DSL-N14U

  DSL-N14U

  Draadloze ADSL modem router met groot bereik, meerdere SSID en USB-toepassingen

 • 300 Mbps draadloze ADSL Modem Router met tweeledig doel
 • USB-poort voor netwerk-printserver, het delen van bestanden, Download Master en mediaserver
 • ASUSWRT Dashboard voor eenvoudige installatie binnen 30-seconden en geavanceerde netwerkcontrole via een intuïtieve grafische interface
 • PPTP server voor veilige VPN datatransmissie
 • ASUS AiCloud laat u gegevens openen, synchroniseren, delen en vanaf uw thuisnetwerk streamen naar elke op internet aangesloten pc, Android of iOS-apparaat
  Product Image

  Snelle Wi-Fi, met meer ruimte en minder rommel

  De ASUS DSL-N14U ADSL modem router heeft Wi-Fi-snelheden tot 300Mbit/s. Hij vervangt het ADSL-modem van uw internetaanbieder, bespaart ruimte en vermindert rommel. Met eenvoudige, cd-loze installatie en betrouwbare gegevensoverdracht, is de DSL-N14U een complete draadloze oplossing voor ADSL-gebruikers, en tevens voorzien van een multifunctionele USB 2.0-poort.

  Gemakkelijke routerinstallatie binnen 30 seconden

  Gebruik uw smartphone, tablet of pc om uw ASUS-router moeiteloos in te stellen in minder dan 30 seconden* en in slechts 3 eenvoudige stappen. Sluit eenvoudig de kabels aan op de router, open een webbrowser en volg de installatiewizard om u binnen een mum van tijd op het internet te krijgen.


  Stap1: Open web browser.

  Stap2: Voer ID/wachtwoord in.

  Stap3: Klaar!

  * Door ASUS geteste en geverifieerde installatietijd. Daadwerkelijke duur kan verschillen per provider, specifiek verbindingstype, locatie en andere factoren.

  Multifunctionele ingebouwde USB-poort

  Via de ingebouwde USB 2.0-poort kunt u externe opslag, printers en andere apparaten aansluiten op de DSL-N14U en deze via het netwerk delen met andere gebruikers.

  AiCloud - Synchroniseren. Delen. Streamen. Uw wereld on-demand

  ASUS AiCloud werkt samen met ASUS-routers om het meest complete, toegankelijke en veilige cloudplatform te bieden. Het is een gratis app voor iOS en Android-apparaten die u eenvoudig bestanden laat synchroniseren, delen en streamen en toegang biedt tot al uw content, vanaf elke locatie. Het creëert uw eigen privé cloudserver voor thuis, en verbindt deze naadloos met de publieke cloud. Delen is gemakkelijker dan ooit dankzij vertrouwelijke links die kunnen worden verstuurd via e-mail, sms en meer. Voor de meest intuïtieve en flexibele cloudtoegang vanaf vrijwel elk apparaat en locatie, is ASUS AiCloud uw startpunt.Meer info  * Werkt uitsluitend met bepaalde webopslagdiensten.

  Robuuste controle en optimalisatie met ASUSWRT

  Met het gebruiksvriendelijke ASUSWRT Dashboard kunt u uw netwerk instellen, bewaken en beheersen via een intuïtieve interface.

  De DSL-N14U beschikt over speciale ADSL-gerelateerde verbeteringen aan de intuïtieve ASUSWRT grafische interface, inclusief een signaal-ruisverhouding (SRV) meetinstrument dat klanten kan helpen de stabiliteit van een ADSL-verbinding te controleren. Een Traffic Monitor (verkeersmonitor) toont de via het WAN, bekabelde en draadloze netwerken verzonden en ontvangen data, terwijl klanten via een rapportage-tool rechtstreeks feedback over verbindingsproblemen kunnen versturen naar een technisch support team, waarbij automatisch technische logbestanden worden toegevoegd.Probeer het

  VPN Server-geschikt

  Met de DSL-N14U kunt u gemakkelijk een VPN-server opzetten voor veilig web browsen en toegang tot data - waar u ook bent. Inclusief PPTP-encryptie, dus uw verbinding is altijd veilig en vertrouwelijk.

  Download en stream overal

  Download Master en de uitgebreide mediaserver laten u op met de router verbonden USB-apparatuur opgeslagen multimediabestanden downloaden en afspelen op een breed aanbod van compatibele apparaten, zoals pc's, tablets, PS3, Xbox, en Smart TV's. Download Master kan ook bestanden downloaden terwijl uw pc uit staat, en laat u op afstand de downloadstatus beheren en controleren.  Discrete en veilige wifi-netwerken via gasttoegang

  De DSL-N14U ondersteunt tot vier draadloze netwerken via de 2.4 GHz band, zodat u gebruikstijden kunt instellen en de toegang beperken via geavanceerde controles, inclusief instellingen voor ouderlijk toezicht.