P5K PRO

  P5K PRO

  Deluxe-serie functies, middenklasse prijs!

  - Intel® P35-chipset
  - Intel® Core™2 Quad / Core™2 Extreme / Core™2 Duo / Pentium® Extreme / Pentium® D / Pentium® 4 Processoren
  - ASUS EPU (Energy Processing Unit)
  - ASUS 3e Generatie 8-fasen Voedingsontwerp
  - Precision Tweaker 2
  - ASUS Q-Shield

  Product Image
  Deluxe-serie functies, middenklasse prijs!
  De P5K PRO is een Intel® P35 chipset-gebaseerd moederbord dat FSB 1333 en DDR2 1066 ondersteunt, en betere overklokprestaties combineert met fantastische energie efficiency. Uitgerust met de baanbrekende ASUS EPU en ASUS 3e Generatie 8-Fasen Voedingsontwerp, verslaat de P5K PRO andere concurrerende MB-oplossingen. Met verbeterde VRM efficiency, controleert de ASUS EPU de CPU-voeding digitaal en stemt deze af op zware of lichte belasting, terwijl ASUS 3e Generatie 8-Fasen Voedingsontwerp bij hogere temperaturen efficiëntere voeding en betere thermische prestaties garandeert vergeleken met concurrerende 6-fasen ontwerpen.

  LGA775 Intel® Core™2 Processor Gereed
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Core™2 processoren in LGA775-uitvoering. Tevens geschikt voor ondersteuning van Intels® volgende-generatie 45nm Multi-core CPU. Met nieuwe Intel® Core™ microarchitectuurtechnologie en 1333/1066/800MHz FSB, is de Intel® Core™2 processor een van de krachtigste en energiezuinige CPU’s ter wereld.


  Intel® P35 Chipset
  De Intel® P35 Express-chipset is de nieuwste chipset, ontwikkeld ter ondersteuning van de volgende-generatie 45nm CPU’s; en tot 8GB dual-channel DDR2 800/667MHz geheugenarchitectuur. Ondersteunt tevens 1333/1066/800 FSB (Front Side Bus), PCI Express x16 graphics en multi-core CPU’s.


  ASUS Super Memspeed Technologie
  De Grens voorbij via Eenvoudige Overklokopties
  De Grens voorbij via Eenvoudige Overklokopties. ASUS’ Super Memspeed Technologie houdt u één stap voor op de rest door huidige FSB en DRAM ratio verhoudingen te doorbreken met volledige ondersteuning van native DDR2 1066. Dankzij ondersteuning voor toekomstige geheugentrends is uw aanschafinvestering beschermd; en het is het beste podium voor overklokopties, vergeleken met andere technologieën die draaien op gereduceerde frequenties van DDR2 800, of die overklokken nodig hebben om DDR2 1066 te bereiken. Het is tevens de enige technologie die overklokken gemakkelijker en slim maakt – door betere compatibiliteit te bieden en de mogelijkheid te overklokken tot 1370MHz – een verbetering met tot wel 71% - wat fantastische prestaties oplevert voor 3D graphics en andere geheugenintensieve applicaties

  ASUS EPU
  Maakt Meest Energie Efficiënte Moederbord ter Wereld Mogelijk
  De ASUS EPU maakt gebruik van innovatieve technologie voor het digitaal monitoren en afstemmen van de CPU-voeding met verbeterde VR response bij zware of lichte belasting. Het biedt automatisch voeding voor hogere prestaties of verbetert de efficiency met 7% wanneer de PC applicaties op lage intensiteit draait. Samenwerkend met AI Gear 3, kan dit u helpen de best mogelijke voedingsefficiency te behalen, alsmede energiebesparingen tot 58,6% die bijdragen aan een beter milieu.

  ASUS 3e Generatie 8-Fasen Voedingsontwerp
  Langere Levensduur & Hogere Efficiency!
  Voedingsefficiency is erg belangrijk voor bedrijfstemperaturen, en ASUS´ 3e generatie 8-fasen VRM-ontwerp is met z’n 95% voedingsefficiency marktleider. Hoogwaardige voedingscomponenten zoals lage RDS (op) MOSFET’s voor minimaal schakelverlies & lagere temperaturen, ferriet-kern spoelen met lagere hysteresis verlies, en hoge-kwaliteit in Japan geproduceerde conductieve polymeer condensatoren garanderen samen langere levensduur van componenten en lager stroomverlies – aldus meer energie efficiency creërend.

  Precision Tweaker 2
  Superfijne Aanpassingen Om Gloednieuw Overklokrecord te Helpen Creëren!
  Stelt de gebruiker in staat het NB Voltage, FSB termination Voltage, CPU PLL Voltage en het DRAM Voltage aan te passen in stappen van 0,02v, voor fine-tuning van voltages en het bereiken van de meest nauwkeurige instellingen voor de ultieme maatwerk overklokconfiguratie.

  ATI CrossFire Technologie
  ATI’s CrossFire verbetert de beeldkwaliteit samen met de rendering snelheid, en maakt daarmee een eind aan de noodzaak om de schermresoluties te verlagen om de gewenste hoge beeldkwaliteit te behalen. CrossFire schiet in de roos via de hogere anti-aliasing, anisotropische filtering, shading en texture instellingen waar u om vraagt. Pas uw schermconfiguraties aan, experimenteer met uw geavanceerde 3D-instellingen en controleer het effect via een in real-time 3D-gerenderde preview binnen ATI's Catalyst™ Control Center en bestuur zo uw CrossFire-systeem.


  Q-Fan 2
  Past ventilatorsnelheden van zowel CPU als behuizing aan op basis van systeembelasting
  ASUS Q-Fan 2-technologie past op intelligente wijze de ventilatorsnelheden van zowel CPU als behuizing aan de systeembelasting aan en zorgt zo voor stille, koele en efficiënte werking.

  IEEE 1394a interface
  De IEEE 1394a-interface biedt een hoge-snelheid digitale interface voor audio/video-apparatuur zoals digitale televisie, digitale video camcorders, opslagrandapparatuur & andere draagbare PC-apparaten.

  High Definition Audio
  Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC! De on-board 8-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192 KHz/24-bit audio-output mogelijk, inclusief jack-sensing optie, retasking-functies en multistreaming-technologie die gelijktijdig verschillende audiostreams naar verschillende bestemmingen verstuurt. U kunt nu via de koptelefoon praten met partners tijdens het spelen van multi-channel netwerkspellen. Dit alles vindt plaats op één computer.

  AI Nap
  Minimaliseer geluid en stroomverbruik bij tijdelijke afwezigheid
  Dankzij AI Nap kunnen gebruikers hun PC’s onmiddellijk in slaapstand brengen zonder taken te beëindigen. Het systeem blijft werken op minimaal vermogen en geluidsniveau terwijl de gebruiker tijdelijk afwezig is. Blijft terwijl u slaapt bestanden downloaden of applicaties draaien in de stilste staat. Klik eenvoudigweg op toetsenbord of muis om het systeem snel binnen enkele seconden te wekken.

  Q-Shield
  Eenvoudige en Comfortabele Installaties
  Het speciaal ontworpen ASUS Q-Shield werkt zonder de gebruikelijke "vingers" – wat installatie comfortabel en eenvoudig maakt. Dankzij betere elektrische geleiding, beschermt het uw moederbord op ideale wijze tegen statische elektriciteit en schermt het af tegen Elektromagnetische Interferentie (EMI).

  Q-Connector
  Sluit sneller en nauwkeuriger aan!
  De ASUS Q-Connector zorgt dat u kabels in één eenvoudige stap via één complete module kunt aansluiten of verwijderen op het frontpaneel van de behuizing. Deze unieke adapter rekent af met het lastige inpluggen van één kabel tegelijk, zodat aansluiten voortaan snel en nauwkeurig gaat.

  O.C. Profile
  Gemakkelijk meerdere BIOS-instellingen opslaan of laden
  Vrijelijk favoriete overklokinstellingen delen en distribueren

  Het moederbord is uitgerust met ASUS O.C. Profile, dat gebruikers op gemakkelijke wijze meerdere BIOS-instellingen laat opslaan of laden. De BIOS-instellingen kunnen worden opgeslagen in de CMOS of in een apart bestand, zodat gebruikers de vrijheid hebben om hun favoriete overklokinstellingen te delen en te distribueren.

  CrashFree BIOS 3
  Herstel eenvoudig beschadigde BIOS-gegevens vanaf USB flash disk
  ASUS CrashFree BIOS 3 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk die het BIOS-bestand bevat. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van de aanschaf van een vervangende BIOS-chip.

  EZ Flash 2
  Update BIOS eenvoudig vanaf USB flash disk alvorens besturingssysteem te starten
  EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Start deze tool eenvoudigweg om het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken.

  Noise Filter
  Verwijder achtergrondgeluid tijdens opnemen
  Deze functie detecteert herhaaldelijke en stationaire geluiden zoals computerventilatoren, airconditioners en andere achtergrondgeluiden en verwijdert deze vervolgens uit de binnenkomende audiostream tijdens het opnemen.
  MyLogo3
  ASUS MyLogo 3 is de nieuwe in het moederbord aanwezige functie waarmee u uw systeem personaliseert en stijl toevoegt via aan te passen, geanimeerde opstartlogo’s.

  S/PDIF-out op I/O-poort achterzijde
  Dit moederbord biedt gemakkelijke connectiviteit naar externe thuisbios-audiosystemen via een coax S/PDIF-out aansluiting (SONY-PHILIPS Digital Interface). Dit maakt digitale audio-overdracht mogelijk zonder conversie naar analoog formaat, met behoud van de beste signaalkwaliteit.

  Gebruikt Uitsluitend 100% Hoge-kwaliteit Conductieve Polymeer Condensatoren!
  Dit moederbord gebruikt uitsluitend hoge-kwaliteit conductieve polymeer condensatoren on-board voor duurzaamheid, verlengde levensduur en verbeterde thermische capaciteit.

  ASUS exclusieve twee-slots thermische ontwerp
  ASUS exclusieve twee-slots thermische ontwerp)
  ASUS’ twee-slots thermische ontwerp biedt een betere luchtstroom en lagere VGA-kaart temperatuur dan de één-slots ontwerpen van andere merken, wat tevens zorgt voor betere systeemstabiliteit en een langere levenscyclus van componenten.


  GreenASUS
  Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit is in lijn met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.