P5KPL-C

  P5KPL-C

  High valued performances with 1066 memory support

  - Intel LGA775 Platform
  - 45nm CPU Gereed
  - Intel G31/ICH7 Chipset
  - FSB 800/1066/1333
  - Dual-Channel DDR2 1066(O.C*)/800/667
  - PCI Express x16
  - PCIe Gb Lan
  - 4x SATA 3Gb/s
  - 6 CH HD audio
  - EZ Flash2 & Crashfree BIOS3

  Product Image
  Intel® Quad Core Processor Gereed
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Quad-core processoren in LGA775-uitvoering. Het is dankzij 1066/800MHz FSB uitstekend geschikt voor multi-tasking, multimedia en spelliefhebbers. De Intel® Quad-core is een van de krachtigste CPU’s ter wereld


  LGA775 Intel® Core™2 Processor
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Core™2-processoren in LGA775-uitvoering. Dankzij nieuwe Intel® Core™ microarchitectuur technologie en 1066/800MHz FSB, is de Intel® Core™2 processor een van de krachtigste en energiezuinigste CPU’s ter wereld  64-bit CPU ondersteuning
  64-bit computergebruik, de volgende-generatie technologie die de huidige 32-bit architectuur gaat vervangen, levert geavanceerde systeemprestaties, snellere geheugentoegang en verbeterde productiviteit. Dit moederbord biedt uitstekende compatibiliteit en flexibiliteit door zowel 64-bit als 32-bit architecturen te ondersteunen.


  Dual-Channel DDR2 1066

  Om topprestaties te realiseren, hebben ASUS-technici met succes het ware potentieel van DDR2-geheugen ontsloten. Terwijl de CPU draait onder FSB1066/1333, biedt ASUS´ exclusieve technologie de keus van DDR2 1066 (overklok*)

  - en levert zo fantastische prestaties voor 3D graphics en andere geheugenintensieve applicaties.


  * Geheugen overklok 1066:
  Vanwege beperkingen aan de chipsets, wordt de daadwerkelijk werkzame frequentie beperkt door de FSB.
  1. Wanneer de CPU op FSB 800MHz draait, werkt het 1066MHz DDR2 geheugen volgens standaardinstelling op 800MHz.
  2. Wanneer de CPU op FSB 1066MHz draait, werkt het 1066MHz DDR2 geheugen volgens standaardinstelling op 800MHz. U kunt de frequentie in het BIOS op 1066MHz zetten.
  3. Wanneer de CPU op FSB 1333MHz draait, werkt het 1066MHz DDR2 geheugen volgens standaardinstelling op 800MHz. U kunt de frequentie in het BIOS op 1000MHz zetten
  .

  PCI Express Architectuur
  PCI Express is de nieuwste I/O-interconnecttechnologie die het bestaande PCI zal vervangen. Met een 4 keer zo hoge busbandbreedte als de AGP 8X-interface, presteert de PCI Express x16-bus veel beter dan AGP 8X in applicaties zoals 3D-spellen. PCI Express x1 en x4 presteren dankzij de buitengewoon hoge bandbreedte tevens beter dan de PCI-interface. De hoge-snelheid PCI Express-interface creëert nieuwe gebruiksmogelijkheden op desktop PC’s, zoals Gigabit LAN, 1394b en hoge-snelheid RAID-systemen.


  High Definition Audio
  Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC! De on-board 6-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit audio-output mogelijk, inclusief automatische jack-detectie functie.


  SATA 3Gb/s
  Seriële ATA 3Gb/s is de volgende generatie ATA-specificatie die schaalbare prestaties biedt voor vandaag en morgen. Met een gegevensoverdrachtsnelheid tot 300MB/s is Seriële ATA II sneller dan de huidige Parallelle ATA, terwijl toch 100% software compatibiliteit wordt geboden.


  Gigabit Lan
  Deze mogelijkheid garandeert snelle gegevensoverdracht van WAN naar LAN zonder enige toegevoegde arbitratie of latentie.


  Ventilatorloos ontwerp
  De heat sinks en de strategische board lay-out zijn op maat gemaakt om warmte op de meest efficiënte wijze en zonder geluid af te voeren.


  ASUS Q-Fan
  ASUS Q-Fan technologie past op intelligente wijze de CPU-ventilatorsnelheden aan op basis van de systeembelasting en garandeert zo stille, koele en efficiënte werking.

  Max. 8 USB 2.0 poorten
  USB 2.0 is de nieuwste connectiviteitsstandaard voor de volgende generatie componenten en randapparaten. Achterwaarts compatibel met huidige USB 1.1-randapparatuur, levert USB 2.0 met 480 MB/s tot 40 keer hogere overdrachtssnelheden, voor eenvoudige connectiviteit en ultrasnelle gegevensoverdracht.


  C.P.R.(CPU Parameter Recall)
  Indien het systeem hangt vanwege een overklokfout, hoeft de behuizing niet te worden geopend om de CMOS-gegevens te wissen. Herstart simpelweg het systeem, waarna het BIOS de voorgaande instellingen toont zodat gebruikers de CPU-instellingen weer kunnen aanpassen.


  EZ Flash2
  Simply update BIOS from a USB flash disk before entering the OS
  EZ Flash is a user-friendly BIOS update utility. Simply press the pre-defined hotkey to launch this tool and update BIOS from a floppy disk before entering the OS.


  CrashFree BIOS 3
  Simply restore corrupted BIOS data from USB flash disk
  The ASUS CrashFree BIOS 3 allows users to restore corrupted BIOS data from a USB flash disk containing the BIOS file. This utility saves users the cost and hassle of buying a replacement BIOS chip.


  MyLogo2
  Personalize your system with customizable boot logo
  You can convert your favorite photo into a 256-color boot logo for a more colorful and vivid image on your screen.


  Green ASUS
  Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit is in lijn met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.