P5QL-VM DO

  P5QL-VM DO

  Te upgraden oplossing voor het Digitale Kantoor

 • Klaar voor Intel® Upgrade Service
 • Intel® B43/ ICH10D chipset
 • 4 x DDR2 DIMM-sockets ondersteunen tot 16GB systeemgeheugen
 • Hoge-snelheid Gigabit Lan connectiviteit
 • 3 x PCI
  • Product Image
   LGA775 Intel® Core™2 Processor Ready

   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Core™2-processoren in LGA775-uitvoering. Tevens geschikt voor ondersteuning van Intel® 45nm Multi-Core CPU’s. Dankzij nieuwe Intel® Core™ microarchitectuurtechnologie en 1333/1066/800MHz FSB, is de Intel® Core™2 processor een van de krachtigste en energiezuinigste CPU’s ter wereld.
   Intel® B43 Chipset
   *Beter kostenbeheer en veiligere computeromgeving
   De Intel® B43 Express Chipset is de nieuwste chipset die ontworpen is voor ondersteuning van de volgende-generatie 45nm CPU's; en tot 16GB dual-channel DDR2 800/667 MHz of DDR2 800/667 MHz geheugenarchitectuur. Het ondersteunt tevens 1333/1066/800 FSB (Front Side Bus), PCI Express 2.0 x16 graphics en multi-core CPU’s.   Intel® IT Director Technology
   Intel IT Director is een reactief softwareproduct dat toezicht houdt op beveiliging, gegevensbescherming en gezondheid van een PC of netwerk van PC's. Het bevat een centraal gecontroleerd dashboard dat een netwerk van bekabelde of draadloze PC's binnen een Local Area Network overziet.


   SATA 3Gb/s
   Het moederbord ondersteunt de volgende-generatie harde schijven gebaseerd op de Seriële ATA (SATA) 3Gb/s opslagspecificatie, en levert daarmee verbeterde schaalbaarheid en verdubbelde busbandbreedte voor hoge-snelheid gegevensherstel en -opslag.

   PCIe 2.0 support
   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste PCIe 2.0-apparaten voor dubbele snelheid en bandbreedte, ter verbetering van de systeemprestaties.

   CrashFree BIOS 3
   ASUS CrashFree BIOS 3 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk die het BIOS-bestand bevat. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van de aanschaf van een vervangende BIOS-chip.

   EZ Flash 2
   Druk eenvoudigweg op de voorgeprogrammeerde sneltoets om deze tool te starten, en update BIOS vanaf een USB flash disk alvorens het besturingssysteem te starten.

   GreenASUS
   Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit is in lijn met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.