RAMPAGE II EXTREME

  RAMPAGE II EXTREME

  Het Ultieme Overklok Board voor Tweaking Fun

  • Intel® Core™i7 Processor Ready
  • Intel® X58/ICH10R
  • Triple-channel, DDR3 2000(O.C) Support
  • TweakIt
  • ProbeIt
  • Extreme Engine with ML Cap Design
  • SLI/CrossFire On-demand
  • SupremeFX X-Fi
  • BIOS Flashback
  Product Image

  De Republic of Gamers bestaat uitsluitend uit het beste van het beste. Wij bieden de beste hardwaretechniek, de snelste prestaties, de meest innovatieve ideeën, en we nodigen de beste gamers uit om deel te nemen.

  In de Republic of Gamers is genade iets voor zwakkelingen, en is opscheppen alles. Wij geloven in het maken van statements en blinken uit in competities. Als jouw karakter bij deze trekjes past, wordt dan lid van onze eliteclub en laat je aanwezigheid voelen in de Republic of Gamers.

  CPU & Chipset Kenmerken

  LGA1366 Intel® Core™i7 Processor ondersteuning
  This motherboard supports the latest Intel® Bloomfield processors in LGA1366 Dit moederbord ondersteunt de nieuwste Intel® Bloomfield-processoren in LGA1366-uitvoering, met geïntegreerde geheugencontroller voor ondersteuning van 3-kanaals (6 DIMM´s) DDR3-geheugen. Met ondersteuning van Intel® QuickPath Interconnect (QPI) met systeembus tot 6,4GT/s en een max. bandbreedte tot 25,6GB/s, is de Intel® Bloomfield-processor een van de krachtigste en energiezuinigste CPU´s ter wereld.

  Intel® X58 Chipset
  De Intel® X58 Express Chipset is de nieuwste chipset, ontworpen voor ondersteuning van de nieuwste Intel® Core™ i7 Processoren en Intels volgende-generatie systeem Interconnect-interface, Intel® QuickPath Interconnect (QPI), wat verbeterde prestaties biedt door gebruik te maken van seriële point-to-point links, verbeterde bandbreedte en stabiliteit mogelijk makend. Ondersteunt tevens tot 36 PCI Express 2.0 lanes, en biedt daarmee betere grafische prestaties.

  PCIe 2.0
  Dubbele Snelheid; Dubbele Bandbreedte
  Dit moederbord ondersteunt de nieuwste PCIe 2.0-apparaten voor dubbele snelheid en bandbreedte, ter verbetering van de systeemprestaties
  .

  Multi-GPU Technologie

  SLI/CrossFire On-Demand
  SLI of CrossFireX? Twijfel niet langer, want met de ROG Rampage II Extreme kun je beide multi-GPU configuraties draaien. Het moederbord is voorzien van SLI/CrossFire On-Demand technologie, tot drie grafische kaarten ondersteunend in een 3-weg SLI of CrossFireX configuratie. Welk pad u ook neemt, u bent verzekerd van verbazingwekkende graphics van een ongekend niveau.


  Geheugen Kenmerken

  Triple-Channel DDR3 1800MHz (overklok)
  Het moederbord ondersteunt DDR3-geheugen dat gegevensoverdrachtsnelheden biedt van 1800(overklok)/1600/1333/1066MHz om te voldoen aan de hogere bandbreedte vereisten van de nieuwste besturingssystemen, 3D graphics, multimedia en Internet applicaties. De triple-channel DDR3 architectuur verdrievoudigt de bandbreedte van uw systeemgeheugen en verbetert zo de systeemprestaties, en rekent dankzij piek bandbreedtes tot 43,2 GB/s af met knelpunten.

  Exclusieve ROG Kenmerken

  TweakIT
  Hardcore overklokken en tweaking fun!
  TweakIt is ontworpen voor controlefreaks. Volgend op het succes van de Extreme Tweaker overklokfunctie, heeft ASUS TweakIt ontwikkeld om gebruikers flexibele overklokcontrole te geven, zelfs bij het draaien van benchmark programma´s! De joystickachtige bediening brengt elke overklokoptie binnen handbereik van de gebruiker, zodat de prestatieoptimaliserende opties die deze heeft hem tijdens het spelen een competitief voordeel geven. TweakIt brengt een gloednieuwe dimensie naar de wereld van overklokken en benchmarken.


  ProbeIt
  Direct aan de slag met hardwaregebaseerd overklokken
  ProbeIt haalt het giswerk uit het opsporen van de meetpunten op het moederbord, door deze duidelijk te identificeren in de vorm van acht sets van detectiepunten. Zo weet u exact waar u snelle en toch nauwkeurige metingen kunt verkrijgen met gebruik van een multitester.


  Extreme Engine met ML Cap Ontwerp
  Tijd voor maximale speelruimte
  Overklokken draait helemaal om speelruimte, en daarom beschikt dit moederbord over de Extreme Engine—een volgende-generatie dynamische multi-fase voedingsbeheerontwerp, uitgerust met high performance MultiLayer type Polymeer Capacitors (ML Caps). Extreme Engine garandeert een stabiele voeding tijdens overvoltage door verlaging van Equivalent Series Resistance (ESR), waarmee de betrouwbaarheid van kritieke componenten zoals de processor, systeemgeheugen en de North Bridge behouden blijft. Dit betekent dat u in staat bent uw gloednieuwe Intel Core i7 CPU tot het uiterste te pushen, benchmark scores bereikend waar anderen slechts van kunnen dromen.

  iROG
  Intelligente meervoudige controle bij de hand
  De iROG is een speciale IC die diverse ROG-specifieke functies mogelijk maakt die gebruikers in elk stadium volledige beschikking geven over het moederbord! Dit ontwerp zorgt ervoor dat geavanceerde gebruikerscontrole en -beheer puur op hardwareniveau wordt afgewerkt. Voor PC-liefhebbers verbetert iROG het plezier tijdens het overklokken enorm en het biedt systeemonderhoud en -beheer met meer controle en efficiency.

  BIOS FlashBack

  Tweemaal BIOS ROM. Tweemaal BIOS-instellingen. Tweemaal zoveel overklok flexibiliteit.
  De gebeden van overklokkers om BIOS flexibiliteit zijn verhoord! Met de nieuwe BIOS Flashback kunnen PC-liefhebbers met nog meer vertrouwen overklokken. BIOS Flashback geeft overklokkers de mogelijkheid om twee versies van het BIOS gelijktijdig op te slaan. Vrijwel gelijk aan de "SaveGame" functie, kan één BIOS worden gebruikt voor het overklokavontuur, terwijl de andere BIOS wordt opgeslagen met elke voorgaande versie. BIOS Flashback bezorgt overklokkers het ultieme gemak!  CPU Level Up
  Een Simpele klik voor een instant upgrade
  Ooit gewenst dat u een duurdere CPU had? Upgrade uw CPU zonder extra kosten met ROG´s CPU Level Up! Kies eenvoudigweg de processor waar u naar wilde overklokken, en het moederbord doet de rest!
  Zie de nieuwe CPU-snelheid en profiteer ogenblikkelijk van die prestaties. Overklokken was nog nooit zo eenvoudig als dit.

  Extreme Tweaker
  Eén-stops werkplaats voor tuning prestaties
  Extreme Tweaker is de één-stops werkplaats voor het op optimale prestaties afstemmen van uw systeem. Of u nu op zoek bent naar frequentieaanpassing, overvoltage-opties, of geheugen timing instellingen, alles is aanwezig!
  Voltiminder LED
  Vriendelijke herinnering voor opzettelijke gekte
  Tijdens het najagen van extreme prestaties zijn overvoltage aanpassingen van kritiek belang, maar tevens riskant. De als de "rode zone" van een toerenteller werkende Voltiminder LED toont de voltagestatus voor CPU, NB, SB en Geheugen op een intuïtieve, kleurgecodeerde manier. De Voltiminder LED maakt snelle voltagecontrole mogelijk voor overklokkers.


  COP EX
  Maximaal overklokken vol vertrouwen, met doorbrandbescherming voor chipsets en GPU
  De COP EX laat overklokkers chipsetvoltages verhogen zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken over oververhitting. Het kan tevens worden gebruikt voor het in de gaten houden en redden van een oververhitte GPU. COP EX zorgt voor meer vrijheid en minder beperkingen, voor het bereiken van maximale prestaties.


  Loadline Calibration
  Optimale voedingsimpuls voor extreem overklokken CPU!
  Het handhaven van voldoende voltageondersteuning voor de CPU is van kritiek belang tijdens het overklokken. Loadline Calibratie garandeert stabiel en optimaal CPU-voltage tijdens zware belasting. Dit helpt overklokkers de ultieme overklokmogelijkheden en benchmark scores van het moederbord te behalen.

  Geluid met Helderheid

  SupremeFX X-Fi
  Luister met Absolute HD
  SupremeFX X-Fi levert gamers van de ROG een uitstekende High-Definition audio-ervaring. De SupremeFX X-Fi is voorzien van unieke audio-innovaties zodat gamers tijdens het spelen vijanden kunnen horen aankomen in 3D-omgevingen. SupremeFX X-Fi biedt gamers tevens een speciaal hulpmiddel om menselijke stemmen in spellen te benadrukken, en helpt zo dialogen duidelijker en beter verstaanbaar te maken.


  Noise Filter
  Verwijder achtergrondgeluid tijdens opnemen
  Deze functie detecteert herhaaldelijke en stationaire geluiden zoals computerventilatoren, airconditioners en andere achtergrondgeluiden en verwijdert deze vervolgens uit de binnenkomende audiostream tijdens het opnemen.

  ROG EZ DIY Kenmerken

  External LCD Poster
  Debuggen en aflezen systeemproblemen met nieuw extern uiterlijk!
  De nieuwe LCD Poster post thans kritieke POST-informatie via een bijzonder vriendelijke en flexibele externe display. Wanneer een systeemstoring optreedt, detecteert de LCD Poster automatisch een apparaatdefect en vertaalt de fouten op het LCD tijdens POST.  On-board Schakelaar
  Geen pinnen meer kortsluiten of jumpers verplaatsen
  Met een eenvoudige klik tijdens het overklokken, laat deze exclusieve on-board schakelaar gamers moeiteloos prestaties afstemmen zonder pinnen te hoeven kortsluiten of jumpers te verplaatsen!
  EL I/O
  Aansluiten in het donker!
  Gebruikers verlangen tegenwoordig meer dan alleen goede prestaties - ze vragen om hartverwarmende diensten zoals gebruiksvriendelijke functies. Het moederbord is voorzien van EL I/O, een indrukwekkend ontwerp dat het gemak verhoogt tijdens het aansluiten van apparaten op de achterzijde I/O. De coole EL verlicht het I/O-paneel onder uw bureau, in het donker, of tijdens een LAN Party. Nooit meer apparaten in de verkeerde connectoren duwen wanneer u in het donker zit!


  Q-Fan Plus
  Geoptimaliseerde stilte en koeling voor meer apparaten!
  De Q-Fan functie detecteert automatisch de temperatuur en past de ventilatorsnelheid op basis hiervan aan om stille en efficiënte koeling te bereiken. Bij Q-Fan Plus wordt een speciale temperatuursensorkabel meegeleverd om de temperatuur op elk apparaat te detecteren. Indien gebruikt met optionele ventilatoren, kunt u de Q-Fan functie activeren op maximaal 3 extra apparaten naar keuze!

  ASUS Q-Connector
  Sluit snel en nauwkeurig aan
  De Q-Connector zorgt dat u kabels in één eenvoudige stap via één complete module kunt aansluiten of verwijderen op het frontpaneel van de behuizing. Deze unieke adapter rekent af met het lastige inpluggen van één kabel tegelijk, zodat aansluiten voortaan snel en nauwkeurig gaat.  ASUS EPU-6 Engine
  Energiebesparing op Systeemniveau
  De nieuwe ASUS EPU – ´s werelds eerste stroombesparende engine, heeft een upgrade ondergaan naar een nieuwe engine versie 6. Deze levert energiebesparing voor het totale systeem door de huidige PC-belasting te detecteren en de voeding op intelligente wijze in real-time aan te passen. Met auto-fase schakeling voor componenten (waaronder de CPU, VGA-kaart, geheugen, chipset, harde schijven en CPU-koeling/systeemventilatoren), zorgt de EPU automatisch voor het meest geschikte stroomverbruik via intelligente acceleratie en overklokken – en helpt zo stroom en geld te besparen.


  Flinke Softwarebundel

  3DMark® Vantage Advanced Edition
  De Gamers´ Benchmark
  3DMarkVantage is Futuremarks nieuwe, industriestandaard PC-benchmark op het gebied van spelprestaties, vers ontworpen voor Windows Vista en DirectX10. Het bevat twee nieuwe grafische tests, twee nieuwe CPU-tests, diverse nieuwe functietests, en ondersteuning voor de nieuwste hardware. 3DMark® Vantage is gebaseerd op een compleet nieuwe rendering engine, specifiek ontwikkeld om volop te profiteren van DirectX10, de nieuwe graphics API van Microsoft.  Kaspersky® Anti-Virus
  De beste bescherming tegen virussen en spyware
  Kaspersky® Anti-Virus Personal biedt individuele gebruikers en thuiskantoren eersteklas antivirus bescherming. Het is gebaseerd op geavanceerde antivirustechnologieën. Het product bevat de Kaspersky® Anti-Virus engine, vermaard om zijn malware detectiecijfers die tot de beste van de industrie behoren