P5VD2-MX

  P5VD2-MX

  - Intel LGA775 Pentium 4 CPU
  - Ondersteuning Intel® Presler 65nm Dual core en Core™2 Duo CPU
  - PCI Express architecture
  - DDR2 533/400
  - Dual SATA RAID (RAID0, RAID1 & JBOD)
  - External SATA on rear
  - High Definition Audio
  De meest kosteneffectieve alles-in-één oplossing op Intel DDR2-platform

  Intel LGA775 Pentium 4 CPU

  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel Pentium 4 CPU in LGA775-uitvoering. Met 1066/800/533MHz FSB, Hyper-Threading Technology en kloksnelheden tot 3,8GHz en hoger, is Intels LGA775 Pentium 4 één van de snelste desktop processoren van dit moment.

  Intel Core™2 Duo
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Core™2 processoren in LGA775-uitvoering. Dankzij nieuwe Intel® Core™ microarchitectuur technologie en 1066/800MHz FSB, is de Intel® Core™2 processor een van de krachtigste en energiezuinigste CPU’s ter wereld.

  Ondersteuning Dual-Core CPU
  Dit moederbord ondersteunt Intel® Pentium® D/Pentium® 4/Celeron® dual-core processoren gebouwd op de 65-nanometer (nm) procestechnologie met koperen interconnect. Dual-core processoren bevatten twee fysieke CPU-kernen met individueel toegewezen L2-caches om te voldoen aan de behoefte aan krachtigere verwerkingscapaciteit. Intel®'s 65nm-proces is de meest geavanceerde chipfabricagetechnologie, en levert baanbrekende prestaties, een verbeterde mediabeleving en laag stroomverbruik. Intel® 65nm dual-core processoren maken gebruik van de nieuwste groeperingstechnologieën voor een dunner, lichter ontwerp zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

  Single-Channel DDRII 533

  DDR2 is de volgende-generatie geheugentechnologie die het huidige DDR gaat vervangen. Met initiële snelheden van 533MHz, biedt DDR2-geheugen bandbreedte tot 4,3GB/s.

  Powerful Integrated Graphics
  De P5VD2-MX levert krachtige geïntegreerde 2D en 3D grafische prestaties en daarmee functionaliteit en waar voor uw geld.

  PCI Express Architecture
  PCI Express is de nieuwste I/O-interconnecttechnologie die het bestaande PCI zal vervangen. Met een 4 keer zo hoge busbandbreedte als de AGP 8X-interface, presteert de PCI Express x16-bus veel beter dan AGP 8X in applicaties zoals 3D-spellen. PCI Express x1 presteert dankzij z’n buitengewoon hoge bandbreedte van maximaal 500MB/s bovendien beter dan de PCI-interface.

  SATA on the Go
  De moederborden ondersteunt de volgende-generatie harde schijven gebaseerd op de Seriële ATA (SATA) 3Gb/s opslagspecificatie, en levert daarmee verbeterde schaalbaarheid en verdubbelde busbandbreedte voor hoge-snelheid gegevensherstel en -opslag. De aan de achterzijde I/O geplaatste externe SATA-poort biedt intelligente set-up en hot-plug functies. Maak eenvoudig back-ups van foto’s, video’s en andere entertainmentbestanden op externe apparaten.

  High Definition Audio
  Geniet van een topkwaliteit geluidssysteem op uw PC! De on-board 6-kanaals HD audio CODEC (High-Definition Audio, voorheen codenaam Azalia) maakt hoge-kwaliteit 192 KHz/24-bit audio-output mogelijk, inclusief jack-sensing optie.

  Ondersteuning 10/100 Mbps LAN
  Eenvoudige connectiviteit met uw netwerk of breedbandverbinding via on-board LAN-poort, laat u voortaan online spelen zonder dure extra LAN-kaarten te hoeven kopen.

  S/PDIF-out
  Dit moederbord biedt gemakkelijke connectiviteit naar externe thuisbios-audiosystemen via een optische of coax S/PDIF-out aansluiting (SONY-PHILIPS Digital Interface). Dit maakt het mogelijk digitale audio over te zetten zonder conversie naar analoog formaat, met behoud van de beste signaalkwaliteit.

  ASUS CrashFree BIOS2
  De CrashFree BIOS2-optie bevat nu de BIOS auto-herstel functie op een support CD. Gebruikers kunnen indien geen bootdisk beschikbaar is het systeem rebooten door middel van de support CD, en vervolgens door het eenvoudige BIOS auto-herstel proces lopen. ASUS–moederborden laten gebruikers nu profiteren van deze beschermingsoptie zonder dat ze hoeven te betalen voor een optionele ROM.

  C.P.R.(CPU Parameter Recall)
  Als het systeem hangt vanwege een overklokdefect, hoeft de kast niet te worden geopend om de CMOS-data te wissen. Herstart simpelweg het systeem, het BIOS toont de vorige instelling en gebruikers kunnen de CPU-instellingen weer aanpassen.

  ASUS Q-Fan
  ASUS Q-Fan technologie past op intelligente wijze de ventilatorsnelheden aan de systeembelasting aan en zorgt zo voor stille, koele en efficiënte werking.

  Green ASUS RoHS Compliant
  Het moederbord en diens verpakking voldoen aan de Europese Unie’s ‘Restriction on the use of Hazardous Substances’ (RoHS). Dit komt overeen met ASUS’ visie op het creëren van milieuvriendelijke en recyclebare producten en verpakkingen ter bescherming van de consumentengezondheid, terwijl de invloed op het milieu wordt geminimaliseerd.