Deals
Support

RP-AC68U

Wireless AC1900 repeater met USB 3.0 en 5 Gigabit Ethernetpoorten
  • Breid uw bestaande 802.11ac dual-band wifi-netwerk uit met snelheden tot 1900Mbps.
  • Snelle installatie via een simpele druk op de WPS-knop.
  • Slimme LED-signaalindicator helpt de beste locatie te vinden voor optimale wifi-prestaties.
  • USB 3.0-poort voor AiCloud-ondersteuning en snelle NAS-prestaties.
  • 5 Gigabit Ethernetpoorten om bedrade netwerkapparaten te converteren naar draadloze werking.
  • ASUS ExpressWay maakt gebruik van full-speed apparaatverbindingen om de prestaties te bevorderen.
  • Roaming Assist helpt een ​​stabiele verbinding te vinden, overal in huis of op kantoor.
OP product mainImage

De RP-AC68U is een AC1900-klasse dual-band repeater, met een 3 x zenden, 4 x ontvangen (3x4) interne antenne-array die wifi-snelheden levert tot 1300Mbps op de 5GHz-frequentieband en tot 600Mbps via de 2.4GHz-band, voor een gecombineerd totaal van maximaal 1900Mbps. Hij is eenvoudig te installeren dankzij de one-touch WPS-knop, en is voorzien van een high-speed USB 3.0-poort die met AiCloud werkt om u snelle draadloze toegang te geven tot bestanden die zijn opgeslagen op een aangesloten USB-opslagapparaat. Vijf Gigabitpoorten laten u elk bekabeld netwerkapparaat, zoals een spelconsole of smart tv, converteren naar draadloze werking. Slimme status LED's geven u in één oogopslag alle benodigde informatie.

Snellere wifi die verder gaat!

De RP-AC68U wireless repeater heeft krachtige interne MIMO-antennes die een eind maken aan zones zonder signaal en die de dekking van een eventuele al aanwezige draadloze router helpen verbeteren. Het werkt als een repeater, wat betekent dat het de dekking van draadloze netwerken kan uitbreiden naar elke hoek van het huis - zelfs naar die moeilijke, lastig te bereiken plekken. Met flitsende 802.11ac-snelheden tot 1900Mbps, is het ideaal voor het uitbreiden van uw bestaande 802.11ac wifi-netwerk. Dit zorgt overal voor betrouwbare, high-speed internetdekking voor apparaten zoals notebooks, tablets, smartphones, spelconsoles en smart tv's.

Ervaar ultra-hoge draadloze snelheden

Aangedreven door 802.11ac-technologie, levert de RP-AC68U uiterst snelle wireless-AC snelheden tot 1300Mbps op de 5GHz-band en 600Mbps op de 2.4GHz-band — dat is een gecombineerd totaal van 1900Mbps! Deze high-performance draadloze repeater laat u zonder een bekabelde verbinding genieten van uiterst vloeiende online gaming, vlotter surfen op internet en andere bandbreedte-hongerige taken.

Met één druk op de knop geïnstalleerd voor zorgeloze connectiviteit

Voor de installatie van de RP-AC68U wireless repeater is geen cd nodig, of zelfs maar een muis of toetsenbord. Druk simpelweg op de WPS-knoppen op de RP-AC68U en uw router, en de installatie is voltooid. Geoptimaliseerde prestaties verzekerd, voor een probleemloze en vlotte internetervaring. Voor geavanceerde instellingen kan de RP-AC68U via een Ethernetkabel worden aangesloten op een pc en rechtstreeks toegang krijgen tot het webgebaseerde configuratiemenu, zonder dat een schijf of app nodig is. Hij is zelfs draadloos in te stellen vanaf een tablet of smartphone.

Signaalsterkte-indicator voor eenvoudige installatie

Voor het beste resultaat moet de RP-AC68U binnen het bereik zijn van een stabiel routersignaal, en moet hij worden geplaatst tussen de router en de locatie waar betere draadloze dekking nodig is. De RP-AC68U werkt het best als deze een sterk draadloos signaal ontvangt van de router. Dit is te controleren met behulp van de signaalsterkte-indicator op het achterpaneel.

Al uw gegevens op één plaats — ASUS AiCloud

Sluit een USB-opslagapparaat aan op de USB 3.0-poort en verander de RP-AC68U in een persoonlijke cloud server met ASUS AiCloud, voor toegang tot en het streamen van content, waar dan ook. AiCloud is een gratis app voor iOS en Android™ apparaten, en werkt met de RP-AC68U samen om u ultieme mobiele flexibiliteit te geven.

Media Bridge-modus

Sneller dan bekabeld netwerken voor elk apparaat.

In Media Bridge-modus voegt de RP-AC68U wifi toe aan alle met Ethernet uitgeruste apparaten, inclusief smart tv's, multimediaspelers, spelconsoles en pc's. Status LED's op het achterpaneel geven in één oogopslag een indicatie van de signaalsterkte voor zowel de 2.4GHz- als 5GHz-frequentiebanden.

Access Point-modus

Upgrade uw draadloze netwerk naar uiterst hoge 5GHz-snelheden

De RP-AC68U kan een snel en stabiel 5GHz-netwerk toevoegen aan een enkel-bands 2.4GHz-router en deze zo upgraden tot 1300Mbps-snelheden, voor uiterst vloeiende online gaming, 4K UHD video streaming en snellere downloads. Voor een bestaand 5GHz-netwerk voegt de RP-AC68U een extra 5GHz-netwerk toe, zodat u nog meer apparaten kunt aansluiten, voor nog betere draadloze multitasking.

ASUS ExpressWay verbetert prestaties

ASUS ExpressWay gebruikt de dual-band mogelijkheden van de RP-AC68U om een superefficiënte verbinding te maken met verbeterde prestaties en betrouwbaarheid. In de normale modus gebruikt de RP-AC68U de 2.4GHz- en 5GHz-banden gelijktijdig om verbinding te maken met apparaten, wat brede compatibiliteit oplevert met apparaten en routers. Zolang ten minste één apparaat — of uw router — 5GHz-werking ondersteunt, kan ExpressWay één band toewijzen om verbinding te maken met de router en de andere band om verbinding te maken met het apparaat. Dit geeft een geweldige prestatieverbetering voor data-intensieve taken zoals HD video streaming of online gaming, en vermindert ook de kans op verlies van de verbinding als gevolg van interferentie.

Roaming Assist voor stabiele verbindingen, overal!

Dankzij onze probleemloze Roaming Assist-technologie hoeft u terwijl u door het huis beweegt nooit handmatig van verbinding te wisselen tussen de RP-AC68U en uw ASUS-router. Na het inschakelen van deze functie zal het apparaat automatisch verbinding maken met het sterkste wifi-signaal, of dit nu afkomstig is van de router of de repeater. Dit zorgt ervoor dat u altijd een betrouwbare verbinding krijgt, waar dan ook in huis.

De effectiviteit van de Roaming Assist-functie kan afhankelijk van omgevingsfactoren variëren. Deze ASUS-exclusieve functie werkt alleen met ASUS-routers.

Blijf op de hoogte!

Vergeet niet om altijd de firmware van uw apparaat up-to-date te houden, zodat u kunt profiteren van de allernieuwste verbeteringen op het gebied van service en veiligheid — en krijg opwindende nieuwe functies! Meer informatie over het bijwerken van nieuwe firmware.

comparison icon
Compare (0)
Netwerken / IoT / servers
Range extenders