Q170T/CSM

  Q170T/CSM

  Volledig toegeruste thin-client mini-ITX Q170 keus voor zelfbouw AIO pc’s of ultraslanke systemen, met 5X Protection II voor betrouwbare stabiliteit, DDR4 SO-DIMM ondersteuning en EZ Flash 3 snelle BIOS-updates.

  • 5X Protection II - Geavanceerde hardwarematige waarborgen voor allround bescherming
  • Ondersteuning van 12V en 19V ingang via DC-in aansluiting achterpaneel
  • AI Suite 3: Alles-in-één toegang tot innovatieve ASUS-functies
  • Fan Xpert: Eigen CPU en behuizingsventilatorregelingen
   Over ASUS Corporate Stable Model

   ASUS Corporate Stable Model (CSM) is een zakelijk programma dat is ontworpen om bedrijven van elke grootte stabiele moederborden en mini-pc's te bieden. ASUS CSM biedt tot 36 maanden product levenscyclus ondersteuning en een zes maanden end-of-life aankondiging om uw organisatie voldoende aanlooptijd te geven om u klaar te maken voor productoverstappen. Bovendien wordt bij elke aankoop van een ASUS CSM-product ASUS Control Center Classic Edition meegeleverd, IT-beheersoftware van server-niveau ter waarde van $60.
   * Levenscyclus ondersteuning voor consumenten chipsets (bijv. H270, B350) ingesteld op 15 maanden. Programma-aanbod kan per regio verschillen. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale verkoopvertegenwoordiger.

   Ga voor meer informatie naar ASUS Corporate Stable Model

   Over ASUS Control Center
   Optimaliseer IT eindpuntbeheer

   ASUS Control Center (ACC) is een gecentraliseerd platform, ontworpen om IT-medewerkers te assisteren bij het toezicht houden op en beheren van apparaten binnen hun bedrijfsnetwerken. Ook helpt het hen de voorraad op afstand te controleren, om te helpen beschermen tegen potentiële problemen. Het gedetailleerde dashboard biedt real-time data om systeemfouten te identificeren en de productiviteit op efficiënte wijze te verbeteren, en om tijdige activabeheer controles uit te voeren.

   Automatiseer IT-onderhoud

   ASUS Control Center (ACC) laat IT-medewerkers automatische updates inplannen van het nieuwste BIOS, software en hulpprogramma's voor specifieke of alle apparaten tijdens daluren, wat de stabiliteit van het systeem en de operationele flexibiliteit van IT verbetert. ACC is ontworpen om het energiebeheer te verbeteren door voedingslimieten in te stellen om het energieverbruik te optimaliseren en het risico op stroomonderbrekingen te verminderen. ACC waarschuwt IT-medewerkers ook automatisch in het geval van ongewone omstandigheden of wijzigingen aan een apparaat, wat zorgt voor snellere oplossing van potentiële problemen.

   Veilig beheren van al uw eindpunten

   Beveiliging is van het grootste belang in elke bedrijfsomgeving. ASUS Control Center (ACC) helpt IT-medewerkers met het veilig beheren van eindpuntconfiguraties, toegang tot draagbare opslag en pc-softwaretoepassingen, door hen de mogelijkheid te geven groepsregels te creëren op individuele apparaten. ACC voorkomt onbevoegde systeemtoegang door het bieden van externe uitschakeling van de Register Editor, het blokkeren van USB-opslag voor alles nodes tegelijk en het bewaken van de status van client-apparaten, en door automatische reboots te bieden via watchdogprogramma's.

   Ga voor meer informatie naar ASUS Control Center

   1 12V/19V DC in
   2 USB 3.0
   3 HDMI
   4 DP
   5 LAN
   6 Intel® Q170
   7 1x M.2 Socket 3,
   met M-key, type 2242/2260/2280
   opslagapparaat
   ondersteuning
   (zowel SATA & PCIE)
   8 SATA 6Gb/s
   9 1 x M.2 Socket E-key type 2230 voor wifi-apparaat
   10 LVDS/eDP (achterkant)
   11 2 x SO-DIMM DDR 2133MHz
   12 Ondersteuning 14nm CPU
   Intel LGA 1511 Socket
   Betrouwbare stabiliteit
   Tegen piekspanning beschermde netwerken
   Overspanningbescherming
   Stabiele voeding
   Overstroombescherming
   RVS I/O achterzijde
   Geavanceerde hardwarematige waarborgen

   Marktleidende 5X Protection II maakt gebruik van de beste componenten, een uitstekend circuitontwerp en strenge normen om de kwaliteit en duurzaamheid van het moederbord op lange termijn te waarborgen via allround bescherming. Voor gebruikers betekent dit uitzonderlijke bescherming en stabiliteit voor de build - het resultaat van tientallen jaren technische ervaring van 's werelds toonaangevende moederbordenmerk.

   LANGuard
   Opgevoerde doorvoer. 2,5x hogere piekspanningtolerantie.
   ASUS LANGuard biedt netwerkbescherming op hardwareniveau met behulp van signaalkoppelingstechnologie en hoogwaardige, anti-EMI opbouwcondensators, voor een meer betrouwbare verbinding en betere doorvoer. Daarnaast zorgen elektrostatisch-bewaakte en tegen piekspanning beschermde componenten voor een grotere tolerantie tegen statische elektriciteit en een betere bescherming tegen spanningspieken.
   * ESD-resultaat afhankelijk van individuele LANGuard

   EMI cover

   Op oppervlak gemonteerde
   condensators

   Overspanningbescherming
   Circuitbeschermend voedingsontwerp van wereldklasse
   Een exclusief circuitontwerp met ingebouwde spanningsregelaars om de chipset, connectiviteitspoorten en audio codecs te beschermen tegen schade veroorzaakt door onverwacht hoge spanningsniveaus door instabiele of inferieure voedingen.

   DRAM overstroombeveiliging

   Preventie van schade door kortsluiting
   On-board zelfherstellende zekeringen voorkomen overstroom en kortsluitingschade. Dit strekt zich verder dan de I/O-poorten uit naar het DRAM, om de levensduur van zowel het systeem als erop aangesloten apparaten te waarborgen.

   DIGI+ VRM

   Nauwkeurige controle voor stabiele stroom
   ASUS-exclusieve DIGI+ VRM zorgt voor slimme stroomvoorziening naar de processor op basis van de real-time vraag. Dit vermindert energieverspilling en verbetert de systeemstabiliteit.

   RVS I/O achterzijde

   3x zo hoge corrosiebestendigheid voor grotere duurzaamheid
   Corrosiebestendig RVS I/O-panelen aan de achterzijde, gebonden met chroomoxide, hebben een levensduur die drie keer (3x) zo lang is als bij gewone panelen.
   Uitmuntende prestaties
   DDR4-ondersteuning

   Maak het geheugen sneller

   Versnel dankzij DDR4 de geheugenfrequenties tot een ongelooflijke 2133MHz! Om de beste compatibiliteit te waarborgen werkt ASUS samen met vrijwel elke leverancier van DDR4-geheugen.

   Profiteer van de voordelen van DDR4 met de ASUS 100-serie. (DDR4 versus DDR3)

   2x

   hogere schrijf/
   leessnelheden

   2x

   grotere
   capaciteit

   20%

   lager
   stroomverbruik

   Door de media geprezen UEFI BIOS
   De soepelste, handigste muisbediende grafische BIOS is verbeterd om hem nog aantrekkelijker te maken. Pc-beginner of doorgewinterde overklokker, de EZ- en Advanced-modi helpen de weg te vinden, snel en gemakkelijk.
   EZ Flash 3
   Update naar het nieuwste BIOS via het internet, en vanuit het BIOS.
   S.M.A.R.T.
   Controleer de 'Self-Monitoring, Analysis and Reporting Technology (SMART) logboeken van opslagapparaten om de betrouwbaarheid te meten, en zelfs te bepalen of ze op het punt staan defect te raken.
   Q-Fan Control
   Configureer de werkingssnelheid van de ventilator handmatig, of gebruik de gemakkelijke, vooraf geconfigureerde ventilatorprofielen om te kiezen uit Standard (Standaard), Silent (Stil), Turbo of Full Speed (Volle Snelheid) modi!
   My Favorites (Mijn Favorieten)
   Vind snel tuning-opties en voeg favoriete tools toe aan de lijst.
   EZ Mode
   • Intuïtieve grafische ventilatorregeling: stel individuele ventilatoren simpel af door een curve te verslepen met de muis.
   • EZ XMP: verbeter DRAM-prestaties met één klik.
   • SATA-informatie: bekijk SATA-poort gegevens voor gemakkelijke apparaatherkenning.
   • Snelle klokaanpassing: gebruik muisbediening om tijd en datum te wijzigen.
   Advanced-modus
   • Last Modified (Laatst Aangepast) Log: bijhouden van laatste wijziging en opslaan van favoriete profielen op een USB-stick.
   • SATA Port Renaming (SATA-poort Hernoemen): hernoem SATA-poorten, voor eenvoudige identificatie.
   Uiterst hoge overdrachtssnelheid
   M.2
   Met x4 PCI Express 3.0/2.0 bandbreedte ondersteunt M.2 gegevensoverdrachtssnelheden tot 32Gbit/s. Het is de perfecte keus voor een besturingssysteem of applicatie drive, en zorgt dat de hele pc of professionele apps een stuk sneller worden.
   Directe frontpaneel USB 3.0-ervaring
   We hebben USB 3.0 precies geplaatst waar het nodig is — vier supersnelle poorten op het frontpaneel. Ervaar tot 10x hogere gegevensoverdrachtssnelheden dan USB 2.0 met instant plug & play-connectiviteit, dus geen toeren meer uithalen om bij die moeilijk te bereiken poorten aan de achterkant te komen!
   Geoptimaliseerde koeling
   Fan Xpert 2+
   Geavanceerde ventilatorregeling

   Met on-board thermische detectie en hardwarematige 4-pins/3-pins PWM/DC-modus zorgt Fan Xpert 2+ ervoor dat elke ventilator de beste balans behaalt tussen koelprestaties en een laag geluidsniveau!

   • Auto Tuning-modus: scant en detecteert alle ventilatorkenmerken, voor aanpassing via 1 klik.
   • RPM Vaste Modus (RPM Fixed Mode): verlaagt het geluidsniveau tot bijna 0dB stilte, zodat de ventilatorsnelheid kan worden afgesteld.
   Alles op één plek geregeld
   • Push Notice

   • Media Streamer

   • AI Suite III

   • Mobo Connect

   • PC Cleaner

   • Push Notice

   • Media Streamer

   • AI Suite III

   • Mobo Connect

   • PC Cleaner

   • Push Notice
    Houd onderweg de pc-status in de gaten.

    Als u zich wel eens afvraagt hoe het met uw pc gaat als u er niet bij bent, houdt Push Notice u daarvan op de hoogte - in real-time! Wanneer de status van de pc verandert, stuurt Push Note direct een waarschuwing naar de tablet of smartphone. Bekeken webpagina's of memo's kunnen ook naar een slim toestel worden gestuurd. Alles onder controle, waar men zich ook bevindt.

   • Media Streamer
    Uw digitale pc hub, ideaal voor bestanden delen en thuisbios

    Geniet van multimedia content op de pc - waar dan ook! Speel muziek af vanaf de pc of vanuit de cloudopslag, waaronder ASUS WebStorage, Dropbox, Google Drive en OneDrive, onder het genot van een kopje koffie in het café, of relax met vrienden en stream jullie favoriete film naar een Smart TV. Met ASUS Media Streamer gaat het entertainment overal mee naartoe.

   • AI Suite 3
    Alles-in-één toegang tot innovatieve ASUS-functies

    ASUS AI Suite 3 biedt een geheel nieuwe gebruikerservaring via een duidelijkere, aantrekkelijkere interface met ondersteuning voor grotere beeldschermen. Het brengt alle exclusieve ASUS-functies samen in één gebruiksvriendelijk pakket, wat gebruikers supervisie geeft over overklokken, energieverbruik, ventilatorsnelheden, voltages en meer. Deze alles-in-één app biedt gevarieerde en gebruiksvriendelijke functionaliteit, zonder te hoeven schakelen tussen verschillende hulpprogramma’s.

   • Mobo Connect
    Alles-in-één bediening van pc en slimme apparaat

    Werk tegelijk op de pc en een slim apparaat, via één set van toetsenbord en muis. Schakel via een eenvoudige sneltoets snel tussen de pc en het slimme apparaat. Het laadt zelfs tegelijkertijd het mobiele apparaat op.

   Intel CPU en chipset kenmerken
   Intel® Q170-chipset
   De Intel® Q170 is een single-chipset ontwerp met ondersteuning voor 6e generatie Intel LGA1151 Core™ i7 / Core i5 / Core i3 / Pentium® /Celeron® processors. Het biedt verbeterde prestaties door gebruik te maken van seriële point-to-point verbindingen, wat voor grotere bandbreedte en stabiliteit zorgt. Daarnaast biedt het native ondersteuning voor maximaal 10 USB 3.0-, zes SATA 6Gbit/s-poorten en PCIe 3.0 lane snelheid voor het sneller ophalen van gegevens. De Intel® Q170-chipset ondersteunt ook iGPU-functionaliteit, zodat gebruikers kunnen profiteren van Intels allernieuwste geïntegreerde grafische prestaties.
   Klaar voor 6de generatie Intel LGA1151 Core i7/Core i5/Core i3/Pentium/Celeron processors
   Dit moederbord ondersteunt 6e generatie Intel Core™ i7/i5/i3/Pentium/Celeron processors in de LGA1151 -uitvoering, met geïntegreerde graphics, geheugen en PCI Express-controllers voor ondersteuning van on-board grafische uitvoer met eigen chipsets, 2-kanaals (4 DIMM’s) DDR4-geheugen en 16 PCI Express 3.0/2.0-lanes, voor geweldige grafische prestaties.
   Intel® vPro
   Intel® vPro™-technologie stelt IT-organisaties in staat om zakelijke pc's op afstand te beheren, zelfs als ze zijn uitgeschakeld of met niet-functionele besturingssystemen. Het is voorzien van Intel® Active Management Technologie en biedt een lichtere vorm van virtualisatie om alle Intel® AMT-gebaseerde platformen te controleren in een netwerkomgeving. Bij pc's met Intel® vPro™-technologie kunnen IT-afdelingen op afstand activa en hardware/software inventarissen binnenhalen, veiligheidsdreigingen beperken, systeemproblemen oplossen en de uptime van desktops verhogen met lagere onderhoudskosten.
   Intel® SBA ondersteuning
   Intel® SBA (Small Business Advantage) is een combinatie van hardware en software die unieke beveiligings- en productiviteitsmogelijkheden biedt, ontworpen voor kleine bedrijven. Intel® SBA vereist de installatie van MEI-stuurprogramma's (AMT host software kit).

   Platformeisen:
   Windows® 7 (32/64-bit) / 8.1 (64-bit) / 10 (64-bit)
   PCH met 6e generatie Intel® Core™ processor (10-serie platforms) met 6.5MB Intel® Management Engine (ME) 11.0-firmware geïnstalleerd

   CPU en chipset eisen:
   Intel® Core™ i3/i5/i7 met een van de volgende chipsets: B150, H170, Q170
   De Intel® Management Engine-software kit moet geïnstalleerd zijn (de Local Manageability Service en de Intel® Management Engine Interface moeten geïnstalleerd en actief zijn).
   *Locale beheerdersrechten op de doelmachine
   *Sommige modellen zonder de 6.5MB Intel® Management Engine-firmware bieden geen ondersteuning voor Intel® SBA. Raadpleeg de specificaties voor meer details.
   * Bezoek de ASUS-website op www.asus.com voor de nieuwste CPU QVL (Qualified Vendors List, overzicht gekwalificeerde leveranciers).
   Slanke bouw. Gebouwd rond Q170T
   Zelf een pc bouwen zonder de diepte? Dat vraagt om de Q170T - het eerste Skylake Thin Mini-ITX moederbord van ASUS. Deze meet minder dan 2,5 cm lang en heeft een ingebouwde aansluiting voor externe DC voeding. Daarmee is het de perfecte keus voor all-in-one (AIO) pc's en andere slanke constructies. ‘Dun' bouwen is eenvoudiger dan u denkt.

   * Specificaties en functies verschillen per model, en alle afbeeldingen zijn ter illustratie. Raadpleeg de pagina met specificaties voor de volledige details.

   • Betrouwbare stabiliteit
   • UEFI BIOS
   • Geoptimaliseerde koeling
   • Alles op één plek geregeld
   • Intel CPU-kenmerken