Deals
Support

RP-AC53

AC750 dual-band wifi repeater
  • Versterk uw bestaande wifi - Breid uw bestaande 802.11ac dual-band wifi-netwerk uit met snelheden tot 733Mbps.
  • Eenvoudige installatie: Vind de beste locatie via de slimme led signaalsterkte indicator, en installeer via de intuïtieve ASUS Extender-app of de WPS-knop.
  • Flexibele modus opties - Repeater, access point en media bridge modi in één apparaat.
  • AC-doorlusfunctie - Houdt het stopcontact vrij voor gebruik.
OP product mainImage

Snellere wifi die verder gaat!

De RP-AC53 draadloze repeater heeft krachtige externe antennes die een eind maken aan zones zonder wifi-signaal en de dekking helpen verbeteren van een eventueel al aanwezige draadloze router. Het werkt door het bereik te verbeteren, wat betekent dat het draadloos netwerken kan uitbreiden naar elke hoek van het huis - zelfs naar die moeilijke, lastig te bereiken plekken. Met razendsnelle 802.11ac tot 733Mbps is het ideaal voor het uitbreiden van uw bestaande 802.11ac wifi-netwerk. Het geeft u overal betrouwbare, hoge-snelheid internetdekking voor apparaten zoals laptops, tablets, smartphones, spelconsoles en slimme tv's.

ASUS Extender-app

Eenvoudig instellen vanuit de hand

De ASUS Extender-app is de gemakkelijke en intuïtieve manier om uw ASUS-repeater in te stellen. Met slechts een paar tikken kunt u eenvoudig login-gegevens van uw router overzetten naar de repeater, en er zijn eenvoudige instructies om u de ideale locatie te helpen vinden voor de RP-AC53. Allemaal zonder pc en gewoon beschikbaar in uw hand!

Klik hieronder om te downloaden


One-touch instelling voor zorgeloze connectiviteit

Het installeren van uw RP-AC53 draadloze repeater vereist geen geknoei met schijven, of zelfs een muis en toetsenbord. De ASUS Extender-app is een eenvoudige en intuïtieve manier voor het instellen van de RP-AC53, maar als u wilt, kunt u de WPS-knoppen op de RP-AC53 en uw router gebruiken voor onmiddellijke automatische instelling. Geoptimaliseerde prestaties verzekerd, voor een probleemloze en vlotte internetervaring. Voor geavanceerde instellingen kan de RP-AC53 op een pc worden aangesloten via een netwerkkabel om rechtstreeks toegang te krijgen tot het webgebaseerde configuratiemenu.

Vind gemakkelijk de perfecte locatie!

Voor de beste prestaties moet de RP-AC53 binnen het bereik zijn van een sterk en stabiel routersignaal, en te worden geplaatst tussen de router en de locatie waar u betere draadloze dekking nodig hebt - u kunt dit simpel controleren met behulp van de signaalsterkte-LED op het frontpaneel.

3-in-1 repeater, access point en media bridge modi

De RP-AC53 heeft drie handige modi om hem nog flexibeler te maken. Behalve als repeater kan hij ook dienst doen als draadloos toegangspunt (access point of AP) of als media bridge. In AP-modus kan hij worden aangesloten op een bekabeld LAN — bijvoorbeeld de internetverbinding in een hotel — om een persoonlijke wifi-hotspot te creëren. Hierdoor is de internetverbinding toegankelijk vanaf laptops, telefoons of andere wifi-apparaten.

In de media bridge-modus kan hij worden verbonden met elk Ethernet-compatibel apparaat - zoals een Smart TV, multimediaspeler, spelconsole of pc - zodat deze wifi-mogelijkheden krijgen. Een geweldige manier om de kabelwarboel terug te dringen!

AC-doorlusfunctie houdt het stopcontact vrij voor gebruik

Het handige AC-doorlusstopcontact houdt een stopcontact vrij wanneer u de RP-AC53 erin steekt, zodat het u er geen stopcontact aan op hoeft te offeren!

Blijf up-to-date!

Vergeet niet om altijd de firmware van uw apparaat up-to-date te houden, zodat u kunt profiteren van de allernieuwste verbeteringen op het gebied van service en veiligheid — en over opwindende nieuwe functies te beschikken! Meer informatie over het bijwerken van nieuwe firmware.

comparison icon
Compare (0)
Netwerken / IoT / servers
Range extenders