WL-500W

  WL-500W

  De Eerste 802.11n Multifunctionele Draadloze Router

  • Draft 802.11n compliant, volledig compatibel met 802.11b/g
  • Geschikt voor naadloze multimedia stream
  • EZSetup voor netwerkbeveiliging – Configureer automatisch SSID en WPA- of WEP-encryptie
  • Plug-n´-Share harddisk functie via USB 2.0

  De ASUS WL-500W Super Speed N multifunctionele draadloze router maakt gebruik van de nieuwste 802.11n draft om hoge-snelheid gegevensoverdracht en ongeëvenaarde interoperabiliteit tussen n-draft apparaten te leveren. Is tevens voorzien van Download Master en USB Pug-n’-Share functies voor gemakkelijk downloaden van digitale content en het delen van printer, webcam en externe harddisk functies.

  Sneller dan Bekabelde Aansluiting
  De WL-500W router maakt gebruik van de nieuwste draadloze technologie, 802.11n draft. Dankzij MIMO (Multiple Input, Multiple Output) technologie, bereikt de WL-500W snelheden hoger dan 100Mbps, waarmee hij geschikt is voor volledige home multimedia streams. 802.11n draft producten zijn volledig compatibel met legacy 802.11b/g-apparatuur.

  Download Master – De Eenvoudige Manier om te Downloaden
  Verander de WL-500W in een draadloos opslagapparaat door een externe harde schijf aan te sluiten, en profiteer van het gemak dat Download Master brengt. Dit is een unieke technologie die wordt gevonden in ASUS’ draadloze oplossingen, en bevat diverse innovaties om het download proces te vereenvoudigen. Laptopgebruikers stellen simpelweg download prioriteiten in en verbreken vervolgens de verbinding van de laptop, om de WL-500W en Download Master alles verder te laten regelen. Als gebruikers terugkeren van huis of kantoor, staan de door hen gewenste bestanden keurig gerangschikt op de externe harde schijf.

  Plug-n'-Share
  De WL-500W biedt een reeks van USB Plug-n'-Share functies. Of het nu gaat om harde schijven, printers of webcams, plug ze gewoon in via de USB 2.0-poorten om ze hun functies te laten delen met andere apparaten binnen het netwerk.

  De Plug-n'-Share harddisk verdient speciale aandacht. Deze werkt als een ftp server, die gebruikers een back-up laat maken van gegevens van hun computers en de netwerkomgeving laat gebruiken in Windows om door de inhoud van de externe harde schijf te browsen. Al deze functies kunnen worden gebruikt zonder de WL-500W aan te sluiten op enig computersysteem.