P5KPL/1600

  P5KPL/1600

  CrossFire X gereed, levert top spelervaring.

 • Intel LGA775 Platform
 • Intel G31/ICH7 Chipset
 • FSB 1600(O.C.)/1333/1066/800
 • DDR2 1066(O.C.)/800/667
 • 2 PCI Express x16 slots, support CFX
 • 4x SATA 3Gb/s
 • V1708B 8-CH HD audio
 • AI Net2, Mylogo2, EZ Flash2 & Crashfree BIOS3
  • Product Image
   LGA775 Intel® 45nm Processor Gereed
   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel 45nm CPU die nieuwe microarchitectuur eigenschappen introduceert voor betere prestaties op een bepaalde frequentie, tot 50% grotere L2-caches, en uitgebreide energiebeheermogelijkheden voor nieuwe energie-efficiëntie niveaus.


   LGA775 Intel® Core™2 Processor

   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Core™2 processoren in LGA775-uitvoering. Met nieuwe Intel® Core™ microarchitectuurtechnologie en 1600(overklok)/1333/1066/800MHz FSB, is de Intel® Core™2 processor een van de krachtigste en energiezuinige CPU’s ter wereld.

   Dual-Channel DDR2 1066(O.C.)
   DDR2 1066 (overklok) geheugen biedt fantastische prestaties voor 3D graphics en andere geheugenintensieve applicaties op volgende generatie geheugentechnologie.

   PCI Express Architectuur

   PCI Express is de nieuwste I/O-interconnecttechnologie die het bestaande PCI zal vervangen. Met een 4 keer zo hoge busbandbreedte als de AGP 8X-interface, presteert de PCI Express x16-bus veel beter dan AGP 8X in applicaties zoals 3D-spellen. PCI Express x1 en x4 presteren dankzij de buitengewoon hoge bandbreedte tevens beter dan de PCI-interface. De hoge-snelheid PCI Express-interface creëert nieuwe gebruiksmogelijkheden op desktop PC’s.   ATI CrossFire X Technologie
   AMD's CrossFire verbetert de beeldkwaliteit samen met de rendering snelheid, en maakt daarmee een eind aan de noodzaak om de schermresoluties te verlagen om de gewenste hoge beeldkwaliteit te behalen. CrossFire schiet in de roos via de hogere anti-aliasing, anisotropische filtering, shading en texture instellingen waar u om vraagt. Pas uw schermconfiguraties aan, experimenteer met uw geavanceerde 3D-instellingen en controleer het effect via een in real-time 3D-gerenderde preview binnen AMD's Catalyst™ Control Center en bestuur zo uw CrossFire-systeem.


   SATA 3Gb/s
   Seriële ATA 3,0Gb/s is de volgende generatie ATA-specificatie die schaalbare prestaties biedt voor vandaag en morgen. Met een gegevensoverdrachtsnelheid tot 300MB/s is Seriële ATA II sneller dan de huidige Parallelle ATA, terwijl toch 100% software compatibiliteit wordt geboden.


   High Definition Audio

   Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC! De on-board 8-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit audio-output mogelijk, inclusief automatische jack-detectie functie.   S/PDIF-out on Back I/O Poort
   Dit moederbord biedt gemakkelijke connectiviteit naar externe thuisbios-audiosystemen via een optische of coax S/PDIF-out aansluiting (SONY-PHILIPS Digital Interface). Dit maakt digitale audio-overdracht mogelijk zonder conversie naar analoog formaat, met behoud van de beste signaalkwaliteit.

   ASUS Express Gate

   Surf op het Internet met 5-seconden opstarttijd zonder Windows te starten
   Met een snelle opstartsnelheid van slechts 5 seconden, biedt de ASUS Express Gate een optionele Linux-besturingssysteem boot-up die u laat profiteren van onmiddellijke toegang tot vaak gebruikte functies zoals Internettoegang, VoIP en Web e-mail, zonder het besturingssysteem te starten.

   * Daadwerkelijke opstarttijd is afhankelijk van hardwareconfiguraties en productmodellen


   ASUS AI NET2
   Diagnosticeer LAN-verbinding vóór start besturingssysteem! Netwerkproblemen worden vaak veroorzaakt door een slechte kabelverbinding. AI NET2 detecteert op afstand een kabelverbinding zodra u het systeem aanzet, en rapporteert eventuele defecte verbindingen terug tot op 100 meter met een nauwkeurigheid van 1 meter.

   Gigabit Lan

   Met de Intel CSA-gebaseerde Gigabit LAN-controller, kunnen netwerkgegevens op een veel hogere snelheid worden overgebracht met lagere latentie. Deze nieuwe interface zorgt voor efficiëntere prestaties voor netwerktaken, en behaalt bi-directionele Gigabit snelheden.

   ASUS Q-Fan
   ASUS Q-Fan technologie past op intelligente wijze de CPU-ventilatorsnelheden aan op basis van de systeembelasting en garandeert zo stille, koele en efficiënte werking

   C.P.R.(CPU Parameter Recall)
   Indien het systeem hangt vanwege een overklokfout, hoeft de behuizing niet te worden geopend om de CMOS-gegevens te wissen. Herstart simpelweg het systeem, waarna het BIOS de voorgaande instellingen toont zodat gebruikers de CPU-instellingen weer kunnen aanpassen.

   EZ Flash2
   Update BIOS eenvoudig vanaf USB flash disk alvorens besturingssysteem te starten
   EZ Flash is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Druk eenvoudigweg op de voorgeprogrammeerde sneltoets om deze tool te starten en het BIOS te updaten vanaf een floppy disk, voordat u het besturingssysteem start.   CrashFree BIOS 3
   Herstel eenvoudig beschadigde BIOS-gegevens vanaf USB flash disk
   ASUS CrashFree BIOS 3 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk die het BIOS-bestand bevat. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van de aanschaf van een vervangende BIOS-chip.


   MyLogo2

   Personaliseer uw systeem via aanpasbaar opstartlogo
   U kunt uw favoriete foto converteren naar een 256-kleuren opstartlogo voor een kleurrijkere en levendigere afbeelding op uw scherm.   Compliantie met de RoHS Richtlijn
   Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit is in lijn met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.