-uitvoering
  Intel® P55-chipset
  Dual-channel, DDR3 2133 (overklokt) ondersteuning
  ROG Connect
  GameFirst
  MemOK! en MemPerfect
  Product Image

  De Republic of Gamers bestaat uitsluitend uit het beste van het beste. Wij bieden de beste hardwaretechniek, de snelste prestaties, de meest innovatieve ideeën, en we nodigen de beste gamers uit om deel te nemen.

  In de Republic of Gamers is genade iets voor zwakkelingen, en is opscheppen alles. Wij geloven in het maken van statements en blinken uit in competities. Als jouw karakter bij deze trekjes past, word je lid van onze eliteclub en laat je je aanwezigheid voelen in de Republic of Gamers.

  CPU Kenmerken

  Ondersteunt Intel® Processoren in LGA1156-uitvoering

  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Lynnfield-processoren in LGA1156-uitvoering, met geïntegreerde geheugen- en PCI Express-controller voor ondersteuning van 2-kanaals (4 DIMM's) DDR3-geheugen en 16 PCI Express 2.0-lanes, voor fantastische grafische prestaties. De Intel® Lynnfield-processor is een van de krachtigste en energiezuinigste CPU's ter wereld.

  Kenmerken CPU & Chipset

  Intel® P55 Chipset

  De Intel® P55 Express Chipset is het nieuwste één-chipset ontwerp met ondersteuning van de nieuwste 1156 socket Intel® Lynnfield-processoren. De Intel P55 biedt verbeterde prestaties door gebruik te maken van seriële 'point-to-point' verbindingen, wat voor grotere bandbreedte en stabiliteit zorgt.

  PCIe 2.0

  Dubbele Snelheid; Dubbele Bandbreedte
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste PCIe 2.0-apparaten voor dubbele snelheid en bandbreedte, ter verbetering van de systeemprestaties.

  Multi-GPU Technologie

  SLI/CrossFireX On-Demand

  Waarom kiezen als u het allebei kunt hebben?
  SLI of CrossFireX? Twijfel niet langer, want met de ROG Maximus III Formula kunt u beide multi-GPU configuraties draaien. Het moederbord is voorzien van SLI/CrossFire On-Demand technologie en ondersteunt SLI- of CrossFireX-configuraties. Welk pad u ook kiest, u bent verzekerd van verbazingwekkende graphics van een ongekend niveau.

  Geheugen Kenmerken

  Dual-Channel, DDR3 2133(O.C.) MHz

  Het moederbord ondersteunt DDR3-geheugen met gegevensoverdrachtsnelheden van 2133 (overklokt)/2000 (overklokt)/1800 (overklokt)/1600/1333/1066MHz, om te voldoen aan de hogere bandbreedtebenodigdheden van het nieuwste besturingssysteem, 3D graphics, multimedia en Internetapplicaties. De dual-channel DDR3-architectuur verdubbelt de bandbreedte van uw systeemgeheugen en verbetert zo de systeemprestaties.

  Exclusieve ROG Kenmerken

  ROG Connect

  Plug & Overklok – Tweaken op de hardcore manier!
  Monitor de status van uw desktop PC en tweak z'n parameters in real-time via een notebook - net zoals een Formule 1 technicus - met ROG Connect. ROG Connect verbindt uw hoofdsysteem via een USB-kabel met een notebook, zodat u real-time POST code en hardware status uitlezingen kunt bekijken op uw notebook. Ook kunt u direct parameters aanpassen op een puur hardwarematig niveau.

  MemPerfect

  De snelheid die je nodig hebt!
  Lage Internetlatentie zorgt voor meer succesvolle frags en minder hits aan eigen zijde. Daarom introduceerde de ROG GameFirst, een functie die de verkeersstroom beheert op basis van uw behoeften. Naar online muziek luisteren, bestanden uploaden en downloaden en meedoen aan Internet chats blijft daarmee mogelijk zonder dat het ten koste gaat van de lage pingtijden die nodig zijn om met tegenstanders af te rekenen..

  iROG

  Intelligente meervoudige controle bij de hand
  De iROG is een speciale IC die diverse ROG-specifieke functies mogelijk maakt die gebruikers in elk stadium volledige controle geven over het moederbord! Dit ontwerp zorgt ervoor dat geavanceerde gebruikerscontrole en -beheer puur op hardwareniveau worden afgewerkt. Voor PC-liefhebbers verbetert iROG het plezier tijdens het overklokken enorm en biedt het extra controle en efficiency bij systeemonderhoud en -beheer.

  MemOK!

  Elk geheugen is helemaal OK!
  Geheugencompatibiliteit is een van de belangrijkste aandachtspunten bij computer upgrades. Geen zorgen, want MemOK! is de snelste geheugenopstartoplossing van dit moment. Dit bijzondere geheugenhulpmiddel heeft niets meer nodig dan een druk op de knop om geheugenproblemen op te lossen en uw systeem binnen no time weer aan de praat te krijgen. De technologie is in staat 'failsafe' instellingen te bepalen die het succesvol opstarten van het systeem dramatisch kunnen verbeteren.

  ProbeIt

  Direct aan de slag met hardwaregebaseerd overklokken
  ProbeIt haalt het giswerk uit het opsporen van de meetpunten op het moederbord, door deze duidelijk te identificeren in de vorm van 5 sets detectiepunten. Zo weet u exact waar u snelle en toch nauwkeurige metingen kunt verkrijgen met behulp van een multitester.


  COP EX

  Maximaal overklokken vol vertrouwen, met doorbrandbescherming voor chipsets en GPU!
  COP EX laat overklokkers chipsetvoltages verhogen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over oververhitting. Het kan tevens worden gebruikt voor het in de gaten houden en redden van een oververhitte GPU. COP EX zorgt voor meer vrijheid en minder beperkingen, voor het bereiken van maximale prestaties. .

  GameFirst

  De snelheid die je nodig hebt
  Lage Internetlatentie zorgt voor meer succesvolle frags en minder hits aan eigen zijde. Daarom introduceerde de ROG GameFirst, een functie die de verkeersstroom beheert op basis van uw behoeften. Naar online muziek luisteren, bestanden uploaden en downloaden en meedoen aan Internet chats blijft daarmee mogelijk zonder dat het ten koste gaat van de lage pingtijden die nodig zijn om met tegenstanders af te rekenen.

  Speeding HDD

  Wait less. Play more!
  Double your hard disk drive performance easily and affordably with Speeding HDD, a remarkable ROG feature that utilizes a dual channel design to enhance HDD transfer rates. Wait less, play more!  CPU Level Up

  Een simpele klik voor een instant upgrade
  Ooit gewenst dat u een duurdere CPU had? Upgrade uw CPU zonder extra kosten met ROG´s CPU Level Up! Kies eenvoudigweg de processor waar u naar wilde overklokken, en het moederbord doet de rest!
  Zie de nieuwe CPU-snelheid en profiteer ogenblikkelijk van die prestaties. Overklokken was nog nooit zo eenvoudig.


  Extreme Tweaker

  Eén-stops werkplaats voor tuning prestaties
  Extreme Tweaker is de één-stops werkplaats voor het afstemmen van uw systeem voor optimale prestaties. Of u nu op zoek bent naar frequentieaanpassing, over-voltage opties, of geheugen timing instellingen, alles is aanwezig!
  Voltiminder LED

  Vriendelijke herinnering voor Voltage Instellingen
  Tijdens het najagen van extreme prestaties zijn over-voltage aanpassingen broodnodig maar riskant. De als de "rode zone" van een toerenteller werkende Voltiminder LED toont de voltagestatus voor CPU, PCH en Geheugen op een intuïtieve, kleurgecodeerde manier. De Voltiminder LED maakt snelle voltagecontrole mogelijk voor overklokkers.

  Loadline Calibratie

  Optimale voedingsimpuls voor extreem overklokken CPU!
  Het handhaven van voldoende voltageondersteuning voor de CPU is van kritiek belang tijdens het overklokken. Loadline Calibratie garandeert een stabiel en optimaal CPU-voltage tijdens zware belasting. Dit helpt overklokkers de ultieme overklokmogelijkheden en benchmark scores van het moederbord te behalen.

  Geluid met Helderheid

  SupremeFX X-Fi

  Luister in Absolute HD
  Speel in extreme fidelity!
  SupremeFX X-Fi levert gamers van de ROG een uitstekende High-Definition audio-ervaring. De SupremeFX X-Fi is voorzien van unieke audio-innovaties zodat gamers tijdens het spelen vijanden kunnen horen aankomen in 3D-omgevingen. SupremeFX II biedt gamers tevens een speciaal hulpmiddel om menselijke stemmen in spellen te benadrukken, en helpt zo dialogen duidelijker en beter verstaanbaar te maken.

  Noise Filter

  Verwijder achtergrondgeluid tijdens opnemen
  Deze functie detecteert herhaaldelijke en stationaire geluiden zoals computerventilatoren, airconditioners en andere achtergrondgeluiden en verwijdert deze tijdens het opnemen uit de binnenkomende audiostream.

  ROG EZ DIY Kenmerken

  On-board Schakelaar

  Geen pinnen meer kortsluiten of jumpers verplaatsen
  Met een eenvoudige klik tijdens het overklokken, laat deze exclusieve on-board schakelaar gamers moeiteloos prestaties afstemmen zonder pinnen te hoeven kortsluiten of jumpers te verplaatsen!

  ASUS Q-Connector

  Sluit snel en nauwkeurig aan!
  De ASUS Q-Connector laat u kabels in één eenvoudige stap via één complete module aansluiten of verwijderen op het frontpaneel van de behuizing. Deze unieke adapter rekent af met het lastige inpluggen van één kabel tegelijk, zodat aansluiten voortaan snel en nauwkeurig gaat.

  Q-Fan Plus

  Geoptimaliseerde stilte en koeling voor meer apparaten!
  De Q-Fan functie detecteert automatisch de temperatuur en past de ventilatorsnelheid op basis hiervan aan om stille en efficiënte koeling te bereiken.
  .

  ASUS EPU Engine

  Energiebesparing op Systeemniveau
  De nieuwe ASUS EPU – 's werelds eerste energiebesparende engine, heeft een upgrade ondergaan naar een nieuwe zes-engine versie. Deze levert energiebesparing voor het totale systeem door de huidige PC-belasting te detecteren en de voeding op intelligente wijze in real-time aan te passen. Met auto-fase schakeling voor componenten (waaronder de CPU, VGA-kaart, geheugen, chipset, drives en CPU koeling/systeemventilatoren), levert de EPU automatisch het meest geschikte stroomverbruik via intelligente acceleratie en overklokken – en helpt zo energie en geld te besparen.

  Rich Software Bundled

  Kaspersky® Anti-Virus

  De beste bescherming tegen virussen en spyware
  Kaspersky® Anti-Virus Personal biedt eersteklas antivirus bescherming voor individuele gebruikers en thuiskantoren. Het product is gebaseerd op geavanceerde antivirustechnologieën en bevat de Kaspersky® Anti-Virus engine, vermaard om zijn detectiewaarden die tot de beste van de industrie behoren.