Deals
Support

RT-AC1200

AC1200 dual-band wifi-router met vier 5dBi-antennes en ouderlijk toezicht
  • Supersnelle gelijktijdige dual-band 802.11ac Wi-Fi op maximaal 1167Mbps
  • USB 2.0-poort ondersteunt AiPlayer voor muziek streamen
  • Help uw kinderen veilig online te zijn met Parental Control (ouderlijk toezicht)
OP product mainImage

Consequent geprezen voor topkwaliteit netwerken!

Lezerskeus, voor het 6e jaar op rij! (2012-2017)
"ASUS is het merk dat in de meeste gevallen zal worden aanbevolen. Het bedrijf krijgt uitstekende scores wat betreft installatiegemak en betrouwbaarheid." - PC Magazine >>Meer info.

Recommended Excellence Award voor beste routermerk, PC Pro Technology Excellence Awards 2016.

Meest door consumenten aanbevolen routermaker van 2015!– PC Magazine
>>Meer info.

De ASUS RT-AC1200 dual-band wireless-AC1200 router is een rijk uitgeruste en gebruiksvriendelijke upgrade voor uw thuisnetwerk. Het brengt u supersnelle 802.11ac wifi-technologie — waarbij slechts 3 eenvoudige stappen nodig zijn om aan de slag te kunnen! ASUS AiPlayer laat u muziek streamen vanaf een aangesloten USB-opslagapparaat, en de gelijktijdige dual-band wifi kunt laat u verbinding maken met elk wifi-apparaat, op snelheden tot 300Mbps voor 2.4GHz apparaten en tot 867Mbps voor 5GHz apparaten! 

Supersnelle gelijktijdige wifi

Aangedreven door 5e generatie wifi (5G wifi), geeft de nieuwe 802.11ac-chipset de RT-AC1200 superhoge draadloze snelheden. De RT-AC1200 levert tot 867Mbps op 5GHz, dat is 3x zo snel als huidige 802.11n 2x2 routers!

Voeg externe opslag toe aan uw netwerk

Maak van de RT-AC1200 uw media- en bestandscentrum. Via USB 2.0-poorten kunt u externe opslagstations aansluiten en media-inhoud streamen naar uw genetwerkte pc's. Het in een netwerk plaatsen van uw opslagapparaten maakt ze gemakkelijker toegankelijk dan ooit tevoren.

Eenvoudige installatie in 3 stappen

Gebruik uw laptop, tablet of pc om uw ASUS-router moeiteloos in te stellen in slechts 3 eenvoudige stappen. Sluit eenvoudig de kabels aan op de router, open een webbrowser en volg de installatiewizard om binnen een mum van tijd verbinding te hebben met het internet.

Controle op en beperking van internetactiviteit per gebruiker

Geavanceerd ouderlijk toezicht helpt uw kinderen te beschermen tegen een internetverslaving. U kunt de tijdstippen beperken dat elk apparaat toegang heeft tot het internet door geplande tijdslimieten toe te passen.

Krijg controle over uw media dankzij handige draadloze streaming

Met de ASUS AiPlayer-app wordt de RT-AC1200 uw thuismedia hub. U kunt al uw muziek, video's en foto's opslaan op de aangesloten USB-opslag en deze streamen naar elk mobiel apparaat — nooit meer ruimtetekort op uw mobiele telefoon. Geniet van uw collecties in elke kamer, en dankzij de ondersteuning voor vrijwel elke bestandsindeling profiteert u van vloeiende, moeiteloze streaming.

Blijf up-to-date!

Vergeet niet om altijd de firmware van uw apparaat up-to-date te houden, zodat u kunt profiteren van de allernieuwste verbeteringen op het gebied van service en veiligheid — en over opwindende nieuwe functies te beschikken! Meer informatie over het bijwerken van nieuwe firmware.

* ASUS ontving de hoogste numerieke score wat betreft draadloze routers in het J.D. Power 2015 Wireless Router tevredenheidsonderzoek, gebaseerd op 2.716 reacties van 8 bedrijven waarbij de tevredenheid met draadloze routers werd gemeten in de periode november-december 2015. Uw ervaringen kunnen verschillen. Bezoek jdpower.com

comparison icon
Compare (0)
Netwerken / IoT / servers
WiFi-routers