P5N-T Deluxe

  P5N-T Deluxe

  3-Weg SLI biedt Schaalbare Prestaties

  - NVIDIA nForce® 780i SLI-chipset
  - Intel® Core™2 Quad / Core™2 Extreme / Core™2 Duo / Pentium® Extreme / Pentium® D / Pentium® 4 Processoren
  - ASUS EPU (Energy Processing Unit)
  - Ondersteuning Intel® volgende-generatie 45nm CPU
  - 3-Weg SLI Ondersteuning
  - ASUS 3e Generatie 8-fasen Voedingsontwerp

  Product Image
  3-Weg SLI biedt Schaalbare Prestaties
  AI Lifestyle Serie
  AI Lifestyle-serie moederborden brengen lifestyle en persoonlijk computergebruik samen. Ze bieden u betere systeemprestaties om te genieten van grafisch-intensieve spellen en applicaties. De baanbrekende audiomogelijkheden verbeteren de kwaliteit van het spraaksignaal op dramatische wijze. Het doordachte ontwerp maakt eenvoudige systeem set-up mogelijk. Om een stille omgeving te creëren, zijn verschillende nieuwe en verbeterde innovaties toegevoegd ter verlaging van geluidsniveau en temperatuur. Verander uw manier van leven niet voor een computer. Laat de ASUS Lifestyle-serie in plaats daarvan de kwaliteit van uw leven verbeteren..

  LGA775 Intel® Core™2 Processor Gereed
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Core™2-processoren in LGA775-uitvoering. Tevens geschikt voor ondersteuning van Intel® volgende-generatie 45nm Multi-Core CPU’s. Dankzij nieuwe Intel® Core™ microarchitectuurtechnologie en 1333/1066/800MHz FSB, is de Intel® Core™2 processor een van de krachtigste en energiezuinigste CPU’s ter wereld.

  NVIDIA® nForce® 780i SLI™
  NVIDIA nForce® 780i SLI™ media & communicatie processoren (MCP’s) vormen de basis voor ‘s werelds ultieme gaming PC. Maximaliseer de prestaties van uw installatie via 3-weg SLI-technologie, bereik ultieme controle met de real-time monitoring en tuning functies van het eerste ESA-gecertificeerde platform, en beleef spectaculaire DirectX® 10 gaming met het beste platform voor GeForce Graphic Processing Units (GPU’s).
  PCIe 2.0
  Dubbele Snelheid; Dubbele Bandbreedte
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste PCIe 2.0-apparaten voor dubbele snelheid en bandbreedte, ter verbetering van de systeemprestaties.

  ASUS EPU
  Maakt Meest Energie-efficiënte Moederbord ter Wereld Mogelijk
  De ASUS EPU maakt gebruik van innovatieve technologie voor het digitaal monitoren en afstemmen van de CPU-voeding met verbeterde VR response bij zware of lichte belasting.


  Samenwerkend met AI Gear 3 biedt het automatisch voeding voor hogere prestaties of verbetert het de efficiency met 50% wanneer de PC applicaties op lage intensiteit draait – u helpend de best mogelijke voedingsefficiency te behalen, alsmede energiebesparingen tot 80,23% voor het helpen redden van het milieu.

  NVIDIA 3-Way SLI
  NVIDIA 3-Weg SLI™ (Scalable Link Interface) maakt gebruik van de vergrote bandbreedte van de PCI Express 2.0 bus architectuur en bevat intelligente hardware en software die drie GPU’s efficiënt laat samenwerken om wereldschokkende schaalbare prestaties te leveren. Voor sommige applicaties vertaalt dit zich in bijna driemaal zo hoge prestaties!

  *Op het moment ondersteunen alleen GeForce 8800GTX en GeForce 8800 Ultra 3-Weg SLI
  **3-Weg SLI werkt alleen onder Windows Vista


  ASUS 3e Generatie 8-Fasen Voedingsontwerp
  Langere Levensduur & Hogere Efficiency!
  Voedingsefficiency is erg belangrijk voor bedrijfstemperaturen, en ASUS´ 3e generatie 8-fasen VRM-ontwerp is met z’n 95% voedingsefficiency marktleider. Hoogwaardige voedingscomponenten zoals lage RDS (op) MOSFET’s voor minimaal schakelverlies & lagere temperaturen, ferriet-kern spoelen met lager hysteresis verlies, en hoge-kwaliteit in Japan geproduceerde conductieve polymeer condensatoren garanderen samen langere levensduur van componenten en lager stroomverlies – aldus meer energie efficiency creërend.


  Tot 20°C (36°F) Koeler - Stack Cool 2
  Effectieve Ventilatorloze Warmteafvoer op 0dB
  Stack Cool 2 is een ventilatorloze koelingoplossing die exclusief door ASUS wordt aangeboden. Het draagt door kritieke componenten gegenereerde warmte doeltreffend over naar de andere zijde van het speciaal ontwikkelde PCB (Printed Circuit Board) en zorgt zo voor effectieve warmteafvoer – temperaturen verlagen met maximaal 20°C.


  Geavanceerde Heat Pipe
  Verlaagt Temperaturen met wel 10°C
  Het geavanceerde Heat Pipe-ontwerp leidt de door de chipsets gegenereerde warmte op effectieve wijze naar de heatsink bij de I/O-poorten aan de achterzijde - waar het kan worden afgevoerd via de bestaande luchtstromen van de CPU of een meegeleverde optionele ventilator. Dit innovatieve en baanbrekende ventilatorloze heat pipe-ontwerp verlaagt de temperaturen op effectieve wijze met max. 10°C, zonder de gebruiksduurproblemen van een normale chipset ventilator. Bovendien biedt het gebruikers opties om side-flow ventilatoren of een passieve koeling te installeren. Dit Heat Pipe-ontwerp is de betrouwbaarste ventilatorloze thermische oplossing van dit moment.

  NVIDIA ESA
  De Enthusiast System Architecture (ESA) is NVIDIA’s eerste open-standaard PC monitoring en controle protocol voor real-time communicatie en controle van thermische, elektrische, akoestische en functioneringskenmerken van het systeem. Het laat liefhebbers en power users component-specifieke zaken diagnosticeren en hun systemen afstemmen om te voldoen aan hun individuele behoeften.

  Q-Fan 2
  Past ventilatorsnelheden van zowel CPU als behuizing aan op basis van systeembelasting. ASUS Q-Fan2-technologie past op intelligente wijze de ventilatorsnelheden van zowel CPU als behuizing aan de systeembelasting aan en zorgt zo voor stille, koele en efficiënte werking.

  AI Nap
  Minimaliseer geluid en stroomverbruik bij tijdelijke afwezigheid!
  Dankzij AI Nap kunnen gebruikers hun PC’s onmiddellijk in slaapstand brengen zonder taken te beëindigen. Het systeem blijft werken op minimaal vermogen en geluidsniveau terwijl de gebruiker tijdelijk afwezig is. Het blijft terwijl u slaapt bestanden downloaden of applicaties draaien in de stilste staat. Klik eenvoudigweg op toetsenbord of muis om het systeem snel binnen enkele seconden te wekken.

  Gebruikt Uitsluitend 100% Hoge-kwaliteit Conductieve Polymeer Condensatoren!
  Dit moederbord gebruikt uitsluitend hoge-kwaliteit conductieve polymeer condensatoren on-board voor duurzaamheid, verlengde levensduur en verbeterde thermische capaciteit.

  Q-Shield
  Eenvoudige en Comfortabele Installaties
  Het speciaal ontworpen ASUS Q-Shield werkt zonder de gebruikelijke "vingers" – wat installatie comfortabel en eenvoudig maakt. Dankzij betere elektrische geleiding beschermt het uw moederbord op ideale wijze tegen statische elektriciteit en schermt het af tegen Elektromagnetische Interferentie (EMI).

  AI Direct Link
  Razendsnelle Datalink tussen uw PC & Laptop
  AI Direct Link kan eenvoudig en efficiënt grote hoeveelheden data overdragen via de netwerkkabel – wat tot 70% van de totale benodigde tijd bespaart. AI Direct Link maakt een back-up of het delen van grote databestanden zoals films of andere media content eenvoudig.

  AI Slot Detector
  Assisteert bij Juiste Installatie van PCIe/PCI-apparaten
  Wanneer PCIe/PCI-apparaten worden geïnstalleerd, kunnen gebruikers eenvoudigweg de voedingskabel inpluggen en zien of deze apparaten met succes zijn geïnstalleerd. Zonder zelfs de PC aan te zetten of het besturingssysteem te starten, bieden ASUS´ innovatieve on-board LED’s een efficiënte manier om de juiste wijze te identificeren voor de PC set-up.

  Q-Connector
  Sluit sneller en nauwkeuriger aan!
  De ASUS Q-Connector zorgt dat u kabels in één eenvoudige stap via één complete module kunt aansluiten of verwijderen op het frontpaneel van de behuizing. Deze unieke adapter rekent af met het lastige inpluggen van één kabel tegelijk, zodat aansluiten voortaan snel en nauwkeurig gaat.

  Precision Tweaker 2
  Superkleine Aanpassingen Om Gloednieuw Overklokrecord te Helpen Creëren!
  Stelt de gebruiker in staat het NB Voltage, SB voltage, Hyper Transport Voltage en het DRAM Voltage aan te passen in stappen van 0,02v, voor finetuning van voltages en het bereiken van de meest nauwkeurige instellingen voor de ultieme maatwerk overklokconfiguratie.
  AI Audio 2
  Unieke Thuisbios Technologie On-board
  AI Audio 2 creëert een virtueel centerkanaal dat het overall geluidveld uitbreidt zonder een ‘hekwerk’ effect te introduceren. Behoud van dialogen of solo’s met het downmixen van multichannels laat u levensechte hoge-kwaliteit audio ervaren.
  Noise Filter
  Verwijder achtergrondgeluid tijdens opnemen
  Deze functie detecteert herhaaldelijke en stationaire geluiden zoals computerventilatoren, airconditioners en andere achtergrondgeluiden en verwijdert deze vervolgens uit de binnenkomende audiostream tijdens het opnemen.

  MyLogo3
  Personaliseer uw systeem via aanpasbaar opstartlogo
  U kunt uw favoriete foto converteren naar een 256-kleuren opstartlogo voor een kleurrijkere en meer levendige afbeelding op uw scherm.
  SATA on the Go
  Dit moederbord ondersteunt de volgende-generatie harde schijven gebaseerd op de Seriële ATA (SATA) 3Gb/s opslagspecificatie, en levert daarmee verbeterde schaalbaarheid en verdubbelde busbandbreedte voor hoge-snelheid gegevensherstel en -opslag. De aan de achterzijde I/O geplaatste externe SATA-poort biedt slimme set-up en hot-plug functies. Maak eenvoudig back-ups van foto’s, video’s en andere entertainmentbestanden op externe apparaten.

  Gigabit LAN
  De NVIDIA native Gigabit LAN-controller levert overdrachtsnelheden die tot tien keer sneller zijn dan conventionele 10/100 Ethernetverbindingen. Gigabit LAN is de netwerkstandaard voor de nabije toekomst en is ideaal voor het verwerken van grote hoeveelheden data zoals video, audio en spraak.
  IEEE 1394a interface
  De IEEE 1394a-interface biedt een hoge-snelheid digitale interface voor audio/video-apparatuur zoals digitale televisie, digitale video camcorders, opslagrandapparatuur & andere draagbare PC-apparaten.

  High Definition Audio
  Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC!
  De on-board 8-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192 KHz/24-bit audio-output mogelijk, inclusief jack-sensing optie, retasking-functies en multistreaming-technologie die gelijktijdig verschillende audiostreams naar verschillende bestemmingen verstuurt. U kunt nu via de koptelefoon praten met partners tijdens het spelen van multi-channel netwerkspellen. Dit alles vindt plaats op één computer
  .

  S/PDIF-out op Back I/O Poort
  Dit moederbord biedt gemakkelijke connectiviteit naar externe thuisbios-audiosystemen via coax en optische S/PDIF-out aansluitingen (SONY-PHILIPS Digital Interface). Dit maakt digitale audio-overdracht mogelijk zonder conversie naar analoog formaat, met behoud van de beste signaalkwaliteit.

  CrashFree BIOS 2
  De CrashFree BIOS 2-optie bevat thans de BIOS autoherstel-functie via een support CD. Gebruikers kunnen indien geen bootdisk beschikbaar is hun systeem opnieuw opstarten door middel van de support CD, en vervolgens door het eenvoudige BIOS-autoherstelproces lopen. ASUS-moederborden laten gebruikers thans profiteren van deze beschermingsfunctie zonder dat geld hoeft te worden uitgegeven aan een optionele ROM.

  EZ Flash 2
  Update BIOS eenvoudig vanaf USB flash disk alvorens besturingssysteem te starten
  EZ Flash 2 is een gebruiksvriendelijk BIOS-update hulpprogramma. Start deze tool eenvoudigweg om het BIOS te updaten vanaf een USB flash disk, voordat u het besturingssysteem start. U kunt uw BIOS updaten via slechts enkele muisklikken zonder eerst een additionele floppy disk te prepareren of een besturingssysteemgebaseerde flash utility te gebruiken.

  ASUS O.C. Profile
  Het moederbord is uitgerust met ASUS O.C. Profile, dat gebruikers op gemakkelijke wijze meerdere BIOS-instellingen laat opslaan of laden. De BIOS-instellingen kunnen worden opgeslagen in de CMOS of in een apart bestand, zodat gebruikers de vrijheid hebben om hun favoriete overklokinstellingen te delen en te distribueren.

  GreenASUS
  Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit is in lijn met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.