P5Q-VM DO

  P5Q-VM DO

  Alles-in-één Oplossing voor het Digitale Kantoor

  • Intel® LGA775 Platform
  • Intel® Q45 chipset
  • Intel® vPro Technology support
  • 3 x PCI
  • 10 x USB 2.0
  • Intel Integrated TPM
   Product Image
   LGA775 Intel® Core™2 Processor Ready
   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Core™2-processoren in LGA775-uitvoering. Tevens geschikt voor ondersteuning van Intel® 45nm Multi-Core CPU’s. Dankzij nieuwe Intel® Core™ microarchitectuurtechnologie en 1333/1066/800MHz FSB, is de Intel® Core™2 processor een van de krachtigste en energiezuinigste CPU’s ter wereld..


   Intel® Q45 Chipset
   *Beter kostenbeheer en veiligere computeromgeving
   De Intel® Q45 Express Chipset is de nieuwste chipset die ontworpen is voor ondersteuning van de volgende-generatie 45nm CPU's; en tot 16GB dual-channel DDR2 800/667 MHz of DDR2 800/667 MHz geheugenarchitectuur. Het ondersteunt tevens 1333/1066/800 FSB (Front Side Bus), PCI Express 1.0/2.0 x16 graphics en multi-core CPU’s.


   Intel® vPro™ Technology

   De Intel® vPro™ Technologie laat IT organisaties corporate PC's op afstand beheren, zelfs wanneer deze uitgeschakeld zijn of niet-functionele besturingssystemen hebben. Is voorzien van de Intel® Active Management Technology en biedt IT-organisaties een lichtere vorm van virtualisatie voor het controleren van alle Intel® AMT-gebaseerde platforms in een netwerkomgeving. PC's met Intel® vPro™ Technologie laten IT-afdelingen op afstand activa opzoeken en hardware/software inventariseren, beveiligingsgevaren indammen, systeemproblemen oplossen en de uptime van desktops vergroten tegen lagere onderhoudskosten.   Intel® IT Director Technology
   Intel IT Director is een reactief softwareproduct dat toezicht houdt op beveiliging, gegevensbescherming en gezondheid van een PC of netwerk van PC's. Het bevat een centraal gecontroleerd dashboard dat een netwerk van bekabelde of draadloze PC's binnen een Local Area Network overziet.


   SATA 3Gb/s
   Dit moederbord ondersteunt volgende-generatie SATA harde schijven gebaseerd op de nieuwe SATA 3Gb/s opslagspecificatie. Maakt RAID 0, RAID 1, RAID 0+1 en RAID 5 configuraties mogelijk voor zes SATA-connectoren.


   PCIe 2.0 support
   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste PCIe 2.0-apparaten voor dubbele snelheid en bandbreedte, ter verbetering van de systeemprestaties.
   CrashFree BIOS 3
   ASUS CrashFree BIOS 3 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk die het BIOS-bestand bevat. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van de aanschaf van een vervangende BIOS-chip.

   EZ Flash 2
   Druk eenvoudigweg op de voorgeprogrammeerde sneltoets om deze tool te starten, en update BIOS vanaf een USB flash disk alvorens het besturingssysteem te starten.
   TPM
   Intel SB Intergrated TPM (Trusted Platform Module), which can securely store keys( for encryption/ decryption), digital certificates, passwords, and data.

   **The 3rd party software is required for most of the functions**

   GreenASUS
   Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit is in lijn met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.