Deals
Support

RP-AC87

Wireless-AC2600 dual-band repeater met vier externe antennes voor verbetering van snelle wifi-dekking
  • Uitbreiding supersnelle wifi van uw router - Profiteer van ultieme gecombineerde dual-band snelheden tot 2534Mbps.
  • Verbetering van de wifi-dekking door de hele woning - Dual-band antenne-ontwerp met vier externe antennes breidt snelle wifi-dekking uit naar elke kamer.
  • Eenvoudige installatie met signaalsterkte-indicator - Vind de ideale plek voor de RP-AC87 met behulp van de LED-signaalindicator, en profiteer van installatie met één klik.
  • ASUS extender-app - pc-loze installatie van netwerk, altijd en overal.
  • Roterende stekker - Flexibele positionering in elk stopcontact.
OP product mainImage

Snellere wifi die verder gaat!

De RP-AC87 draadloze repeater heeft vier krachtige externe antennes die een eind maken aan wifi-loze zones en de dekking van een eventueel al aanwezige draadloze router helpen verbeteren. Het werkt als een bereik-booster, wat betekent dat het draadloze netwerken kan uitbreiden naar elke hoek van de woning - zelfs naar die moeilijke, lastig te bereiken plekken. Met razendsnelle 802.11ac snelheden tot 2534Mbps is het ideaal voor het uitbreiden van uw bestaande 802.11ac wifi-netwerk. Het geeft u overal betrouwbare hoge-snelheid internetdekking voor apparaten zoals laptops, tablets, smartphones, spelconsoles en smart tv's.

De ASUS RP-AC87 repeater helpt de wifi-dekking een boost te geven tot in elke hoek van uw huis, voor meerdere apparaten

Ervaar uiterst hoge draadloze snelheden

Aangedreven door 802.11ac-technologie, levert de RP-AC87 uiterst snelle wireless-AC snelheden tot 1734Mbps op de 5GHz-band en 800Mbps op de 2.4GHz-band — dat is een gecombineerd totaal van 2534Mbps! Dankzij deze high-performance wifi geniet u zonder bekabelde verbinding van uiterst vloeiende online gaming, vlotter surfen op internet en andere bandbreedte-hongerige taken.

Dankzij de 802.11ac standaard en een 4x4 antenne-ontwerp biedt de ASUS RP-AC87 repeater tot 3 keer hogere wifi-snelheden dan 802.11n standaard wifi Dankzij de 802.11ac standaard en een 4x4 antenne-ontwerp biedt de ASUS RP-AC87 repeater tot 3 keer hogere wifi-snelheden dan de 802.11n standaard wifi

One-touch installatie voor zorgelozeconnectiviteit

Het installeren van uw RP-AC87 draadloze repeater vereist geen gerommel met schijven, en er komt zelfs geen muis en toetsenbord aan te pas. U kunt de WPS-knoppen op de RP-AC87 en uw router gebruiken voor onmiddellijke automatische installatie. Geoptimaliseerde prestaties verzekerd, voor een probleemloze en vlotte internetervaring. Voor geavanceerde instellingen kan de RP-AC87 via een Ethernetkabel op een pc worden aangesloten om rechtstreeks toegang te krijgen tot het webgebaseerde configuratiemenu.

De ASUS RP-AC87 repeater laat gebruikers de installatie automatisch verzorgen door simpelweg op de WPS-knoppen te drukken

ASUS Extender-app
Eenvoudige installatie in uw hand

Het is nu veel gemakkelijker en intuïtiever om uw ASUS-repeater te configureren. Met slechts een paar tikjes, kunt u de inloggegevens van uw router gemakkelijk overzetten naar de repeater, en er zijn eenvoudige instructies om u de ideale locatie voor de RP-AC87 te helpen vinden. Het gaat allemaal zonder pc, gewoon uit de hand!

Klik hieronder om te downloaden.

Download bij Google Play Download bij de App Store
De ASUS extender-app helpt gebruikers om eenvoudig hun thuisnetwerk te configureren

Vind de perfecte locatiemet gemak!

Voor het beste resultaat moet de RP-AC87 binnen het bereik zijn van een krachtig en stabiel routersignaal, en moet hij worden geplaatst tussen de router en de locatie waar betere draadloze dekking nodig is - u kunt dit eenvoudig controleren via de signaalsterkte-LED op het frontpaneel.

Drie LED-signaalindicatoren op het frontpaneel helpen gebruikers de beste locatie te vinden voor de ASUS RP-AC87 repeater

3-in-1 repeater,toegangspunt en media bridge modi

De RP-AC87 heeft drie handige modi om hem nog flexibeler te maken. Behalve als repeater kan hij ook dienst doen als draadloos toegangspunt (access point of AP) of als media bridge. In AP-modus kan hij worden aangesloten op elk bekabeld LAN — bijvoorbeeld de internetverbinding in een hotel — om een persoonlijke wifi-hotspot te creëren. Hierdoor is de internetverbinding toegankelijk vanaf laptops, telefoons of andere wifi-apparaten.

In de media bridge-modus kan hij worden verbonden met elk Ethernet-compatibel apparaat - zoals een Smart TV, multimediaspeler, spelconsole of pc - zodat deze wifi-mogelijkheden krijgen. Een geweldige manier om de kabelwarboel terug te dringen!

De ASUS RP-AC87 repeater laat gebruikers gemakkelijk kiezen tussen repeater, access point en media bridge modi

Superhandige roterende stekker

Dankzij de ingenieuze roterende stekker is de RP-AC87 voor optimale prestaties altijd rechtop te plaatsen, ongeacht de oriëntatie van het stopcontact.

Speciaal ontworpen roterende stekker om uw RP-AC87 gemakkelijk te positioneren
comparison icon
Compare (0)
Netwerken / IoT / servers
Range extenders