P5L-MX

  P5L-MX

  - LGA775-socket voor Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Duo / Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D Processoren
  - Compatibel met Intel® FMB 06/05B/05A processoren
  - Intel® 945G- + ICH7-chipset
  - 1066/800/533MHz FSB
  - PCI Express x16
  - MAX 4 x SATA 300/150
  - Voldoet aan RoHS
   Waardevolle 945G mATX oplossing!

   Profiteer van de prestaties van de Intel® Core™2-processor met de P5L-MX! Dit moederbord ondersteunt Microsoft® DirectX 9 geïntegreerde graphics, PCI-Express VGA zodra u toe bent aan een upgrade, en verder SATA II, DDR2-geheugen ondersteuning en zelfs Intel® Gigabit LAN!

   CPU, Chipset en Grafische mogelijkheden

   LGA775 Intel® Core™2 Processor
   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Core™2 processoren in LGA775-uitvoering. Dankzij nieuwe Intel® Core™ microarchitectuurtechnologie en 1066/800MHz FSB is Intels® Core™2-processor een van de krachtigste en energiezuinigste CPU’s ter wereld.


   Ondersteunt Intel® Dual/Single-Core 65nm-processoren
   Dit moederbord ondersteunt Intel 65nm Pentium® D/ Intel® Pentium® 4/ Celeron® -processoren. Dit ASUS-moederbord is de ideale oplossing om de prestaties te verbeteren van nieuwe-generatie processoren.

   Intel 945G chipset
   De Intel 945G is de nieuwste en een van de krachtigste chipsets voor persoonlijk computergebruik. Het ondersteunt 1066MHz FSB (Front Side Bus), PCI Express x16 videokaartinterface en dual-channel DDR2-geheugen, en Intels dual-core CPU voor snelle multi-tasking. Intels Graphics Media Accelerator 950 biedt een aanzienlijke verbetering qua grafische prestaties. Gecombineerd met de vier door de Intel ICH7R geboden Seriële ATA II-poorten en de PCI Express-interface, is dit moederbord een uitstekende basis voor een krachtige desktop.

   Intel Graphics Media Accelerator 950
   De nieuwe Intel Graphics-engine heeft nieuwe mogelijkheden die een significante verbetering bieden qua grafische prestaties. DirectX9 hardwareacceleratie, 400MHz kloksnelheid en tot 224MB videogeheugen bieden u samen een volwaardige, uitstekend presterende grafische oplossing. Via een dubbele onafhankelijke schermtechnologie kan verschillende inhoud worden getoond op elke monitor, of kan deze worden uitgestrekt over beide schermen zodat meer werkruimte ontstaat.

   Geheugen kenmerken

   Dual-Channel DDR2 667

   Dual-channel DDR-technologie verdubbelt de bandbreedte van uw systeemgeheugen en verbetert daarmee de systeemprestaties zodat alle bestaande geheugenoplossingen op de markt in de schaduw worden gesteld. Systeemknelpunten worden verwijderd via uitgebalanceerde architectuur en piekbandbreedtes tot 10,6GB/s.
   LAN Feature

   Gb LAN ondersteuning

   De on-board LAN-controller is een hoogst geïntegreerde Intel Gb LAN-controller. Uitgebreid met een ACPI-beheerfunctie om efficiënt energiebeheer te bieden voor geavanceerde besturingssystemen.

   ASUS EZ DIY

   C.P.R. (CPU Parameter Recall)
   Indien het systeem hangt vanwege een overklokfout, hoeft de behuizing niet te worden geopend om de CMOS-gegevens te wissen. Herstart simpelweg het systeem, waarna het BIOS de voorgaande instellingen toont zodat gebruikers de CPU-instellingen weer kunnen aanpassen.
   CrashFree BIOS 2

   De CrashFree BIOS 2-optie bevat thans de BIOS autoherstel-functie via een support CD. Gebruikers kunnen indien geen bootdisk beschikbaar is hun systeem opnieuw opstarten door middel van de support CD, en vervolgens door het eenvoudige BIOS-autoherstelproces lopen.

   ASUS-moederborden laten gebruikers nu profiteren van deze beschermingsfunctie zonder dat geld hoeft te worden uitgegeven aan een optionele ROM.

   EZ Flash
   Via ASUS EZ Flash kunt u het BIOS updaten voordat het besturingssysteem start. Geen DOS-gebaseerde flash utility en opstartdiskettes meer nodig.

   MyLogo2
   * Personaliseer uw systeem via aanpasbaar opstartlogo
   U kunt uw favoriete foto converteren naar een 256-kleuren opstartlogo voor een kleurrijkere, levendigere afbeelding op uw scherm
   .

   Interface kenmerken

   S/PDIF-out op I/O-poort achterzijde
   Het moederbord ondersteunt de volgende-generatie harde schijven gebaseerd op de Seriële ATA (SATA) 3Gb/s opslagspecificatie, en levert zo verbeterde schaalbaarheid en verdubbelde busbandbreedte voor hoge-snelheid gegevensherstel en -opslag.

   Seriële ATA 3Gb/s
   Het moederbord ondersteunt de volgende-generatie harde schijven gebaseerd op de Seriële ATA (SATA) 3Gb/s opslagspecificatie, en levert zo verbeterde schaalbaarheid en verdubbelde busbandbreedte voor hoge-snelheid gegevensherstel en -opslag.
   High Definition Audio
   Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC! De on-board 6-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192KHz/24-bit audio-output mogelijk, inclusief jack-sensing optie, retasking-functies en multistreaming-technologie die gelijktijdig verschillende audiostreams naar verschillende bestemmingen verstuurt. U kunt nu via de koptelefoon praten met partners tijdens het spelen van multi-channel netwerkspellen. Alles vindt plaats op één computer.

   RoHS

   GreenASUS
   Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie's ‘Restriction on the use of Hazardous Substances' (RoHS). Dit komt overeen met ASUS' visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.