RT-AC66U B1

  RT-AC66U B1

  AC1750 Dual-band wifi-router met ASUS Router-app en ouderlijk toezicht

  • Snelle wifi – gelijktijdige dual-band wifi zorgt voor soepele streaming met 2.4GHz-snelheden tot 450Mbps en 5GHz-snelheden tot 1300Mbps.
  • Geoptimaliseerd wifi-bereik - AiRadar beamforming en krachtige antennes voor betere dekking.
  • Netwerkcontrole via ASUS Router-app – pc-loze regeling van netwerkinstellingen, altijd en overal.
  • Ouderlijk toezicht - Controle op en beperking van internetactiviteit voor elke gebruiker.
  • Verbeterde netwerkbeveiliging dankzij ASUS AiProtection - Drievoudige sterkte netwerkbeveiliging, aangedreven door Trend MicroTM.
  • USB 3.0 - ingebouwde USB 3.0-poort voor delen printer, 3G/4G dongle ondersteuning en 10x zo hoge gegevensoverdrachtssnelheden dan USB 2.0 voor opslagapparaten.
  Product Image

  Consequent geprezen voor topkwaliteit netwerken!

  Recommended Excellence Award voor beste routermerk, PC Pro Technology Excellence Awards 2016.

  Dual-band connectiviteit voor entertainment zonder haperingen

  Gelijktijdige 2.4GHz- en 5GHz-banden leverend met snelheden tot respectievelijk 450Mbps en 1300Mbps, heeft de RT-AC66U B1 een totale snelheid van maximaal 1750Mbps. U kunt basistaken zoals surfen op het web en het downloaden van bestanden uitvoeren via de 2.4 GHz band, terwijl u tegelijkertijd soepel meerdere apparaten kunt laten streamen in HD, online gaming kunt ondersteunen, plus andere veeleisende toepassingen op de rustigere 5GHz band.

  Doe meer tegelijk dankzij dual-core processors

  De ASUS RT-AC66U B1 is voorzien van een dual-core processor die afrekent met de tegenvallende prestaties waar andere routers last van hebben. Zelfs op de drukste thuisnetwerken verloopt HD video streaming dus altijd soepel, is de latentie laag tijdens online gaming en VoIP-gesprekken, en verloopt het downloaden van bestanden zonder onderbrekingen.

  Entertainment overal, op elk apparaat

  Exclusieve, uiterst gevoelige ontvangers leveren verbeterde midden- en lange-afstands wifi-signalen, met krachtige versterkers en AiRadar beamforming voor het bieden van ongeëvenaarde dekking die snel, betrouwbaar en stabiel is voor alle aangesloten apparaten, van pc's en mobiele apparaten naar spelconsoles en meer.

  Ultieme usb-snelheid en -veelzijdigheid

  USB 3.0 biedt tot 10 keer hogere gegevensoverdrachtssnelheden dan USB 2.0. Twee USB-poorten maken de RT-AC66U B1 perfect voor het delen van bestanden, multimedia en 3G/4G, terwijl ASUS AiDisk toegang op afstand en het snel streamen van content biedt. Waar bij andere routers de usb-poorten dicht op elkaar zitten, zijn beide usb-poorten op de RT-AC66U B1 op voldoende afstand geplaatst om altijd gemakkelijk toegang te bieden tot beide.

  ASUS Router App

  Bedien het netwerk overal

  In onze steeds meer op mobiel gebruik afgestemde levens, is het hebben van controle over het netwerk via een app belangrijker dan ooit. De nieuwe ASUS Router App is vanaf de basis ontworpen om zowel intuïtief als robuust te zijn. Hij stelt gebruikers in staat de router in te stellen, netwerkverkeer te beheren, verbindingsproblemen vast te stellen en zelfs firmware te updaten, alles zonder de pc te hoeven opstarten.

  Klik hieronder om te downloaden


  Uw geavanceerde beveiligings-gateway

  AiProtection, met state-of-the-art, drieledige beveiliging van Trend Micro™, biedt geavanceerde functies voor ouderlijk toezicht, blokkeert kwaadaardige adressen en indringers op uw pc of apparaat, en waarschuwt als een geïnfecteerd apparaat wordt aangesloten. Potentiële zwakheden zoals wachtwoordsterkte en kwetsbaarheden in besturingssystemen worden ook te allen tijde bewaakt. Voor uw gemoedsrust beschermt AiProtection zelfs wifi-apparaten zonder een installeerbaar beveiligingsprogramma, zoals smart tv's, spelconsoles en slimme apparaten in de woning.

  Network Map (Netwerkplattegrond)

  Direct overzicht van aangesloten apparaten

  SmartQoS

  Optimaliseert bandbreedte en geeft prioriteit aan favoriete apparaten en activiteiten

  Verkeersmonitor

  In één oogopslag overzicht van real-time verkeer voor diagnostiek

  Roaming Assist

  Schakelt apparaat automatisch naar het sterkste Access Point (AP)

  Guest Network (Gastnetwerk)

  Veilig en beperkt wifi-netwerk voor bezoekers

  Parental Control (Ouderlijk toezicht)

  Controle op en beperking van internetactiviteit voor kinderen

  VPN server en client

  Ondersteunt versleutelde externe verbindingen

  MAC-, trefwoord- en URL-filter

  Blokkeer ongewenste apparaten en ongepaste websites

  AiCloud

  Uw persoonlijke cloudruimte thuis

  Download Master

  24/7 downloads naar aangesloten USB-opslag, met de pc uitgeschakeld

  Printerserver

  Draadloos delen van printer en scanner

  Media Server

  Draadloos centraliseren en streamen van media

  Mac OS back-up ondersteuning

  Back-up van Mac OS naar aangesloten USB-opslag

  Blijf up-to-date!

  Vergeet niet om altijd de firmware van uw apparaat up-to-date te houden, zodat u kunt profiteren van de allernieuwste verbeteringen op het gebied van service en veiligheid — en over opwindende nieuwe functies te beschikken! Meer informatie over het bijwerken van nieuwe firmware.

  * ASUS ontving de hoogste numerieke score wat betreft draadloze routers in het J.D. Power 2015 Wireless Router tevredenheidsonderzoek, gebaseerd op 2.716 reacties van 8 bedrijven waarbij de tevredenheid met draadloze routers werd gemeten in de periode november-december 2015. Uw ervaringen kunnen verschillen. Bezoek jdpower.com