P5LD2-VM DH

  P5LD2-VM DH

  ASUS Digital Home Serie

  - LGA775-socket voor Intel® 65nm Pentium D/Pentium 4/Celeron CPU
  - Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Duo Gereed
  - Intel 945G +Intel ICH7 DH; Ondersteuning Intel Viiv™ technologie
  - 1066/800/533MHz
  - Dual-channel DDR2 667/533
  - 1 x PCI-E x16 / 1 x PCI-E x1/ 2 x PCI
  - Intel Graphics Media Accelerator 950
  - Intel Matrix Storage-technologie
  - Intel Gb LAN
  - 8-kanaals HD audio
  - Intel Quick Resume

  *Only PCB R2.0(or higher) support Intel® Core™2 processor


  De P5LD2-VM DH maakt uw PC meer dan slechts een PC


  ViiV

  Verken eindeloze entertainmentopties vanuit het comfort van uw luie stoel. Met een Intel® Viiv™ technologie-gebaseerde PC en ondersteunende apparaten, kunt u profiteren van een groeiend universum van digitale mediacontent.
  Dual-Core CPU
  Profiteer van het buitengewone CPU-vermogen van de nieuwste dual-core CPU. De geavanceerde processortechnologie bevat twee fysieke CPU-kernen met individueel toegewezen L2-caches om te voldoen aan de toenemende behoefte aan krachtigere processorcapaciteit.

  Intel 945G chipset

  De Intel 945G is de nieuwste en een van de krachtigste chipsets voor persoonlijk computergebruik. Het ondersteunt 1066MHz FSB (Front Side Bus), PCI Express x16 videokaartinterface en dual-channel DDR2-geheugen, en Intels dual-core CPU voor snelle multi-tasking. Intels Graphics Media Accelerator 950 biedt een aanzienlijke verbetering qua grafische prestaties. Gecombineerd met de vier door de Intel ICH7R geboden Seriële ATA II-poorten met een variëteit aan RAID-opties en de PCI Express-interface, is dit moederbord een uitstekende basis voor een krachtige desktop.


  Intel Graphics Media Accelerator 950
  De nieuwe Intel Graphics-engine heeft nieuwe mogelijkheden die een significante verbetering bieden qua grafische prestaties. DirectX9 hardwareacceleratie, 400MHz kloksnelheid en tot 224MB videogeheugen bieden u samen een volwaardige, uitstekend presterende grafische oplossing. Via een dubbele onafhankelijke schermtechnologie kan verschillende inhoud worden getoond op elke monitor, of kan deze worden uitgestrekt over beide schermen zodat meer werkruimte ontstaat.

  Intel Gb LAN
  De on-board LAN-controller is een hoog geïntegreerde Intel Gb LAN-controller. Uitgebreid met een ACPI-beheerfunctie om efficiënt energiebeheer te bieden voor geavanceerde besturingssystemen.

  - Uitstekend presterende, PCI Express-gebaseerde 10/100/1000 Ethernetaansluiting
  - Eenvoudige installatie en onderhoud met Intel® SingleDriver-technologie en ondersteuning DMiX


  Dual-Channel DDRII 667
  DDR2 is de volgende-generatie geheugentechnologie die het huidige DDR gaat vervangen. Met initiële snelheden van 533 en 667 MHz, biedt DDR2-geheugen bandbreedte tot 5,3 GB/s. Verdubbeld door de dual-channel architectuur, wordt op dit moederbord hiermee een maximale geheugenbusbandbreedte bereikt van 10,7 GB/s.
  Universeel PCI-E Slot
  De Universele PCI Express-technologie biedt flexibiliteit in gebruiksmogelijkheden van de South Bridge PCI Express-interface. Dit laat gebruikers een additionele PCI Express-videokaart aansluiten om een dubbel videokaartplatform te creëren op een enkel moederbord. ASUS' eigen intelligente quick switch detecteert verder hoe gebruikers hun PCI Express-apparaten hebben geïnstalleerd, en herleidt de PCI Express lanes op intelligente wijze voor geoptimaliseerde bandbreedteallocatie.

  High Definition Audio

  Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC! De on-board 8-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192 KHz/24-bit audio-output mogelijk, inclusief jack-sensing optie, retasking-functies en multistreaming-technologie die gelijktijdig verschillende audiostreams naar verschillende bestemmingen verstuurt. U kunt nu via de headset praten met partners tijdens het spelen van multi-channel netwerkspellen. Alles vindt plaats op één computer.


  S/PDIF-out

  Dit moederbord biedt gemakkelijke connectiviteit naar externe thuisbios-audiosystemen via een optische of coax S/PDIF-out aansluiting (SONY-PHILIPS Digital Interface). Dit maakt digitale audio-overdracht mogelijk zonder conversie naar analoog formaat, met behoud van de beste signaalkwaliteit.


  Green ASUS RoHS Compliantie

  Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit komt overeen met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.