P5L 1394

  P5L 1394

  - Intel 945P-chipset
  - Intel LGA775 Pentium 4 CPU
  - Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Duo Gereed
  - Dual-Core CPU Gereed
  - FSB 1066/800/533
  - DDR 2 667/533/400
  - Externe SATA/IEEE 1394a op achterzijde I/O
   Prestaties, Kwaliteit en Waarde in 1

   Het P5L 1394-moederbord ondersteunt de meest krachtige en energiezuinige Intel® Core™2-processoren. Uitgerust met de Intel® 945P-chipset en ondersteuning van DDR2 667MHz dual-channel geheugenarchitectuur. Beschikt tevens over 4 USB-poorten, 1 externe SATA-poort en 1 1394a-poort op achterzijde I/O; biedt een flexibele aansluitinterface. De P5L 1394 is een stabiel en handig platform dat prestaties, kwaliteit en waar voor uw geld bijeenbrengt!

   LGA775 Intel® Core™2 Processor Gereed
   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Core™2 processoren in LGA775-uitvoering. Dankzij nieuwe Intel® Core™ microarchitectuurtechnologie en 1066/800MHz FSB is Intels® Core™2-processor een van de krachtigste en energiezuinigste CPU’s ter wereld..

   Intel® P945 Chipset
   De Intel 945P is een van de krachtigste chipsets voor persoonlijk computergebruik. Het ondersteunt 1066MHz FSB (Front Side Bus), PCI Express graphics en dual-channel DDR2-geheugen, en Intels dual-core CPU voor snelle multi-tasking. Gecombineerd met de vier door de Intel ICH7 geboden Seriële ATA II-poorten en de PCI Express-interface, is dit moederbord een uitstekende basis voor een krachtige desktop.

   Dual-Channel DDR2
   DDR2 is de volgende-generatie geheugentechnologie die het huidige DDR gaat vervangen. Met een topsnelheid van 667MHz (via overklokken), biedt DDR2-geheugen fantastische prestaties voor 3D-graphics en andere geheugenintensieve applicaties.

   PCI Express-architectuur
   PCI Express is de nieuwste I/O-interconnecttechnologie die het bestaande PCI zal vervangen. Met een 4 keer zo hoge busbandbreedte als de AGP 8X-interface, presteert de PCI Express x16-bus veel beter dan AGP 8X in applicaties zoals 3D-spellen. PCI Express x1 presteert dankzij z’n buitengewoon hoge bandbreedte van maximaal 500MB/s bovendien beter dan de PCI-interface.

   Ondersteuning max. 8 USB 2.0-poorten

   USB 2.0 is de nieuwste connectiviteitsstandaard voor de volgende generatie componenten en randapparaten. Achterwaarts compatibel met huidige USB 1.1-randapparatuur, levert USB 2.0 met 480 MB/s tot 40 keer hogere overdrachtssnelheden, voor eenvoudige connectiviteit en ultrasnelle gegevensoverdracht.

   ASUS CrashFree BIOS2
   De CrashFree BIOS 2-optie bevat thans de BIOS autoherstel-functie via een support CD. Gebruikers kunnen indien geen bootdisk beschikbaar is het systeem opnieuw opstarten door middel van de support CD, en vervolgens door het eenvoudige BIOS-autoherstelproces lopen. ASUS-moederborden laten gebruikers nu profiteren van deze beschermingsoptie zonder dat geld hoeft te worden uitgegeven aan een optionele ROM.

   C.P.R.(CPU Parameter Recall)
   Indien het systeem hangt vanwege een overklokfout, hoeft de behuizing niet te worden geopend om de CMOS-gegevens te wissen. Herstart simpelweg het systeem, waarna het BIOS de voorgaande instellingen toont zodat gebruikers de CPU-instellingen weer kunnen aanpassen.

   ASUS EZ Flash
   Via ASUS EZ Flash kunt u het BIOS direct vanuit het BIOS set-up menu updaten. Geen DOS-gebaseerde flash utility en opstartdiskette meer nodig.

   Q-Fan
   Het door heatsink-ventilatoren gegenereerde constante hoge tonen-geluid behoort tot het verleden dankzij ASUS Q-Fan. De ASUS P5L 1394 met Q-Fan technologie past op intelligente wijze de ventilatorsnelheden aan op basis van de systeembelasting, en zorgt zo voor stille, koele en efficiënte werking.

   Q-Connector

   * Maak sneller en nauwkeuriger verbinding!
   De ASUS Q-Connector zorgt dat u kabels van het frontpaneel van de behuizing in één eenvoudige stap via één complete module kunt aansluiten of verwijderen. Deze unieke adapter rekent af met het lastige inpluggen van één kabel tegelijk, zodat aansluiten voortaan snel en nauwkeurig gaat
   .


   ASUS MyLogo
   * Personaliseer uw systeem via aanpasbaar opstartlogo
   ASUS MyLogo personaliseert en voegt stijl toe aan uw system via aan te passen opstartlogo’s.

   SATA on the Go
   Het moederbord ondersteunt de volgende-generatie harde schijven gebaseerd op de Seriële ATA (SATA) 3Gb/s opslagspecificatie, en levert daarmee verbeterde schaalbaarheid en verdubbelde busbandbreedte voor hoge-snelheid gegevensherstel en -opslag. De aan de achterzijde I/O geplaatste externe SATA-poort biedt intelligente set-up en hot-plug functies. Maak eenvoudig back-ups van foto’s, video’s en andere entertainmentbestanden op externe apparaten.

   IEEE 1394a interface
   De IEEE 1394-interface biedt een hoge-snelheid digitale interface voor audio/video-apparatuur zoals digitale televisies, digitale video camcorders, opslagrandapparatuur & andere draagbare PC-apparaten.

   High Definition Audio
   Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC! De on-board 6-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit audio-output mogelijk, inclusief jack-sensing optie, retasking-functies en multistreaming-technologie die gelijktijdig verschillende audiostreams naar verschillende bestemmingen verstuurt. U kunt nu via de koptelefoon praten met partners tijdens het spelen van multi-channel netwerkspellen. Alles vindt plaats op één computer.

   S/PDIF-out op I/O-poort achterzijde
   Dit moederbord biedt gemakkelijke connectiviteit naar externe thuisbios-audiosystemen via een coax S/PDIF-out aansluiting (SONY-PHILIPS Digital Interface). Dit maakt digitale audio-overdracht mogelijk zonder conversie naar analoog formaat, met behoud van de beste signaalkwaliteit.

   GreenASUS
   Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit komt overeen met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.