PL-E52P/PL-E52P DUO

  PL-E52P/PL-E52P DUO

  600Mbps Gigabit powerline-adapter

  • Dekking voor meerdere ruimtes en verdiepingen, gebruikmakend van de bestaande elektrische bedrading, zonder onderbreking
  • Voeg eenvoudig 600Mbps netwerken toe, overal in huis
  • Geen installatie nodig - gewoon in stopcontact steken en aansluiten
  • QoS hulpprogramma voor online gaming en media streaming zonder lag
  • Energiebesparende slimme stand-by-functie
  • AC doorlus-ontwerp betekent dat het stopcontact te gebruiken blijft
  • Ingebouwd ruisfilter voor vloeiende HD-videostreaming
  • Status-LED's zijn in en uit te schakelen
  • AES 128-bit encryptie voor veilige verbindingen
  Product Image
  ASUS Routers – Winning Prestigious Awards, Year After Year :
  PC Pro Excellence Awards 2013
  Winner of Best Wireless Router
  by PC Pro, UK
  Meer info
  2013 Readers’ Choice Award
  by PCMag.com, USA


  Meer info

  *Een handelsmerk van Ziff Davis. Inc., onder licentie gebruikt.

  Netwerken zonder gedoe

  De ASUS PL-E52P/PL-E52P DUO is de gemakkelijke en eenvoudige manier om een ​​bekabeld thuisnetwerk uit te breiden naar elke kamer in het huis of op kantoor, met behulp van de bestaande elektrische bedrading. Deze compacte en stijlvolle powerline adapter breidt een bekabeld netwerk uit zonder fysieke rommel, en vermijdt de problemen van slechte draadloze signalen. Voorzien van de nieuwste en snelste Gigabit Ethernet-poort, perfect voor het aansluiten van een bekabeld netwerkapparaat, zoals laptops, spelconsoles of Smart TV's. Onze slimme techniek zorgt ervoor dat u het stopcontact gewoon kunt blijven gebruiken. De technologie biedt tot 600Mbit/s verbindingssnelheden en het ingebouwde ruisfilter zorgt voor consistente, betrouwbare verbindingen.

  Netwerken zonder gedoe

  Eenvoudige en veilige installatie

  Extra handige knop om apparaten te pairen maakt de beveiliging van uw powerline netwerk uiterst eenvoudig. Met één druk op de knop maken de adapters automatisch deel uit van het beveiligde powerline-netwerk. Krachtige 128-bit AES-authenticatie voorkomt onbevoegd pairen van apparaten.

  600Mbit/s verbindingen en Gigabit-netwerken

  De gestroomlijnde en gemakkelijk werkende PL-E52P/PL-E52P DUO bieden volledige netwerkmogelijkheden. Uw elektrische bedrading verandert in een uiterst snel 600 Mbit/s netwerk, terwijl de Gigabit LAN-poort kan worden gebruikt om uw pc, laptop, spelconsole, Smart TV of een ander bekabeld netwerkapparaat aan te sluiten.  Extra stopcontact met ingebouwd ruisfilter

  De PL-E52P/PL-E52P DUO maakt gebruik van slimme extra stopcontact-techniek. Aangesloten op de wandcontactdoos om u via de bestaande elektrische bedrading te laten netwerken, houdt hij stopcontacten vrij, zodat u deze kunt blijven gebruiken om andere apparaten van stroom te voorzien. Voor geweldige verbindingskwaliteit is een geïntegreerd lijnruisfilter toegevoegd, wat u verzekert van consistente online prestaties.

  QoS voor vloeiende, betrouwbare streaming

  Ingebouwde QoS (Quality of Service) biedt hulpfuncties om te zorgen voor vloeiende, ononderbroken HD video streaming, internettelefonie of online gaming.

  Energiebesparende slimme stand-by-functie

  De PL-E52P/PL-E52P DUO heeft een slimme stand-by-modus die detecteert of aangesloten apparaten zijn uitgeschakeld of inactief zijn, wat een energiebesparing oplevert van tot wel 80%. Indien dit het geval is, daalt het stroomverbruik van de PL-E52P tot vrijwel nul, in tegenstelling tot bij traditionele adapters die altijd volledig ingeschakeld blijven. Dit helpt u geld te besparen op uw energierekening, en het is milieuvriendelijk.

  Status-LED's zijn in en uit te schakelen

  Status-LED's zijn in en uit te schakelen via het meegeleverde hulpprogramma.