GX1024X V4

  GX1024X V4

  24-poorts 10/100Mbps switch met Loop Detection-functie

 • Eenvoudig te gebruiken: Geen software nodig voor de configuratie - maakt installaties eenvoudiger en sneller.
 • Multi-plaatsing: Dankzij het compacte formaat en ontwerp met meerdere plaatsingsopties kunnen gebruikers ruimte besparen op kantoor.
 • Green Network (802.3az EEE) - Geïntegreerde energiebesparing via link down stand-by-modus; bespaar tot 48% op energieverbruik.
  • Product Image

   Volledig netwerktoezicht met 24-poorts LED-indicatoren

   De GX1024X biedt 10/100 Mbps auto-sensing connectiviteit voor snelle internettoegang; zonder dat software nodig is voor configuratie - maakt installaties eenvoudiger en sneller. Asus Green Network bevat ingebouwde energiebesparing door middel van link down stand-by-modus. Gebruikers kunnen tot 48% besparen op het stroomverbruik. Het ventilatorloze ontwerp rekent af met ruis, wat een rustige omgeving in het kantoor helpt te handhaven; ondanks het kleine formaat en de meervoudige plaatsingsopties zorgen de geweldige prestaties en rijke functionaliteit voor een kosteneffectieve verbinding voor kleine tot middelgrote ondernemingen en power users.

   Green Network-technologie - Tot 48% energiebesparing

   De ASUS GX1024X Switch kan uitgeschakelde pc's detecteren, ook indien aangesloten, en de stroomtoevoer naar zijn poorten uitschakelen om in stand-by te gaan; dit vermindert het stroomverbruik uiteindelijk aanzienlijk.   Tijdens switch of netwerk loops helpt ASUS u problemen op te lossen via handige LED-indicatoren. Deze geven aan bij welke poorten sprake is van looping, zodat u het probleem aan kunt pakken en voorkomen dat het hele netwerk crasht.

   GX-serie onbeheerde switch thuis/SOHO-oplossing

   Het ventilatorloze ontwerp rekent af met ruis, wat een rustige omgeving in het kantoor helpt te handhaven; de geweldige prestaties en rijke functionaliteit zorgen voor een kosteneffectieve verbinding voor kleine tot middelgrote ondernemingen en power users.

   19" rack-montage plaatsing

   Monteer uw switch eenvoudig in 3 stappen in een 19'' rack en bespaar ruimte op kantoor.