Deals
Support

PCE-AC66

's Werelds snelste 5G wifi

De ASUS PCE-AC66 is een nieuwe 802.11ac WiFi PCI Express-adapter die uw desktop een upgrade geeft van rommelige Ethernetkabels naar zorgeloze, marktleidende 802.11ac op maximaal 1,3Gbps. De stijlvolle externe gemagnetiseerde antennebasis geeft u bovendien meer flexibiliteit bij het aanpassen van de plaatsing van de antenne, voor de beste ontvangstkwaliteit

Snelste wifi-standaard: 802.11ac

De PCE-AC66 gebruikt Broadcoms nieuwe 5e generatie WiFi 802.11ac-chipset om snelheden te bereiken tot 1,3Gbps via de 5GHz-band; dat is drie keer zo snel als 802.11n wifi. Tegelijkertijd behoudt hij volledige achterwaartse compatibiliteit met alle eerdere wifi-protocollen. Ook biedt hij uitstekende tweeweg transmissie en zorgt voor een soepele overgang naar 802.11ac en naadloze koppeling met bestaande apparaten.

Geen dode zones meer, dankzij 150% dekking!

Krachtige tweeweg transmissie en een signaalverbeterend high-gain ontwerp geven de PCE-AC66 verbeterde bidirectionele transmissie die wifi-bereik en -dekking vergroten met tot wel 150% ten opzichte van generieke client-apparaten. Dit uitgebreide bereik rekent volledig af met dode plekken en biedt snelle en ononderbroken HD streaming en soepele multiplayer gaming, waar u ook bent.

Directe wifi-upgrade voor desktops

Dankzij zijn PCI Express-interface past de PCE-AC66 op elk moederbord, om uw desktop een directe 802.11ac wifi-upgrade te geven en u toegang te geven tot snelheden tot 1,3Gbps. Omdat hij direct wordt aangesloten op het moederbord is er geen rommelige kabelwarboel meer in uw computeromgeving, en is er geen aparte voeding nodig.

Flexibele uitgebreide antenneplaatsing

De drie afneembare antennes van de PCE-AC66 kunnen via meegeleverde verlengkabels op afstand worden geplaatst. Ook wordt een gemagnetiseerde voet meegeleverd die gemakkelijk hecht aan verschillende oppervlakten, voor meer plaatsingsmogelijkheden. Door de antennes mobiel te maken, biedt het ontwerp meer flexibiliteit bij het kiezen van locaties, voor een betere signaalontvangst en -kwaliteit.

Stijlvolle aluminium heatsink verwerkt warmte, voor extra stabiliteit

De toegevoegde heatsink maakt gebruik van hooggeleidend aluminium om warmte af te voeren van de chipset, en zorgt daarmee voor grotere betrouwbaarheid en non-stop werking. Lagere temperaturen vertalen zich in een stabieler apparaat onder alle klimatologische omstandigheden, zelfs tijdens hete zomers, en grotere stabiliteit betekent consistentere connectiviteit en een langere levensduur van het product. Bovendien is de heatsink voorzien van een stijlvol uiterlijk, dat nogmaals aantoont dat ASUS altijd verder kijkt dan alleen de specs.

comparison icon
Compare (0)
Netwerken / IoT / servers
Draadloze en bekabelde adapters