Deals
Support

PCE-AC55BT B1

Hoge-snelheid draadloze internetconnectiviteit

De ASUS PCE-AC55BT B1 PCIe wifi-adapter biedt superieure dual-band AC1200 wifi-prestaties voor server backbone en switching infrastructuurtoepassingen; levert brede compatibiliteit, past in elke x1, x2, x8 of x16 slot. Met 80MHz bandbreedte en hogere modulatie verhoogt de PCE-AC55BT snelheden tot 867Mbps op de 5GHz-band. Dat is 3 keer zo snel als standaard 802.11n wifi, zodat gebruikers profiteren van snellere en stabielere verbindingen. Bovendien waarborgen het hoge-snelheid ontwerp en de krachtige antenne draadloze lange afstandsdekking.

Flexibele dual-band verbinding

De PCE-AC55BT-B1 is een 802.11ac dual-band 2x2 PCIe wifi-adapter met snelheden tot 867Mbps op de 5GHz-band. Dat is 3 keer zo snel als standaard 802.11n wifi. Ook bevat hij dual-mode Bluetooth 4.2 en kan hij worden aangesloten op de nieuwste BLE-producten.

Bluetooth 4.2 en BLE

Het gebruik van de nieuwste Bluetooth 4.2 en de Bluetooth Low Energy (BLE) technologie maken hem geschikt voor toepassingen zoals IoT, gezondheidszorg, fitness, beacons en home entertainment.

Externe antennebasis

De stijlvolle externe antennebasis geeft betere dekking, snelheid en meer flexibiliteit bij het aanpassen van de plaatsing van de antenne, om de best mogelijke ontvangstkwaliteit te behalen.

comparison icon
Compare (0)
Netwerken / IoT / servers
Draadloze en bekabelde adapters