PCE-AC55BT

  PCE-AC55BT

  Dual-band Wireless-AC1200 Bluetooth 4.0 PCI-E Adapter

  • High-speed draadloze internetconnectiviteit
  • Draadloze-AC dual-band voor streaming zonder haperingen en uitstekende netwerkprestaties.
  • Bluetooth 4.0 en BLE
  • Externe antennebasis
  • Intel Wireless Display (WIDI)
  Product Image

  High-speed draadloze internetconnectiviteit

  De ASUS PCE-AC55BT Wireless-AC PCI Express Adapter biedt superieure wifi-prestaties voor server backbone en switching infrastructuurtoepassingen, alsmede voor gangbare desktops en notebooks. Gebruikmakend van het gemak van een standaard PCI Express-aansluiting biedt hij grote compatibiliteit en past op elk x1-, x2-, x8- en x16-slot. In vergelijking met standaard PCI-netwerkkaarten biedt hij verhoogde bandbreedte, betrouwbaarheid en functionaliteit, waardoor u profiteert van snellere en stabielere verbindingen. Downloaden, VoIP, video streaming en online gaming profiteren alle van het hoge-snelheid ontwerp en de krachtige antenne die u verzekert van draadloze dekking over grote afstanden. De vriendelijke gebruikersinterface stelt u bovendien in staat het apparaat en de netwerkapplicaties snel en gemakkelijk te installeren en te gebruiken.

  Flexibele dual-band verbinding

  De PCE-AC55BT is een 802.11ac dual-band 2x2 wifi PCI Express-adapter met snelheden tot 867Mbps en is 3x sneller dan 802.11n wifi. Het bevat ook dual mode Bluetooth 4.0 en kan worden aangesloten op het nieuwste BLE-product.
  De stijlvolle externe antennebasis geeft u bovendien meer flexibiliteit bij het aanpassen van de plaatsing van de antenne, om de best mogelijke ontvangstkwaliteit te bereiken.

  Bluetooth 4.0 en BLE

  De lage energie-technologie maakt hem geschikt voor toepassingen zoals IOT, gezondheidszorg, fitness, beacons en home entertainment.

  Intel Wireless Display (WIDI)

  Geef uw pc draadloos weer op het grote HDTV-scherm. Gebruikers kunnen verschillende functies tegelijkertijd uitvoeren op hun pc en tv.

  Externe antennebasis

  Verleng de antenne naar een positie met betere dekking en snelheid.