New Leather External HDD

  New Leather External HDD

  Mobiele Opslag met Klasse

  Klassieke lederen buitenkant zorgt voor een vleugje prestige
  Inpluggen en Opslaan! Geen stuurprogramma's nodig
  Ondersteunt een groot aantal bestandsindelingen
  18 maanden gratis ASUS WebStorage ruimte in de cloud!
   Product Image

   Mobiele Opslag met Klasse


   De nieuwe lederen Externe HDD is een mobiele opslagmogelijkheid die een gevoel van prestige en verfijning uitstraalt. Externe harde schijven in de Leather Collection bieden plug-&-store gemak zonder dat stuurprogramma's hoeven te worden geïnstalleerd. Met ondersteuning voor meer dan duizend bestandsformaten, is de Leather Collection de perfecte metgezel voor mobiel computergebruik terwijl u op stap bent.


   USB 3.0
   USB 3.0
   De nieuwste versie van de meest gangbare verbindingsstandaard werkt tot tien keer sneller dan USB 2.0, voor supersnelle overdracht van content.
   Package
   Opbergtas voor betere bescherming
   USB 2.0
   USB 2.0
   Aansluiten en werken met universele compatibiliteit op elke PC, zonder installatie- of stuurprogramma's.
   Plug and Play
   Plug en Play
   Werkt onmiddellijk zonder installatieprocedure, voor directe toegang tot extra opslagcapaciteit.

   PN300 External HDD - True USB 3.0 Performance
   Ontketen echte USB 3.0 prestaties
   Nieuwe SuperSpeed USB 3.0 werkt tot tien keer sneller dan USB 2.0 en ruim 50% sneller dan eSATA. Hierdoor is het de perfecte keus voor uw HD content en belangrijke bestanden. Gegevens worden sneller dan ooit overgezet, en u krijgt meer gedaan in dezelfde tijd door af te rekenen met lange wachttijden tijdens het verplaatsen van content tussen verschillende apparaten. USB 3.0 is ook betrouwbaarder dan alle voorgaande datastandaarden, en laadt aangesloten apparaten krachtiger en sneller op. USB 3.0 is aanwezig op kwaliteitsaccessoires van ASUS.
   Express Your Data
   Versnel uw gegevensoverdracht
   Zet uw content en data met extreme draagbaarheid en stijl over naar elk USB-geschikt apparaat. Pak simpelweg een Leather II USB 3.0 externe harde schijf en u kunt aan de slag – hij werkt direct samen met uw laptops, desktops, mediaspelers en meer, en helpt uw gegevens snel, veilig en moeiteloos over te zetten.
   Makkelijker kan het niet: koop een ASUS harde schijf en krijg er GRATIS extra cloud-opslag bij!
   Wat is ASUS WebStorage?
   ASUS WebStorage is een Cloud Opslagdienst die gebruikers helpt door back-ups te maken van data, bestanden te synchroniseren tussen apparaten en gegevens te delen met vrienden.
   Overal waar een internetverbinding beschikbaar is, kan ASUS WebStorage u helpen uw gegevens op te halen op uw notebooks, smartphones of tablets.
   Upload simpelweg bestanden naar ASUS WebStorage Sync op uw computer via eenvoudige drag & drop. Zo kunt u uw bijgewerkte bestanden synchroniseren met al uw apparaten terwijl u zorgeloos geniet van uw mobiliteit.


  • Als apparaten en producten naar ASUS worden geretourneerd voor servicedoeleinden, adviseren wij klanten een ​​back-up te maken of op andere wijze alle erop aanwezige gegevens op te slaan. ASUS is niet verantwoordelijk voor verlies of verwijdering van klantgegevens, aangezien het vanwege het onderhoud nodig kan zijn de opslag opnieuw te formatteren en/of complete apparaten en producten te vervangen.