P5SD2-A

  P5SD2-A

  Hoge efficiency, Energiebesparend, Solide kwaliteit

  - Intel LGA775-platform
  - SiS671DX/968-chipset
  - FSB 1066/800/533
  - DDR2 667/533
  - PCI Express x16
  - 2x SATA 3Gb/s met RAID 0, 1 en AHCI ondersteuning
  - 6-kanaals HD audio
  - EZ Flash2 & CrashFree BIOS3

   Product Image
   CPU Kenmerken

   Intel LGA775 CPU
   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Pentium 4 CPU van Intel in LGA775-uitvoering. Met 1066/800/533MHz FSB, Hyper-Threading Technology en kloksnelheden tot 3,8GHz en hoger.
   Intel Core™2 Duo
   Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Core™2-processoren in LGA775-uitvoering. Dankzij nieuwe Intel® Core™ microarchitectuurtechnologie en 1066/800MHz FSB, is de Intel® Core™2 processor een van de krachtigste en energiezuinigste CPU’s ter wereld.
   Intel® 45nm Dual-Core CPU ondersteuning

   Nieuwe microarchitectuur eigenschappen voor betere prestaties op een bepaalde frequentie en uitgebreide energiebeheermogelijkheden voor nieuwe energie efficiency niveaus.   64-bit CPU ondersteuning
   64-bit computergebruik, de volgende-generatie technologie die de huidige 32-bit architectuur gaat vervangen, levert geavanceerde systeemprestaties, snellere geheugentoegang en verhoogde productiviteit. Dit moederbord biedt uitstekende compatibiliteit en flexibiliteit door zowel 64-bit als 32-bit architecturen te ondersteunen.


   SIS Geavanceerde HyperStreaming™ Architectuur
   Het moederbord ondersteunt de SIS HyperStreaming™ technologie die data streaming tussen de North Bridge en South Bridge, geheugen, grafische interface en andere randapparaten op intelligente wijze beheert, voor efficiënte en superieure prestaties.


   Unieke Asus Kenmerken

   ASUS CrashFree BIOS 3
   ASUS CrashFree BIOS 3 laat gebruikers beschadigde BIOS-gegevens terugzetten vanaf een USB flash disk die het BIOS-bestand bevat. Dit hulpprogramma bespaart gebruikers de kosten en moeite van de aanschaf van een vervangende BIOS-chip.   ASUS EZ Flash 2

   Druk eenvoudigweg op de voorgeprogrammeerde sneltoets om deze tool te starten, en update BIOS vanaf een USB flash disk alvorens het besturingssysteem te starten.
   ASUS My Logo 2

   Zet uw favoriete foto’s om naar 256-kleuren opstartlogo’s en personaliseer zo uw systeem.
   ASUS Q-Fan
   ASUS Q-Fan technologie past op intelligente wijze de CPU-ventilatorsnelheden aan op basis van systeembelasting en temperatuur, zodat gebruikers kunnen werken in een afleidingsvrije omgeving met minimaal geluid.

   Overige Kenmerken

   PCI Express Architecture
   PCI Express is de nieuwste I/O-interconnecttechnologie die het bestaande PCI zal vervangen. Met een 4 keer zo hoge busbandbreedte als de AGP 8X-interface, presteert de PCI Express x16-bus veel beter dan AGP 8X in applicaties zoals 3D-spellen. PCI Express x1 presteert dankzij z’n buitengewoon hoge bandbreedte tot 500MB/s bovendien beter dan de PCI-interface.

   Seriële ATA 3Gb/s
   Het moederbord ondersteunt de volgende-generatie harde schijven gebaseerd op de Seriële ATA (SATA) 3Gb/s opslagspecificatie, en levert daarmee verbeterde schaalbaarheid en verdubbelde busbandbreedte voor hoge-snelheid gegevensherstel en -opslag.


   High Definition Audio
   Geniet van een zes-kanaals geluidssysteem op uw PC! De on-board 6-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192KHz/24-bit audio-output met jack-sensing functie mogelijk.


   S/PDIF-out
   Dit moederbord biedt gemakkelijke connectiviteit naar externe thuisbios-audiosystemen via een S/PDIF-out aansluiting (SONY-PHILIPS Digital Interface). Dit maakt digitale audio-overdracht mogelijk zonder conversie naar analoog formaat, met behoud van de beste signaalkwaliteit.