P5RD1-VM

  P5RD1-VM

  - Intel LGA775 Pentium 4 CPU
  - ATI RADEON XPRESS 200 North Bridge
  - PCI Express-architectuur
  - Seriële ATA RAID
  - ASUS CrashFree BIOS2
   Wilt u een prestatiegerichte machine bouwen op een mATX-moederbord? De P5RD1-VM biedt buitengewoon presterende geïntegreerde graphics, PCI-Express VGA wanneer u klaar bent voor een upgrade, 1066 FSB, en accepteert zelfs een Pentium Processor Extreme Edition CPU!

   Intel LGA775 Pentium 4 CPU

   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel Pentium 4 CPU in LGA775-uitvoering. Met 1066/800MHz FSB, 1MB L2-cache, Hyper-Threading Technology en kloksnelheden tot 3,6 GHz en hoger, is Intels LGA775 Pentium 4 een van de snelste desktop-processoren van dit moment.


   Ondersteunt Intel® Single-Core 65nm-processoren
   Dit moederbord ondersteunt Intel® single-core 65nm Intel® Pentium® 4/ Celeron® processoren. Dit ASUS-moederbord is de ideale oplossing om de prestaties te verbeteren van nieuwe-generatie processoren.
   ATI RADEON XPRESS 200 North Bridge
   De ATI RADEON® XPRESS 200 North Bridge integreert de Radeon® X300 graphics processing unit (GPU) met ondersteuning van DirectX 9 voor verbeterde 3D-, 2D- en videomogelijkheden.

   PCI Express Architectuur
   PCI Express is de nieuwste I/O-interconnecttechnologie die de bestaande PCI-interface zal vervangen. Met een busbandbreedte die 4 keer zo hoog is als die van de AGP 8X-interface, presteert de PCI Express x16-bus veel beter dan AGP 8X in applicaties zoals 3D-spellen.

   Seriële ATA RAID
   Seriële ATA is de ATA-technologie van de volgende generatie en biedt schaalbare prestaties voor vandaag en morgen. Met een gegevensoverdrachtsnelheid tot 150MB/s, is Seriële ATA sneller dan het huidige parallelle ATA, terwijl toch 100% softwarecompatibiliteit wordt geboden. De on-board ULI® M1573 South Bridge maakt RAID 0, RAID 1, RAID 0+1 en JBOD configuraties mogelijk voor vier SATA-connectoren.

   ASUS CrashFree BIOS2
   De CrashFree BIOS2-optie bevat nu de BIOS auto-herstel functie op een support CD. Gebruikers kunnen indien geen bootdisk beschikbaar is het systeem rebooten door middel van de support CD, en vervolgens door het eenvoudige BIOS auto-herstel proces lopen. ASUS–moederborden laten gebruikers nu profiteren van deze beschermingsoptie zonder dat ze hoeven te betalen voor een optionele ROM.