Deals
Support

RT-N12HP

ASUS routers - winnaar van prestigieuze prijzen, jaar na jaar:

PC Pro Excellence Awards 2013
Winnaar van Best Wireless Router door PC Pro, Verenigd Koninkrijk

Meer info

2014 Readers’ Choice Award
door PCMag.com, VS 

Meer info*Een handelsmerk van Ziff Davis. Inc., onder licentie gebruikt.

De ASUS RT-N12HP_B1 High Power Wireless Router ondersteunt High Power draadloze prestaties. Uniek is dat de RT-N12HP_B1 is voorzien van een ingebouwde signaalversterker, zodat hij een echte 300% toename produceert in het draadloze zendvermogen ten opzichte van een standaard 802.11n draadloze router.

Extreem groot werkingsbereik dankzij High Power-technologie

Dit unieke, efficiënte ontwerp breidt de dekking van het draadloze signaal en de kwaliteit ervan aanzienlijk uit via een ingebouwde signaalversterker. Geavanceerde High Power-technologie van ASUS verbetert de signaalsterkte en kan het bereik bijna verdubbelen.

Meervoudige SSID voor flexibele draadloze toegangscontrole

Deel de internetverbinding veilig met gasten, zonder persoonlijke wachtwoorden of netwerk resources te hoeven delen. ASUS Guest Network ondersteunt tot drie afzonderlijke gastnetwerken, elk met zijn eigen gebruikslimiet en wachtwoord. Gasten krijgen geen toegang tot het primaire netwerk of andere aangesloten apparaten.

Eenvoudige installatie in 3 stappen via tablet, smartphone of pc

Met de RT-N12HP_B1 is het een fluitje van een cent. Zet de router eenvoudigweg aan, sluit hem aan en open een browser op een wifi-geschikt apparaat zoals een notebook of pad. Dit opent een installatiepagina met het verzoek om het ID/wachtwoord van de internetaanbieder in te voeren, en dat is alles! Een netwerk installeren was nog nooit zo eenvoudig.

Ga online in 30 seconden

Slim auto-detectie ontwerp stelt gebruikers in staat de installatie binnen 30 seconden na het inpluggen van de RT-N12HP_B1 af te ronden! Vergeleken met de lange installatieduur en -problemen van andere routers is deze nieuwe ASUS-ontwikkeling een waar wonder van gebruiksgemak, dat de meest extreme netwerksnelheden binnen bereik brengt, sneller dan ooit tevoren.

30-seconden installatie

EZ Switch

De softwarematige EZ Switch biedt een snelle en gemakkelijke manier om te wisselen tussen router, repeater en AP-modi. De ASUS EZ Switch stelt gebruikers in staat om snel en eenvoudig tussen 3 werkmodi te schakelen met slechts een aanraking.

comparison icon
Compare (0)
Netwerken / IoT / servers
WiFi-routers