P5B-VM

  P5B-VM

  Adjust Speed as You Wish

  - Intel LGA775 Platform
  - Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Duo Gereed
  - Intel® Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D Gereed
  - Intel® G965 / ICH8
  - Intel® GMA X3000, Intel® Clear Video Technology
  - Dual-channel DDR2 800/667/533
  - ESATA en IEEE 1394 Ondersteuning
  - AI Gear / AI Nap / ASUS Advanced Q-Fan
  Extreme Prestaties! Minimaal Geluid! Maximale Stroombesparing!


  Het P5B-VM moederbord profiteert van unieke ASUS AI Lifestyle functies - ASUS Quiet Thermal Solution, ASUS EZ DIY en ASUS Crystal Sound. Met geïntegreerde grafische engine van Intel® Graphics Media Accelerator X3000, levert dit moederbord baanbrekende verbeteringen in 3D-, 2D- en videomogelijkheden. Dankzij de Intel® Clear Video Technology, biedt de P5B-VM een alles-in-één totaaloplossing met High-Definition video, scherpe beelden en nauwkeurige kleurcontrole.

  AI Lifestylestyle Serie
  De AI Lifestyle-serie moederborden brengen lifestyle en persoonlijk computergebruik samen. Ze bieden betere systeemprestaties zodat u kunt genieten van grafisch-intensieve spellen en applicaties. De baanbrekende audiomogelijkheden verbeteren de kwaliteit van het geluidsignaal op dramatische wijze. Het doordachte ontwerp maakt eenvoudige systeem set-up mogelijk. Om een stille omgeving te creëren zijn verschillende nieuwe en verbeterde innovaties toegevoegd ter verlaging van geluidsniveau en temperatuur. Verander uw manier van leven niet voor een computer. Laat de ASUS Lifestyle-serie in plaats daarvan de kwaliteit van uw leven verbeteren.

  CPU, Chipset en Graphics kenmerken

  LGA775 Intel® Quad-core Processor Gereed
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Quad-core processoren in LGA775-uitvoering.
  Uitstekend voor multi-tasking, multimedia en spelliefhebbers dankzij 1066/800 MHz FSB.
  Intel® Quad-core is een van de krachtigste CPU's ter wereld.


  LGA775 Intel® Core™2 Processor Gereed
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Core™2-processoren in LGA775-uitvoering. Dankzij nieuwe Intel® Core™ microarchitectuur technologie en 1066/800MHz FSB, is de Intel® Core™2 processor een van de krachtigste en energiezuinigste CPU’s ter wereld.

  Intel G965 Chipset
  De Intel® P965 Express-chipset is de nieuwste chipset ontwikkeld voor ondersteuning van maximaal 8GB dual-channel DDR2 800/667/533 architectuur, 1066/800 FSB (Front Side Bus), PCI Express x16 graphics en multi-core CPU. Het bevat in het bijzonder Intel® Fast Memory Access Technologie die het gebruik van beschikbare geheugenbandbreedte op aanzienlijke wijze optimaliseert en de latentie van de geheugentoegang reduceert.

  Geheugen kenmerken

  Dual-Channel DDR2 800

  DDR2 is de volgende-generatie geheugentechnologie die het huidige DDR gaat vervangen. Met een topsnelheid van 800MHz, biedt DDR2-geheugen fantastische prestaties voor 3D-graphics en andere geheugenintensieve applicaties.

  ASUS Quiet Thermal Solution

  AI Gear

  Optimaliseer prestaties en stilte naar eigen behoefte!
  Om een balans te vinden tussen zowel systeemprestaties als stilte, laat AI Gear gebruikers kiezen uit profielen voor het instellen van CPU-frequentie en vCore-voltage, zo systeemgeluid en stroomverbruik minimaliserend. Gebruikers kunnen de modus in real-time wijzigen vanuit het besturingssysteem op basis van hun behoeften.


  AI Nap
  Minimaliseer geluid en stroomverbruik indien tijdelijk afwezig!
  Dankzij AI Nap kunnen gebruikers hun PC’s onmiddellijk in slaapstand brengen zonder taken te beëindigen. Het systeem blijft werken op minimaal vermogen en geluidsniveau terwijl de gebruiker tijdelijk afwezig is. Bestanden worden terwijl u slaapt gedownload en applicaties gedraaid in de stilste toestand. Klik eenvoudigweg op toetsenbord of muis om het systeem snel binnen enkele seconden te wekken
  .
  ASUS Advanced Q-Fan
  Gelijkmatigere en stillere ventilatorcontrole
  Stabiliseer systeemtemperatuur via geavanceerde stille ventilatorcontrole.
  De ASUS Advanced Q-Fan technologie op de P5B-V Serie wordt aangedreven door Intel Quiet System Technology en maakt het veranderen van de ventilatorsnelheid gelijkmatiger. Dit is beter voor het ventilatorgebruik, en reduceert het door het abrupte versnellen van ventilatoren veroorzaakte geluid op efficiënte wijze. Bovendien zorgt Advanced Q-Fan voor betere controle over een systeemomgeving met constante temperatuur.  ASUS EZ DIY


  Q-Connector

  Maakt aansluiten snel en nauwkeurig!
  De ASUS Q-Connector zorgt dat u kabels van het frontpaneel van de behuizing in één eenvoudige stap via één complete module kunt aansluiten of verwijderen. Deze unieke adapter rekent af met het lastige inpluggen van één kabel tegelijk, zodat aansluiten voortaan snel en nauwkeurig gaat
  .

  CrashFree BIOS 3

  Herstel eenvoudig beschadigde BIOS-gegevens vanaf USB flash disk
  De ASUS CrashFree BIOS 3 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk die het BIOS-bestand bevat. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van het aanschaffen van een vervangende BIOS-chip
  .

  EZ Flash 2
  Update BIOS eenvoudig vanaf een USB flash disk alvorens besturingssysteem te starten
  EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Start dit hulpprogramma eenvoudigweg om het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken.


  MyLogo2
  Personaliseer uw systeem via aanpasbaar opstartlogo
  U kunt uw favoriete foto converteren naar een 256-kleuren opstartlogo voor een kleurrijkere, levendigere afbeelding op uw scherm
  .

  ASUS Overklok Hulpprogramma’s
  C.P.R. (CPU Parameter Recall)
  Indien het systeem hangt vanwege een overklokfout, hoeft de behuizing niet te worden geopend om de CMOS-gegevens te wissen. Herstart simpelweg het systeem, waarna het BIOS de voorgaande instellingen toont zodat gebruikers de CPU-instellingen weer kunnen aanpassen.


  ASUS Crystal Sound
  Noise Filter
  Verwijder achtergrondgeluid tijdens opnemen
  Deze optie detecteert herhaaldelijke en stationaire geluiden zoals computerventilatoren, airconditioners en andere achtergrondgeluiden en verwijdert deze vervolgens uit de binnenkomende audiostream tijdens het opnemen.
  Interface Opties
  SATA on the Go
  Dit moederbord ondersteunt de volgende-generatie harde schijven gebaseerd op de Seriële ATA (SATA) 3Gb/s opslagspecificatie, en levert daarmee verbeterde schaalbaarheid en verdubbelde busbandbreedte voor hoge-snelheid gegevensherstel en -opslag. De aan de achterzijde I/O geplaatste externe SATA-poort biedt intelligente set-up en hot-plug functies. Maak eenvoudig back-ups van foto’s, video’s en andere entertainmentbestanden op externe apparaten.
  IEEE 1394a interface
  De IEEE 1394a-interface biedt een hoge-snelheid digitale interface voor audio/video-apparatuur zoals digitale televisie, digitale video camcorders, opslagrandapparatuur & andere draagbare PC-apparaten.
  High Definition Audio
  Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC! De on-board 8-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192 KHz/24-bit audio-output mogelijk, inclusief jack-sensing optie, retasking-functies en multistreaming-technologie die gelijktijdig verschillende audiostreams naar verschillende bestemmingen verstuurt. U kunt nu via de koptelefoon praten met partners tijdens het spelen van multi-channel netwerkspellen. Alles vindt plaats op één computer.

  RoHS

  GreenASUS
  Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie's ‘Restriction on the use of Hazardous Substances' (RoHS). Dit komt overeen met ASUS' visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.