GX-D1241 V3

  GX-D1241 V3

  24-poorts Gigabit switch met Loop Detection-functie

 • Eenvoudig te gebruiken: Geen software nodig voor de configuratie - maakt installaties eenvoudiger en sneller.
 • Jumbo Frame tot 9KB: Ondersteunt grotere pakketgrootte op de IC en biedt veel betere en efficiëntere netwerkdoorvoer.
 • Green Network (802.3az EEE): Geïntegreerde energiebesparing via link down stand-by-modus en detectie kabellengte; bespaar tot 55% op energieverbruik.
  • Product Image

   Volledig netwerktoezicht met 24-poorts LED-indicatoren

   De GX-D1241 biedt 10/100/1000 Mbps auto-sensing connectiviteit voor snelle Gigabit internettoegang; zonder dat software nodig is voor configuratie - maakt installaties eenvoudiger en sneller. ASUS Green Network bevat geïntegreerde energiebesparing via link down stand-by-modus en detectie van kabellengte, zodat gebruikers tot 55% kunnen besparen op het energieverbruik. Het ventilatorloze ontwerp rekent af met ruis, wat een rustige omgeving op kantoor helpt te handhaven; ondanks het kleine formaat zorgen de geweldige prestaties en rijke functionaliteit voor een kosteneffectieve verbinding voor kleine tot middelgrote ondernemingen en power users.

   Via de Asus Green Network-technologie (802.3az EEE) kunnen GX-D1241 switches detecteren wanneer pc's zijn uitgeschakeld en zullen ze dienovereenkomstig reageren door zichzelf uit te schakelen naar stand-by-modus, zodat het stroomverbruik aanzienlijk wordt verminderd met tot wel 55%.   Tijdens switch of netwerk loops helpt ASUS u problemen op te lossen via handige LED-indicatoren. Deze geven aan bij welke poorten sprake is van looping, zodat u het probleem aan kunt pakken en voorkomen dat het hele netwerk crasht.

   GX-serie onbeheerde switch thuis/SOHO-oplossing

   Het ventilatorloze ontwerp rekent af met ruis, wat een rustige omgeving in het kantoor helpt te handhaven; de geweldige prestaties en rijke functionaliteit zorgen voor een kosteneffectieve verbinding voor kleine tot middelgrote ondernemingen en power users.

   19" rack-montage plaatsing

   Monteer uw switch eenvoudig in 3 stappen in een 19'' rack en bespaar ruimte op kantoor.