P5K-V

  P5K-V

  ASUS Super Memspeed Technologie Verbetert Geheugensnelheid met 75%

  - Ondersteuning Intel® volgende-generatie 45nm Multi-core CPU
  - Intel LGA775-platform
  - Intel® G33-chipset
  - Dual-channel DDR2 1066/800/667MHz
  - Heat-pipe
  - 2 x 1394
  - 12 x USB 2.0
  - Alle Hoogwaardige Geleidende Polymeer Condensatoren
  Product Image

  ASUS Super Memspeed Technologie Verbetert Geheugensnelheid met 75%  LGA775 Intel® 45nm Processor Gereed
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel 45nm CPU die nieuwe microarchitectuur eigenschappen introduceert voor betere prestaties op een bepaalde frequentie, tot 50% grotere L2-caches, en uitgebreide energiebeheermogelijkheden voor nieuwe energie-efficiëntie niveaus.


  LGA775 Intel® Core™2 Processor Gereed
  This motherboard supports the latest Intel® Core™2 processors in LGA775 Dit moederbord ondersteunt de nieuwst Intel® Core™2 processoren in LGA775-uitvoering. Het ondersteunt tevens Intel® volgende-generatie 45nm Multi-Core CPU´s. Dankzij nieuwe Intel® Core™ microarchitectuurtechnologie en 1333/1066/800MHz FSB, is de Intel® Core™2 processor een van de krachtigste en energiezuinigste CPU´s ter wereld.
  Intel® G33 Chipset
  De Intel® G33 Express-chipset verbetert de gaming- en multimediabeleving via de geïntegreerde grafische engine, de Intel® Graphics Media Accelerator 3100. Het ondersteunt 1333 MHz FSB (Front Side Bus) en levert baanbrekende verbeteringen in 3D- en 2D-graphics en videomogelijkheden. De geïntegreerde chipset voldoet aan de veranderende weergavebehoeften van visueel rijke applicaties en is voorzien van Intel® Clear Video Technologie - dat razendsnelle nieuwe standaarden neerzet in High-Definition video, scherpe beelden en nauwkeurige kleurcontrole.


  Native DDR2 1066 Ondersteuning
  Om topprestaties te realiseren, hebben ASUS-technici met succes het ware potentieel van DDR2-geheugen ontsloten. In DDR2 1066-modus biedt ASUS´ exclusieve technologie de optie van FSB 1333 – wat fantastische prestaties biedt voor 3D graphics en andere geheugenintensieve applicaties.

  ASUS Super Memspeed Technologie
  Overtref Grenzen via Eenvoudig Automatisch Overklokken
  Om topprestaties te realiseren, is ASUS er in geslaagd om de huidige FSB en DRAM ratioverhoudingen te doorbreken door gebruik te maken van Super Memspeed Technologie – de nieuwste technologie die nog exactere overklokopties biedt om zo het ware potentieel van DDR2-geheugen te ontsluiten. Native DDR2 1066 maximaliseert systeemprestaties door af te rekenen met het knelpunt bij het overklokken van zowel de CPU als het geheugen – en biedt zo fantastische prestaties voor 3D graphics en andere geheugenintensieve applicaties
  .

  ATI CrossFire Technologie
  ATI’s CrossFire verbetert de beeldkwaliteit samen met de rendering snelheid, en maakt daarmee een eind aan de noodzaak om de schermresoluties te verlagen om de gewenste hoge beeldkwaliteit te behalen. CrossFire schiet in de roos via de hogere anti-aliasing, anisotropische filtering, shading en texture instellingen waar u om vraagt. Pas uw schermconfiguraties aan, experimenteer met uw geavanceerde 3D-instellingen en controleer het effect via een in real-time 3D-gerenderde preview binnen ATI´s Catalyst™ Control Center en bestuur zo uw CrossFire-systeem.

  Bespaar 50% CPU-vermogen - AI Gear 2
  Energiebesparing voor Milieuvriendelijk Computergebruik
  AI Gear2 laat gebruikers profielen kiezen om de CPU-frequentie en het vCore-voltage aan te passen en zo het systeemgeluid en stroomverbruik te minimaliseren. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld de modus in real-time in het besturingssysteem veranderen naar maximale stroombesparende modus en tot 50% energie besparen voor de CPU tijdens het gebruik van tekstverwerkingsapplicaties.


  Ventilatorloos Ontwerp – Heat-pipe
  Nul procent storing
  Ondersteuning side-flow ventilator of passieve koeling

  Het Heat Pipe-ontwerp leidt de door de chipsets gegenereerde warmte op effectieve wijze naar de heatsink bij de I/O-poorten aan de achterzijde, waar het kan worden afgevoerd via de bestaande luchtstroom van de CPU-ventilator of de meegeleverde optionele ventilator. Doelstelling van het innovatieve heat pipe-ontwerp op dit moederbord is dat het baanbrekende ventilatorloze ontwerp geen last heeft van levensduurproblemen, zoals een chipset-ventilator wel heeft. Bovendien biedt het gebruikers opties om een side-flow ventilator of een passieve koeling te installeren. Het Heat Pipe-ontwerp is de betrouwbaarste ventilatorloze thermische oplossing van dit moment
  .

  Q-Fan 2
  Past ventilatorsnelheden van zowel CPU als behuizing aan op basis van systeembelasting
  ASUS Q-Fan2-technologie past op intelligente wijze de ventilatorsnelheden van zowel CPU als behuizing aan de systeembelasting aan en zorgt zo voor stille, koele en efficiënte werking.


  AI Slot Detector
  Assisteert bij Juiste Installatie van PCIe/PCI-apparaten
  Wanneer PCIe/PCI-apparaten worden geïnstalleerd, kunnen gebruikers eenvoudigweg de voedingskabel inpluggen en zien of deze apparaten met succes zijn geïnstalleerd. Zonder zelfs de PC aan te zetten of het besturingssysteem te starten, bieden ASUS´ innovatieve on-board LED’s een efficiënte manier om de juiste wijze te identificeren voor de PC set-up.


  SATA on the Go
  Dit moederbord ondersteunt de volgende-generatie harde schijven gebaseerd op de Seriële ATA (SATA) 3Gb/s opslagspecificatie, en levert daarmee verbeterde schaalbaarheid en verdubbelde busbandbreedte voor hoge-snelheid gegevensherstel en -opslag. De aan de achterzijde I/O geplaatste externe SATA-poort biedt intelligente set-up en hot-plug functies. Maak eenvoudig back-ups van foto’s, video’s en andere entertainmentbestanden op externe apparaten.

  IEEE 1394a interface
  De IEEE 1394a-interface biedt een hoge-snelheid digitale interface voor audio/video-apparatuur zoals digitale televisie, digitale video camcorders, opslagrandapparatuur & andere draagbare PC-apparaten.

  High Definition Audio
  Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC! De on-board 8-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192 KHz/24-bit audio-output mogelijk, inclusief jack-sensing optie, retasking-functies en multistreaming-technologie die gelijktijdig verschillende audiostreams naar verschillende bestemmingen verstuurt. U kunt nu via de koptelefoon praten met partners tijdens het spelen van multi-channel netwerkspellen. Dit alles vindt plaats op één computer.

  AI Nap
  Minimaliseer geluid en stroomverbruik bij tijdelijke afwezigheid
  Dankzij AI Nap kunnen gebruikers hun PC’s onmiddellijk in slaapstand brengen zonder taken te beëindigen. Het systeem blijft werken op minimaal vermogen en geluidsniveau terwijl de gebruiker tijdelijk afwezig is. Blijft terwijl u slaapt bestanden downloaden of applicaties draaien in de stilste staat. Klik eenvoudigweg op toetsenbord of muis om het systeem snel binnen enkele seconden te wekken
  .

  Q-Connector
  Maak sneller en nauwkeuriger verbinding!
  De ASUS Q-Connector zorgt dat u kabels in één eenvoudige stap via één complete module kunt aansluiten of verwijderen op het frontpaneel van de behuizing. Deze unieke adapter rekent af met het lastige inpluggen van één kabel tegelijk, zodat aansluiten voortaan snel en nauwkeurig gaat.


  O.C. Profile
  Gemakkelijk meerdere BIOS-instellingen opslaan of laden
  Vrijelijk favoriete overklokinstellingen delen en distribueren

  Het moederbord is uitgerust met ASUS O.C. Profile, dat gebruikers op gemakkelijke wijze meerdere BIOS-instellingen laat opslaan of laden. De BIOS-instellingen kunnen worden opgeslagen in de CMOS of in een apart bestand, zodat gebruikers de vrijheid hebben om hun favoriete overklokinstellingen te delen en te distribueren
  .

  CrashFree BIOS 3
  Herstel eenvoudig beschadigde BIOS-gegevens vanaf USB flash disk
  ASUS CrashFree BIOS 3 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk die het BIOS-bestand bevat. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van de aanschaf van een vervangende BIOS-chip.


  EZ Flash 2
  Update BIOS eenvoudig vanaf USB flash disk alvorens besturingssysteem te starten
  EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Start deze tool eenvoudigweg om het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken.


  AI NOS™

  Verbeter prestaties wanneer u dit het meest nodig hebt!
  Applicaties zoals 3D-spellen en videobewerking vergen een enorme hoeveelheid systeembronnen.

  Injecteer wat extra "brandstof" in uw CPU! De gepatenteerde AI NOS™ (Non-delay Overclocking System) technologie detecteert op intelligente wijze de systeembelasting en verbetert automatisch de prestaties voor de meest veeleisende taken. In tegenstelling tot andere dynamische overkloktechnieken reageert AI NOS™ veel sneller en bevredigt zo uw oneindige behoefte aan snelheid
  .

  Precision Tweaker

  Bereik maximale systeemprestaties!
  Dit biedt manieren om de systeemprestaties centimeter-voor-centimeter en stap-voor-stap te verbeteren om zo maximale prestaties te behalen! Alles draait hier om het meeste uit uw machine halen en trots te zijn op uw maatwerkcomputer.

  vDIMM

  Bepaal zelf hoeveel stroom naar de geheugenmodules gaat. De P5B-Plus geeft u 13-staps voltagecontrole naar de DIMM.

  vCore

  – Ontdek "exact" hoeveel stroom uw CPU nodig heeft. Stem fijnmazig af in stappen van 0,0125 volt tegelijk!

  SFS (Stepless Frequency Selection) zorgt voor:

  - FSB-tuning van 200MHz tot 800MHz in stappen van 1MHz

  - Geheugen-tuning van 667MHz tot 1333MHz in stappen van 1MHz
  - PCI Express-frequentie tuning van 100MHz tot 150MHz in stappen van 1MHz


  C.P.R. (CPU Parameter Recall)
  Bescherm uw BIOS-gegevens tijdens overklokken.
  Indien het systeem hangt vanwege een overklokfout, hoeft de behuizing niet te worden geopend om de CMOS-gegevens te wissen. Herstart simpelweg het systeem, waarna het BIOS de voorgaande instellingen toont zodat gebruikers de CPU-instellingen weer kunnen aanpassen
  .

  MyLogo 3
  Personalize your system with customizable boot logo
  ASUS MyLogo3 is de nieuwe in het moederbord aanwezige optie waarmee u uw systeem personaliseert en stijl toevoegt via aan te passen, geanimeerde opstartlogo’s.


  Noise Filter
  Eliminate background noise while recording
  This feature detects repetitive and stationary noises like computer fans, air conditioners, and other background noises then eliminates it in the incoming audio stream while recording
  .
  MyLogo2
  Verwijder achtergrondgeluid tijdens opnemen
  Deze functie detecteert herhaaldelijke en stationaire geluiden zoals computerventilatoren, airconditioners en andere achtergrondgeluiden en verwijdert deze vervolgens uit de binnenkomende audiostream tijdens het opnemen
  .

  S/PDIF-out op Back I/O achterzijde
  Dit moederbord biedt gemakkelijke connectiviteit naar externe thuisbios-audiosystemen via coax en optische S/PDIF-out aansluitingen (SONY-PHILIPS Digital Interface). Dit maakt digitale audio-overdracht mogelijk zonder conversie naar analoog formaat, met behoud van de beste signaalkwaliteit.

  Gebruikt Uitsluitend 100% Hoge-kwaliteit Conductieve Polymeer Condensators!
  Dit moederbord gebruikt on-board uitsluitend hoge-kwaliteit conductieve polymeer condensatoren voor duurzaamheid, verlengde levensduur en verbeterde thermische capaciteit.

  ASUS twee-slots thermisch ontwerp (ASUS-exclusief)
  ASUS exclusieve twee-slots thermische ontwerp
  ASUS’ twee-slots thermische ontwerp biedt een betere luchtstroom en lagere VGA-kaart temperatuur dan de één-slots ontwerpen van andere merken, wat tevens zorgt voor betere systeemstabiliteit en een langere levenscyclus van componenten
  .

  GreenASUS
  Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit is in lijn met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.