RT-N56U

  RT-N56U

  Stijlvolle RT-N56U Dual-Band Wireless-N Gigabit Router

  · Flexibel dual-band entertainment zonder vertraging
  · Gigabit internet surfen met hardwarematige NAT (mits ondersteund door ISP)
  · Krachtige Online Multitasking met tot 300.000 Data Sessies
  · Twin USB-poorten zorgen voor multifunctionele bruikbaarheid
  Product Image

  Consequent geprezen voor topkwaliteit netwerken!

  Lezerskeus, voor het 5e jaar op rij! (2012-2016)
  "Na sinds 2012 elk jaar opnieuw de Readers' Choice Award te hebben gewonnen, lijkt het erop dat Asus routers maakt voor elk budget en elke behoefte. Respondenten blijven zeer tevreden met wat het bedrijf te bieden heeft." – PC Magazine >>Meer info.

  De door consumenten meest aanbevolen routerproducent van 2015! – PC Magazine
  >>Meer info.

  ASUS stond in mei 2015 in de top 4 van de 8 beste draadloze routers volgens CNET. >>Meer info.

  ASUS RT-N56U Black Diamond combineert
  hoge-snelheid netwerkprestaties met uniek, stijlvol ontwerp

  De revolutionaire nieuwe ASUS RT-N56U is de meest geavanceerde draadloze router die thans beschikbaar is, en daagt traditie uit door alle verwachtingen op dramatische wijze te overtreffen. Deze stijlvolle netwerk enabler combineert een serie vooruitstrevende en krachtige technologieën om u een ideaal internet- en draadloos pakket te bieden, compleet met een opvallend ontwerp.

  Dual-band, voor entertainment zonder vertraging

  Verdubbel uw draadloze prestaties en bandbreedte dankzij gelijktijdige 2,4GHz en 5GHz bands die de snelheid simultaan opvoeren tot 300Mbps. Terwijl basis internettoepassingen zoals browsen en het downloaden van bestanden kunnen plaatsvinden in 2,4GHz, vindt het streamen van HD content tegelijkertijd plaats in de 5GHz band, zodat beide geoptimaliseerde snelheden bereiken die u laten genieten van vloeiende, bufferloze streaming van HD content.

  Gigabit Internet surfen met hardwarematige NAT

  Uitgerust met een bekwame hardwarematige NAT acceleratie engine en ingebouwde Gigabit Ethernet, levert deze router u volledige Gigabit internet prestaties, met een WAN naar LAN-doorvoer die 2 tot 5 keer zo snel is dan traditionele softwaregebaseerde NAT Gigabit routers.

  1000Mbps internet throughput

  Krachtige Online Multitasking met tot 300.000 Data Sessies

  Ondersteuning voor een enorme data pipeline met tot 300.000 data sessies betekent dat de RT-N56U ongeveer 20 keer de netwerkcapaciteit heeft van andere high session routers, zodat multiple data transfer jobs zelfs bij zware belasting niet vertragen.

  super speed and stable downloads

  5GHz and 2.4GHz dual band wifi connectivity

  Plug-n-surf en probleemloos beheer

  ASUS EZ UI ASUS EZ UI biedt u intuïtieve router setup zonder handleidingen te hoeven lezen. Sterker nog, u profiteert van gelijktijdig printen en scannen door een All-in-one printer op de router aan te sluiten via de USB-poort. Of sluit externe harde schijven aan om onmiddellijk bestanden te kunnen delen met familie en vrienden!

  plug and surf


  Ai Radar geoptimaliseerd en betrouwbare draadloze dekking

  Dit unieke en efficiënte ontwerp vergroot de dekking en de kwaliteit van het draadloze signaal drastisch, zonder het stroomverbruik te verhogen. Het past op intelligente wijze stralingspatronen aan de plaatselijke omstandigheden aan, om zo directionele signaalemulatie met een hogere opbrengst mogelijk te maken. Ai Radar vormt signalen om zodat deze de krachtigst mogelijke uitvoer bieden. Hierbij transformeert het een mogelijk zwak omnidirectioneel signaal tot een krachtiger unidirectioneel signaal, en verbetert het tegelijk de doorvoer.

  ai radar optimized and reliable wireless coverage
  Andere routers stralen signalen overal heen, wat leidt tot signaalverlies.De ASUS RT-N56U vergrendelt de draadloze clients om vaste en stabiele signalen te bieden.


  Multifunctionele Twin USB-poorten

  Met moeiteloze connectiviteit naar een reeks apparaten en ondersteuning van compatibiliteit met FTP, SAMBA, UPnP AV server en DLNA standaard allemaal aanwezig, wordt bestanden delen en netwerken eenvoudiger dan ooit. Plus, de RT-N56U_B1 kan de hele dag door FTTP-, FTP- en BitTorrent-bestanden blijven downloaden naar de USB disk, zelfs wanneer uw PC staat uitgeschakeld. Bovendien zorgen de dubbele USB-poorten ervoor dat de router printer- en file server functies biedt, zodat u gelijktijdig draadloos kunt printen, scannen en bestanden delen met het comfort van gestandaardiseerde USB!

  multi functionality USB plug and conect

  * Plug-n-Share Disk ondersteuningsoverzicht
  * All-in-One Printer Server ondersteuning